Bedrijfsleider

ABC Security Systems BV is een landelijke service organisatie gericht op het plaatsen, onderhouden en verlenen van 24/7 service voor hekwerken, poorten en de automatisering daarvan. Het bedrijf werkt, met name bij overschrijding van een regio, als aanvulling op de regionale ABC vestigingen. De omvang van aanbestedingen is groot  en de complexiteit is hoog (hoge kwaliteitseisen vanuit overheidsinstellingen). Het bedrijf bestaat uit circa 15 medewerkers, waarbij de bedrijfsleider leiding geeft aan genoemde medewerkers en regelmatig strategisch/tactisch overleg voert met de directeur.

Eindhoven Full-time

Wat ga jij doen als bedrijfsleider?

Als Bedrijfsleider bij ACB Security Systems ben je een essentiële schakel in het dagelijkse reilen en zeilen van ons bedrijf. Je werkt nauw samen met de directeur om strategieën te ontwikkelen en om te zetten in meetbare doelen voor ons team. Jouw taken omvatten onder andere:

Voorbereiding: Samen met de directeur stel je de begroting op, waarin je onder andere de omzet, strategische personeelsplanning en mogelijke investeringsvoorstellen uitwerkt. Je vertaalt het bedrijfsbeleid naar concrete doelen en acties voor de medewerkers, en houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten.

Uitvoering: Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bewaakt de voortgang, waarbij je problemen proactief aanpakt en verbetervoorstellen formuleert. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve inrichting van het bedrijf.

Kwaliteit, Arbo, veiligheid en VCA: Je draagt het kwaliteits-, veiligheids- en Arbo-beleid uit binnen ACB Security Systems en ziet toe op de naleving hiervan. Daarnaast bewaak je de certificeringen en ondersteun je medewerkers bij het naleven van het beleid.

Leidinggeven: Je stuurt, motiveert en stimuleert de medewerkers binnen ons bedrijf. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken, organiseert toolboxmeetings en coördineert de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Wat we van je verwachten:

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende:

Functie-eisen: Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, aangevuld met technische training of ervaring. Je bent bekend met Microsoft Office en ERP-systemen, en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Bevoegdheden: Je bent bevoegd om investeringen aan te kopen tot, in order gerelateerde aankopen te doen en zelfstandig verkooporders af te sluiten tot een bepaald bedrag.

Competenties: Besluitvaardigheid, communicatievaardigheden, leidinggevende kwaliteiten en ondernemerschap zijn essentieel voor deze rol. Je neemt beslissingen op het juiste moment, communiceert helder, geeft resultaatgericht leiding en signaleert kansen voor groei en verbetering.

Wat we je bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een hecht team van gemotiveerde collega’s.
  • De kans om een significante bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van ABC Security Systems.

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je CV met motivatiebrief naar frank@abchekwerk-security.nl, t.a.v. Frank van der Maat.
Als je vragen hebt, bel dan gerust naar 040 261 9133 of stuur een e-mail.

 

Acquisitie vacature niet op prijs gesteld

ABC Security Systems

Voor ons is geen project te groot. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Onze medewerkers kennen de klant en zijn specifieke wensen. Bij ons mag iedereen rekenen op de beste service, voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Open vouwpoort abc hekwerk

ABC Security Systems

We zijn onderdeel van een
landelijk netwerk van ABC’ers.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

Deel deze vacature:

Solliciteer Direct!

Velden met een * zijn verplicht.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een landelijk netwerk met
een persoonlijk en sterk regionaal karakter

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)