Overklimbeveiliging

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Slimme barrière tegen klimmers.

Niet alle indringers laten zich afschrikken door een hoog hekwerk. Soms zijn extra middelen nodig. Extra overklimbeveiliging zoals een roterende puntenkam of cobrapunten geeft dan een duidelijk signaal: overklimmen is voor eigen risico. De roterende puntenkam is geschikt voor percelen waar de kans op overklimmen reëel is. Denk aan afgelegen terreinen en locaties waar het buitenterrein wordt gebruikt voor goederenopslag. De roterende puntenkam past op de meeste spijlenhekwerken. Hij kan ook worden bevestigd aan gevels, muren en schuttingen. Eén meter buis bevat 20 puntenelementen (totaal 60 punten). De puntenelementen draaien los over een binnenbuis. Onze stabiele cobrapunten zijn 16 cm lang en bevestigd op een stalen strip. Deze prijsgunstige variant ten opzichte van de roterende puntenkam past op nagenoeg elk object dat tot op- of overklimmen uitnodigt. Vraag vóór aanschaf advies over het gebruik ervan. Deze producten zijn verzinkt en kunnen worden geleverd met een groene of zwarte coating. Optioneel kunnen ze in nagenoeg elke kleur worden geleverd.

Cobrapunten Gedraaid 1

Stevige en zware oplossing om overklimmen te ontmoedigen.

Het type gedraaide cobrapunten van Ø 10 mm staal 160 mm lang, zijn per 2 om de 90 mm gelast op een stalen strip (5 x 40). De strip en punten zijn, zoals u van ons mag verwachten, verzinkt volgens NEN-1275. Een extra toevoeging is de polyester coating, gemoffeld. Standaardkleur is RAL 6009 (donkergroen). Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Gedraaide cobrapunten zijn een geschikte oplossing op muren, omheiningen, poorten en op of tegen alles waarover geklommen kan worden.

Optioneel bieden wij een speciale beugelset om over de hemelwaterafvoer te monteren.  Kiest u voor het type CP2, dan is de  montagestrip  90° gedraaid.

Cobrapunten Gedraaid 2

Gedraaide cobrapunten, een stabiele oplossing tegen overklimmen.

Dit type gedraaide cobrapunten leveren wij van RVS Ø 5 mm. De staaf is onder een hoek van 90° en 45° zodanig gebogen dat beide uiteinden 8 cm uitsteken. De punten zijn zeer scherp. Optioneel bieden wij een speciale beugelset om over de hemelwaterafvoer te monteren. Montagestrip Sendzimir is verzinkt en gecoat (RAL 7033).

Voor de montage gaat er per 90 mm  één gebogen staaf door een 2 mm dik metalen profiel (8 x 30) die met schroeven op de ondergrond gemonteerd kan worden. Gedraaide cobrapunten zijn een geschikte oplossing op muren, omheiningen, poorten en op of tegen alles waarover geklommen kan worden.

Cobrapunten abc hekwerk
Roterende punten

Roterende cobrapunten, een flexibele oplossing tegen overklimmen.

De roterende punten  zijn 2 mm dik, 50 mm breed en 120 mm lang. De punten zijn per 3 op een 50 mm lang buis Ø 51 mm gelast, ieder onder een hoek van 120°. De elementen worden over een buis Ø 41,5 geschoven zodat ze kunnen draaien. Deze variant cobrapunten zijn op alle hekken en poorten van ABC Hekwerk met uitzondering van de SPT-S. Zoals u van ons mag verwachten is de oppervlakte is thermisch verzinkt volgens NEN-1275. Waarna deze aanvulling is voorzien van een polyester coating, gemoffeld. Standaard leveren wij in de kleur RAL 6009 (donkergroen) of RAL9005 (zwart). Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Roterende puntenkam
Puntdraad

Onze praktische oplossing tegen overklimmen.

Puntdraad biedt een snelle en goedkope methode om een gebied af te zetten zodat wild of vee niet kan passeren. Onze puntdraad overklimbeveiliging is vervaardigd van geplastificeerd staaldraad en dubbel gedraaid. Puntdraad is verkrijgbaar in zwart, groen en grijs. Andere vormen zijn rollen met scherp gekarteld, getordeerde stalen prikkelband, en een variant met zeer scherpe mesjes op de draad, ook wel “scheermesdraad” of “NATO-prikkeldraad” genoemd.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)