Download:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Slagvaardig in slimme oplossingen.

De slagbomen van ABC Hekwerk zijn geschikt voor vele toepassingen, denk bijvoorbeeld aan parkeerterreinen, parkeerdekken en inritten van terrein. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes variërend van 2.5 tot en met 6 meter. Andere lengtes op aanvraag. Op aanvraag zijn overspanningen tot bijna 9 meter mogelijk. Afhankelijk van de verkeersintensiteit en het beveiligingsniveau kunnen toegangswegen tot een breedte van 14 meter moeiteloos worden afgesloten. De slagboomarm en de aandrijfbehuizing zijn onderhoudsarm, weersbestendig en kunnen in nagenoeg elke RAL-kleur geleverd worden.

Slagbomen van ABC hekwerk voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn energiezuinig. Bovendien kunnen andere toegangssystemen gemakkelijk geïntegreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan magneetkaartsystemen, handzender, proximitykaart, intercom, codeklavier, nummerbordherkenning sleutelschakelaars, LED strips of verkeerslichten.

Wat is een slagboom?

Een slagboom is een essentieel en veelzijdig hulpmiddel voor toegangscontrole en verkeersbeheer. Het is een fysieke barrière die op en neer beweegt om de doorgang van voertuigen te reguleren. Onze slagbomen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

Toepassingen
Kentekenherkenning

Met deze innovatieve technologie wordt het kenteken van naderende voertuigen automatisch gescand, waardoor geautoriseerde voertuigen direct toegang krijgen. Dit biedt een naadloze en veilige toegangsoplossing zonder extra handelingen.

De voordelen van een slagboom van ABC Hekwerk

Verbeterde veiligheid:
Slagbomen bieden een effectieve barrière om ongeautoriseerde voertuigen buiten te houden, wat de veiligheid van uw terrein en gebruikers vergroot.

Toegangsbeheer:
U heeft volledige controle over wie uw terrein betreedt. Met onze slagbomen kunt u verschillende toegangsniveaus instellen en autorisaties gemakkelijk aanpassen.

Geoptimaliseerde verkeersstroom:
Door de soepele doorstroming van voertuigen te regelen, voorkomt u opstoppingen en verhoogt u de efficiëntie van het verkeer.

Professionele uitstraling:
Onze slagbomen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en dragen bij aan een professionele uitstraling van uw terrein.

Slagboom eigenschappen

Handbediening bij stroomuitval

Handslinger

Behandeling van behuizing

KTL en poedercoating

RVS uitvoering

Optie

Lusdetector (2-voudig)

Optie

Noodstroomvoorziening

Optie

Vangpaal vast

Optie

Vangpaal met electromagneet

Optie

Vangpaal pendel

Optie

Verlichting

Optie

Houd uw beveiliging in topconditie

Bij ABC Hekwerk staan we niet alleen bekend om de kwaliteit van onze slagbomen, maar ook om onze uitstekende service en ondersteuning. Ons ervaren team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste slagboomoplossing die perfect past bij uw behoeften.

Wij begrijpen dat een goed functionerende slagboom van cruciaal belang is voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij regelmatig onderhoud en inspecties om ervoor te zorgen dat uw slagbomen altijd in topconditie verkeren. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u rekenen op onze snelle en efficiënte reparatieservice.

Kies voor ABC Hekwerk en ervaar de gemoedsrust van een betrouwbare toegangsoplossing voor uw zakelijke terrein.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Onze slagbomen perfect uit te breiden met:

Bij ABC Hekwerk bieden we verschillende aanvullende mogelijkheden om het gebruiksgemak en de efficiëntie van uw slagboom te vergroten. U kunt kiezen voor bediening middels een handzender, waarmee geautoriseerde voertuigen eenvoudig de slagboom kunnen openen zonder uit te stappen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een vlottere doorstroming. Een andere geavanceerde optie is automatische kentekenherkenning. Met deze innovatieve technologie wordt het kenteken van naderende voertuigen automatisch gescand, waardoor geautoriseerde voertuigen direct toegang krijgen. Dit biedt een naadloze en veilige toegangsoplossing zonder extra handelingen.

Plaatsen en installeren van slagbomen

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Bij ABC Hekwerk begrijpen we dat het implementeren van een slagboomoplossing voor uw zakelijke terrein een belangrijke stap is om de toegangscontrole te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Ons montageproces is zorgvuldig ontworpen om u een vlotte en professionele ervaring te bieden, vanaf het moment van uw aanvraag tot aan de nazorg en klanttevredenheid.

Uw wensen en vereisten
Het proces begint wanneer u contact met ons opneemt om uw behoeften en vereisten met betrekking tot de slagboomoplossing te bespreken. Onze toegewijde experts staan voor u klaar om u te adviseren en u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte slagboom voor uw specifieke situatie.

We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen, zoals het type toegangscontrole dat u wenst, de verwachte verkeersstroom op uw terrein en eventuele aanvullende functies die u nodig heeft. Door deze grondige bespreking kunnen we een oplossing op maat creëren die perfect aansluit op uw behoeften.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van het gesprek en de verzamelde informatie, stellen onze experts een advies op met daarin de aanbevolen slagboomoplossing die het beste bij uw situatie past. We geven u een duidelijk beeld van de voorgestelde slagboom, de functies en de voordelen die het biedt.

Daarnaast ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarin de kosten en het tijdschema voor de installatie worden vermeld. We zijn transparant in onze prijsstelling en streven naar concurrentiële tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten en service.

Planning en installatie
Na uw akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de planning van de installatie. Onze monteurs zijn ervaren professionals die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw slagboomoplossing met precisie te monteren.

We streven naar een soepele en tijdige installatie om de overlast voor uw bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. Tijdens de installatie zorgen we voor een grondige afstemming van de slagboom, het controleren van alle functionaliteiten en het uitvoeren van tests om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt.

Nazorg en klanttevredenheid
Onze service stopt niet na de installatie. Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten en bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw slagboom probleemloos blijft functioneren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ABC Hekwerk uw toegangscontrole naar een hoger niveau kan tillen met onze hoogwaardige slagboomoplossingen en uitstekende service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zakelijke terrein veiliger en efficiënter te maken.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)