Buitendetectie

Download specificaties:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Indringers snel gespot met onze innovatieve buitendetectie.

Inbrekers worden steeds inventiever. Zeker als ze weten dat er iets te halen valt. Wij bieden meerdere vormen van detectie aan zoals infrarood-en radarsystemen, gronddetectie en ons hekwerksysteem Active Fence. Al onze systemen hebben specifieke kenmerken en zijn betrouwbare inbraakbestrijders.

Infrarooddetectie

Niet te omzeilen voor ongeoorloofde indringers.

Perimeterbewaking in de midden risico objecten. De werking is gebaseerd op een zender die één of meerdere, voor de mens onzichtbare, infrarood lichtstralen naar een ontvanger zendt. Indien de stralen worden onderbroken volgt een alarm. De zender en ontvanger units zijn ondergebracht in een behuizing die, afhankelijk van het aantal zender en ontvanger units, tot ruim drie meter hoog kan zijn. De afstanden die overbrugd en dus bewaakt kunnen worden, gaan tot 200 meter.

Radardetectie

Voorkom schade voordat het te laat is.

Bij een laag ongewenst alarm ratio. De zender en ontvanger worden in aparte behuizingen ondergebracht en staan tegenover elkaar in lijn opgesteld, waarbij diverse bereiken mogelijk zijn tot maximaal 220 meter. Het detectieveld van de radar is breed en hoog en daardoor onoverbrugbaar. Ze zijn ongevoelig voor weersinvloeden zoals regen, mist, hagel, sneeuw en wind.

Gronddetectie

De tijd is je gunstig gezind.

Gronddetectie is ondergronds aangelegd waardoor ze niet te zien is. U heeft een extra tijdmarge voor de alarmopvolging aangezien de indringer niet weet dat hij gedetecteerd is. Doordat ze ondergronds worden aangelegd zijn ze ongevoelig voor weer- en andere atmosferische storingen en zijn ze niet te saboteren. Ze zijn toepasbaar in nagenoeg alle bodemsoorten en situaties. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt in situaties waar esthetica een belangrijke rol speelt zoals historische gebouwen, musea en in de prive sfeer. Gronddetectie- systemen zijn het enige juiste antwoord op de toenemende criminele tendens van “home jacking”.

CAMERAdetectie

Beveiliging door middel van beelden.

Camerabeveiliging is vandaag de dag haast onmisbaar. Wij leveren ultramoderne CCTV (Closed Ciruit TV) camerasystemen. Onze draadloze en bekabelde systemen zijn op diverse wijzen inzetbaar. Ze zijn te gebruiken ter observatie, als registratie van calamiteiten, ter identificatie van bezoekers en als alarmverificatie (bewakingsdiensten/politie komen alleen als de alarmmelding wordt bevestigd door beveiligingscamera’s. Samen met additionele componenten, zoals bewegingssensoren, harddiskrecorders, (schrik/infrarood)verlichting, kenteken-herkenningsapparatuur en centrale managementsystemen beschikt u over een modern beveiligd terrein. 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)