Download:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Slagvaardig in slimme oplossingen.

De slagbomen van ABC Hekwerk zijn geschikt voor vele toepassingen, denk bijvoorbeeld aan parkeerterreinen, parkeerdekken en inritten van terrein. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes variërend van 2.5 tot en met 6 meter. Andere lengtes op aanvraag. Op aanvraag zijn overspanningen tot bijna 9 meter mogelijk. Afhankelijk van de verkeersintensiteit en het beveiligingsniveau kunnen toegangswegen tot een breedte van 14 meter moeiteloos worden afgesloten. De slagboomarm en de aandrijfbehuizing zijn onderhoudsarm, weersbestendig en kunnen in nagenoeg elke RAL-kleur geleverd worden.

Slagbomen van ABC hekwerk voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn energiezuinig. Bovendien kunnen andere toegangssystemen gemakkelijk geïntegreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan magneetkaartsystemen, handzender, proximitykaart, intercom, codeklavier, nummerbordherkenning sleutelschakelaars, LED strips of verkeerslichten.

Bekijk ook in deze serie:

Bekijk hier onze recente projecten.

Onze slagboom is breed toepasbaar, echter, elke situatie is anders, Abc Hekwerk vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Slagboom Residentieel

Op een slimme manier controle over de toegang tot uw parkeerterrein.

Is de behoefte aan beveiliging niet zo groot? Dan is de residentiële slagboom een uitstekende keuze. Een gunstig geprijsde oplossing die tevens geschikt is voor intensief gebruik. De aandrijfbehuizing kan zowel rechts als links geplaatst  worden en heeft maar weinig ruimte nodig. Ook zijn de residentiele slagbomen te bedienen via een handzender, proximitykaart of sleutelschakelaar. Bij een eventuele stroomstoring is de boom ook handmatig te bedienen. 

Slagboom industrieel

Honderd procent slagvaardig in slimme toegangsoplossingen.

De industriële slagbomen van ABC Hekwerk zijn geschikt voor vele toepassingen, denk bijvoorbeeld aan parkeerterreinen, parkeerdekken en inritten van terrein. Ze zijn leverbaar in verschillende lengtes variërend van 2.5 tot en met 6 meter. Op aanvraag zijn overspanningen tot bijna 9 meter mogelijk. Afhankelijk van de verkeersintensiteit en het beveiligingsniveau kunnen toegangswegen tot een breedte van 14 meter moeiteloos worden afgesloten.

De slagboomarm en de 2 mm dikke aandrijfbehuizing zijn onderhoudsarm en natuurlijk weersbestendig. Ze voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn energiezuinig. Bovendien kunnen andere toegangssystemen gemakkelijk geïntegreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan magneetkaartsystemen, handzender, proximitykaart, intercom, codeklavier, nummerbordherkenning sleutelschakelaars of verkeerslichten.

Eigenschappen

Handbediening bij stroomuitval

Handslinger

Behandeling van behuizing

KTL en poedercoating

RVS uitvoering

Optie

Lusdetector (2-voudig)

Optie

Noodstroomvoorziening

Optie

Vangpaal vast

Optie

Vangpaal met electromagneet

Optie

Vangpaal pendel

Optie

Verlichting

Optie

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)