Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Relatie- en Contractbeheerder

ABC Security Systems B.V. is een landelijke serviceorganisatie gericht op het plaatsen, onderhouden en verlenen van 24/7 service voor hekwerken, detectiesystemen, toegangspartijen en de automatisering daarvan. We werken voor landelijke contractklanten als aanvulling op de regionale ABC Hekwerk vestigingen. Naast directe contracten werken we ook op basis van gegunde aanbestedingen en veelal met looptijden van meerdere jaren. ABC Security Systems B.V. bestaat uit 16 medewerkers, waarbij je als relatie- en contractbeheerder nauw samenwerkt met je collega’s in binnen- en buitendienst. De functie is gericht op het ontzorgen van de klant op het gebied van onderhoud- en service en de daaruit voortkomende nieuwe projecten op het gebied van mechanische en elektronische toegangsbeheersing en terreinbeveiliging. 

Eindhoven Full-time

Wat ga je doen als Relatie- / contractbeheerder:

Door jouw  klantgerichte instelling zijn onze onderhoudsovereenkomsten altijd up-to-date! Als relatie- en contractbeheerder bij ABC Security Systems weet jij door je commerciële en proactieve houding jouw klantenportefeuille te beheren. Jij weet welke informatie nodig is om op een effectieve wijze het onderhoudswerk te kunnen realiseren. Samen met onze technisch specialisten (Productmanager, Projectleider, Werkvoorbereider en Engineer) adviseer je richting klanten over technische oplossingen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) op basis van de NEN2767. Ook het maken en opvolgen van contractoffertes behoort tot jouw taken. Je let hierbij op zowel verbale als non-verbale communicatie en vraagt door bij onduidelijkheden. Je verwerkt nieuwe contracten en contractmutaties en zorgt dat deze in het ERP-systeem (Syntess) worden bijgewerkt. Naast deze werkzaamheden draag je ook zorg voor diverse rapportages en de jaarlijkse onderhoudsplanning.

Kortom: een gevarieerdere functie, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor het beheer van diverse contracten.  Kwaliteit-, veiligheid-, milieu- en Arbo-beleid draag jij met zorg en toewijding uit binnen en buiten ABC Security Systems BV.

Functie-eisen:

 • Tenminste MBO niveau 4, bij voorkeur in een technische richting.
 • Commerciële opleiding / ervaring.
 • Ervaring in het werken met Microsoft Office en ERP systemen.
 • Kennis van de NEN 2767 en MeerJarenOnderhoudsPlannen(MJOP) of bereid dit te leren. 
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt ABC Hekwerk jou?

 • Een meer dan goed salaris. 
 • Uitstekende CAO (metaal & Techniek) en pensioenregeling (PMT)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen = 38 vakantiedagen!
 • Werken met een jong en enthousiast team.
 • Alle mogelijke bedrijfsmiddelen worden aan je ter beschikking gesteld.
 • Gezellige evenementen zoals bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.
 • Veel vrijheid en eigen inbreng.

ABC Security Systems

ABC Security Systems, uw specialist en partner in het op eenduidige en vakkundige wijze uitvoeren en administreren van service en onderhoud. Als landelijke serviceorganisatie zijn we 24/7 bereikbaar vanuit onze centrale servicedesk en sturen we onze professionele serviceorganisatie aan.
Open vouwpoort abc hekwerk

We zijn onderdeel van een
landelijk netwerk van ABC’ers.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

Deel deze vacature:

Solliciteren of vragen over deze vacature?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je CV met motivatiebrief naar gino@abchekwerk-security.nl, t.a.v. Gino Umans.
Als je vragen hebt, bel dan gerust naar +31 (040) 261 9133 of stuur een e-mail.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een landelijk netwerk met
een persoonlijk en sterk regionaal karakter

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)