Gaashekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Uw terrein veilig en duurzaam begrensd met gaashekwerk.

Gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor vele doeleinden wordt gebruikt zoals van het afschermen van een weiland of terrein tot zwaardere industriële toepassingen. ABC gaashekwerk is leverbaar zonder en met bovenbuis. De bovenbuis van Ø 41,5 mm zorgt voor meer stevigheid waardoor deze uitvoering bij uitstek geschikt is voor toepassing in drukkere omgevingen, bijvoorbeeld locaties langs openbare wegen, op bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen.

Wat is een gaashekwerk?

Een gaashekwerk is een veelzijdige en duurzame omheiningsoplossing die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het bestaat uit een stevig frame met geïntegreerd gaas, dat zorgt voor een veilige en betrouwbare barrière. Of je nu een woning, bedrijfspand, tuin, dierenverblijf of sportterrein wilt omheinen, een gaashekwerk is de ideale keuze.

Gaashekwerk | ABC Hekwerk
Toepassingen

Privacy met een gaashekwerk?

Met vlechtband kun je jouw gaashekwerk voorzien van privacy en bescherming tegen wind, zon en nieuwsgierige blikken. Het vlechtband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig aan het gaashekwerk worden bevestigd, waardoor je een persoonlijke touch aan je omheining kunt geven. Het is ook mogelijk om voor winddoek te kiezen. Deze privacydoeken zijn uitzonderlijk scheurvast en zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van knoopsgaten.

Gaashekwerk met winddoek

Wat zijn de voordelen van gaashekwerk?

Gaashekwerk biedt tal van voordelen die het tot een populaire keuze maken. Ten eerste is het duurzaam en gaat het lang mee, waardoor het een kosteneffectieve investering is. Daarnaast biedt gaashekwerk een uitstekende zichtbaarheid, wat zowel esthetisch aantrekkelijk als nuttig kan zijn voor toezicht en beveiliging. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en vereist weinig tot geen onderhoud. Bovendien kan gaashekwerk worden aangepast aan specifieke behoeften, zoals het toevoegen van optionele onderdelen.

Gemaakt voor jarenlang intensief gebruik
Dankzij de forse staanders van Ø 60,3 mm en de strak opgespannen, sterke spandraden waartegen deugdelijk geplastificeerd harmonicagaas afgemonteerd wordt, blijft het hekwerk ook na jaren van intensief gebruik stevig, solide en functioneel. Voor extra stabiliteit worden optioneel de staanders voorzien van een verzinkte stalen schetsplaat of aangestort met beton. Voor zware industriële toepassingen adviseren wij het extreem sterke gaashekwerk met staanders van IPE 80-profiel met bovenbuis. Ons gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in diverse RAL-kleuren geleverd.

Eigenschappen

Gaas

Geplastificeerd harmonica gaas. Maaswijdte: 50 x 50 mm. Draaddikte: 3.1 mm. Andere maaswijdtes en diktes zijn mogelijk. Kleur: groen, grijs of zwart.

Spandraad

Geplastificeerd staaldraad. Draaddikte: 3,8 mm. Kleur: groen, grijs of zwart.

Staanders

Verzinkt staal. Optie: poedercoating. Zie coating.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Bovenbuis

ø 41,5 x 1,75 mm

Kleur / Coating

Poedercoating na het verzinken in diverse RAL-kleuren mogelijk volgens NEN 15773.

Kleuren gaashekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

Gaashekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), donkergroen (RAL 6009). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Vraag dan naar de mogelijkheden bij uw ABC-er!

Optionele onderdelen voor een gaashekwerk

Bij ABC Hekwerk bieden we diverse optionele onderdelen om je gaashekwerk aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Een van deze opties is dus vlechtband. Andere optionele onderdelen zijn bijvoorbeeld overklimbeveiliging of wat dacht u van een looppoort. Kortom alles is mogelijk. Vraag uw ABC-er naar alle optionele onderdelen van ons harmoncagaashekwerk.

Gaashekwerk laten plaatsen door ABC Hekwerk

Bij ABC Hekwerk begrijpen we dat de juiste montage van cruciaal belang is voor een duurzaam en betrouwbaar gaashekwerk. Ons ervaren team van professionals staat voor je klaar om het gaashekwerk op een vakkundige en efficiënte manier te installeren. We zorgen ervoor dat het hekwerk perfect wordt afgestemd op jouw specifieke locatie en eisen. Bij ons kun je rekenen op hoogwaardige materialen, vakmanschap en uitstekende service. Kies vandaag nog voor een gaashekwerk van ABC Hekwerk en geniet van de vele voordelen die het biedt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een veilige en stijlvolle omheining die aan al je verwachtingen voldoet!

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw gaashekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw gaas hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie over Gaashekwerk of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)