Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Plantsoenhekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bescherm het groen met een elegant en solide plantsoenhekwerk.

Plantsoenhekwerk biedt bescherming aan bermen, tuinen, plantsoenen en grasvelden tegen onnodig foutparkeren van fiets-, brommer en auto en het ontstaan van olifantenpaadjes. Het groen is dankzij ABC Hekwerk in goede handen. Ons plantsoenhekwerk is sterk, solide en oogt slank. Niet voor niets treft u onze plantsoenafrastering aan in het straatbeeld van veel gemeenten.

Bekijk ook in deze serie:

Bekijk hier onze recente projecten:

Solide, elegant, passend bij de groene omgeving en onderhoudsvrij. Ideaal om bijvoorbeeld sluiproutes van wandelaars of fietsers en onnodig foutparkeren tegen te gaan. Laat u inspireren door onze recente projecten.

Eigenschappen

Hoogte

Standaard hoogte van 30 cm. Optioneel leverbaar in 40 cm en 50 cm.

Afrastering

Met een ronde staander van 60,3 mm of een vierkante staander van 60X60 mm. De afrastering is altijd voorzien van een bovenbuis met een doorsnede van 41,5 mm.

Staanders

De staanders worden direct in de ongeroerde grond geplaatst. Voor extra stevigheid kan een grondplaat aan de staanders worden toegevoegd, of kunnen de staanders met beton worden aangegoten.

Kleuren

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame groene (RAL 6009) of zwarte (RAL 9005) coating. Eventuele andere RAL-kleuren zijn mogelijk leverbaar.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)