Persoonlijk, betrouwbaar en altijd in de buurt.

 Als jouw betrouwbare partner voor hekwerken op maat, bieden wij diverse hoogwaardige opties, zoals dubbelstaafmat, spijlen-, sier- en gaashekwerken. Wij realiseren jouw ideale hekwerk wensen met persoonlijke service, advies en zorgvuldige montage. 

Hallo
Wij zijn
ABC Hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel. Dat is waar wij voor staan. Wij werken iedere dag vol enthousiasme aan de beveiliging van uw terrein. Wij zijn toonaangevend in hekwerk, poorten en de automatisering daarvan. Zakelijk en privé. Persoonlijke aandacht voor uw situatie staat bij ABC Hekwerk dus centraal. Onze klanten ervaren dat en daar zijn wij trots op. Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Voor welk type hekwerk u ook kiest,
wij zorgen ervoor dat het feilloos wordt afgemonteerd en perfect aansluit bij uw situatie.

Van offerte tot installatie: een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak

Standaard de veiligste. Bescherm wat dierbaar is.

Wegwijs in de wondere wereld van hekwerk.

De perfecte mix tussen Design & Veiligheid

Voor elke situatie een hekwerkoplossing.

Persoonlijk en altijd in de buurt.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

ONZE VEILIGHEID

Wij leveren uitsluitend hekwerk dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Duurzaam en veilig in dagelijks gebruik.

Wij beschermen wat waardevol voor u is. Zo bieden onze hekwerk oplossingen u absolute vrijheid voor zorgeloos ondernemen en wonen. 

Wij beschermen wat waardevol voor u is. Zo bieden onze oplossingen u absolute vrijheid voor zorgeloos ondernemen en wonen. 

DAT MAAKT ABC

Een internatione organisatie met een lokaal karakter. Wij kennen de regio, onze klanten, onze producten. Standaard bieden wij altijd een oplossing op maat. 

Vakmanschap is meesterschap bij
ABC Hekwerk.

Wat begon als een groep  hekwerkers, is ABC Hekwerk inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 17 zelfstandige vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Allemaal werken we vanuit dezelfde visie en passie voor kwaliteit, vakmanschap en slimme oplossingen voor elke situatie. Onze kracht ligt in de persoonlijke toewijding en kennis van de regio en onze klanten.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)