Plantsoenafrastering

Plantsoenhekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bescherm groen met elegant en solide plantsoenhekwerk.

Plantsoenhekwerk biedt bescherming aan bermen, tuinen, plantsoenen en grasvelden tegen onnodig foutparkeren van fiets-, brommer en auto en het ontstaan van olifantenpaadjes. Het groen is dankzij ABC Hekwerk in goede handen. Ons plantsoenhekwerk is sterk, solide en oogt slank. Niet voor niets treft u onze plantsoenafrastering aan in het straatbeeld van veel gemeenten.

Wat is een plantsoenhekwerk?

Een plantsoenhekwerk is een elegant en duurzaam hekwerk dat speciaal is ontworpen om de schoonheid van openbare parken, plantsoenen, tuinen en groene ruimtes te versterken. Het is een stijlvolle afscheiding die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Het plantsoenhekwerk is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt een betrouwbare oplossing voor het afbakenen en beschermen van groene gebieden.

Plantsoenhekwerk RAL9005
Toepassingen

Bescherm en Verfraai Uw Groene Schatten!"

Kies voor het plantsoenhekwerk van ABC Hekwerk en geef uw groene schatten de bescherming en allure die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen verwezenlijken met ons prachtige plantsoenhekwerk.
Plantsoenhekwerk

Wat zijn de voordelen van plantsoenhekwerk?

  • Esthetische meerwaarde: Het plantsoenhekwerk voegt een onmiskenbare charme toe aan de omgeving en versterkt de esthetische aantrekkingskracht van elk landschap.

  • Veiligheid en bescherming: Het stevige ontwerp van het hekwerk biedt een veilige omheining om groene ruimtes te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en vandalisme.

  • Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is het plantsoenhekwerk bestand tegen de tand des tijds en blijft het er jarenlang als nieuw uitzien.

  • Weerbestendigheid: Dankzij de weerbestendige afwerking is het plantsoenhekwerk bestand tegen de verschillende elementen en behoudt het zijn schoonheid, zelfs onder extreme omstandigheden.

  • Onderhoudsarm: Met een minimum aan onderhoud behoudt het plantsoenhekwerk zijn prachtige uitstraling, wat resulteert in een kostenefficiënte oplossing op lange termijn.

Eigenschappen

Hoogte

Standaard hoogte van 30 cm. Optioneel leverbaar in 40 cm en 50 cm.

Afrastering

Met een ronde staander van 60,3 mm of een vierkante staander van 60X60 mm. De afrastering is altijd voorzien van een bovenbuis met een doorsnede van 41,5 mm.

Staanders

De staanders worden direct in de ongeroerde grond geplaatst. Voor extra stevigheid kan een grondplaat aan de staanders worden toegevoegd, of kunnen de staanders met beton worden aangegoten.

Kleuren plantsoen hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Plantsoenhekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame groene (RAL 6009) of zwarte (RAL 9005) coating. Ook antraciet (RAL 7016) is een mogelijkheid. Heeft u zelf een andere kleur op het oog?  Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in nagenoeg elke gewenste RAL-kleur poeder coaten.

Bekijk hier onze recente projecten:

Solide, elegant, passend bij de groene omgeving en onderhoudsvrij. Ideaal om bijvoorbeeld sluiproutes van wandelaars of fietsers en onnodig foutparkeren tegen te gaan. Laat u inspireren door onze recente projecten.

Plaatsen en monteren van plantsoenhekwerk

Bij ABC Hekwerk begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden wij professionele montage van plantsoenhekwerk op maat. Ons team van ervaren experts staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken door het plantsoenhekwerk op een vakkundige en veilige manier te installeren. Wij zorgen voor een zorgvuldige plaatsing, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van de omgeving.

Uw offerteaanvraag
Het montageproces begint met uw aanvraag. Neem contact op met ABC Hekwerk via ons eenvoudige online contactformulier of bel onze deskundige klantenservice.

Tijdens deze fase zullen we uw wensen en eisen zorgvuldig bespreken, zoals de specifieke afmetingen, het gewenste ontwerp en eventuele speciale vereisten voor uw plantsoenhekwerk. Ons team zal u professioneel adviseren om ervoor te zorgen dat het hekwerk naadloos aansluit op uw behoeften en het landschap van de locatie.

Advies en vrijblijvende offerte
Na een grondige analyse van uw aanvraag zal ABC Hekwerk u voorzien van deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Onze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van de voorgestelde plantsoenhekwerkoplossing, inclusief materiaalkeuze, ontwerpdetails, installatiekosten en eventuele extra services. We streven ernaar u een transparante en competitieve prijs aan te bieden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw hekwerkproject.

Planning en installatie
Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan we over tot de planning en installatie van uw plantsoenhekwerk. Ons team van ervaren professionals zal een geschikte installatiedatum met u plannen, rekening houdend met uw agenda en projectvereisten.

Op de afgesproken datum zullen onze monteurs naar de locatie komen, voorzien van alle benodigde apparatuur en materialen. Met uiterste precisie en vakmanschap zullen we het plantsoenhekwerk zorgvuldig plaatsen, waarbij we aandacht besteden aan elk detail om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Nazorg en klanttevredenheid
Bij ABC Hekwerk stopt onze betrokkenheid niet na de installatie. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Na de installatie zullen we het plantsoenhekwerk grondig inspecteren om ervoor te zorgen dat alles volgens plan is verlopen en aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende ondersteuning nodig hebben, dan staan onze klantenservicemedewerkers altijd voor u klaar.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)