DOORRIJBEVEILIGING

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Veilig afgesloten en toch toegankelijk.

Een sterk staaltje beveiliging. Zo omschrijven wij onze doorrijbeveiliging. De zware staanders met dito bovenbuis worden om de 1.5 meter geplaatst en vervolgens diep ingegraven en aangestort met beton. Hierdoor wordt ramkraak haast onmogelijk. Het is zelfs mogelijk om in de bovenbuis een losdraaiende binnenbuis te monteren, zodat doorslijpen bemoeilijkt wordt. Deze slimme manier van beveiligen is onder andere ideaal voor winkels en garagehouders.

Wat is een doorrijdbeveiliging?

Een doorrijdbeveiliging is een fysieke barrière of constructie die is ontworpen om te voorkomen dat voertuigen ongeoorloofd doorrijden op bepaalde locaties, zoals voetgangersgebieden, fietspaden of bouwterreinen. Het kan bestaan uit elementen zoals paaltjes, hekken, betonblokken of verhoogde trottoirbanden, en het heeft als doel de veiligheid van voetgangers en andere weggebruikers te waarborgen door het verkeer te sturen en beperken.

Toepassingen

Lage schuifpoort - ook handig

Ontdek onze nieuwe toevoeging aan de doorrijdbeveiliging: een lage schuifpoort. Deze praktische oplossing biedt extra toegangscontrole en veiligheid voor voertuigen en voetgangers.

Met zijn duurzame constructie en gebruiksgemak is de lage schuifpoort de ideale aanvulling op ons uitgebreide assortiment doorrijdbeveiligingssystemen.

schuifpoort laag abchekwerk BARRIERE hekwerk

Alle voordelen van een doorrijdbeveiliging

Een doorrijdbeveiligingssysteem biedt verschillende voordelen als het gaat om het beschermen van jouw locatie tegen ongewenste aanrijdingen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een doorrijdbeveiliging:

Veiligheid van mensen:
Een doorrijdbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat voetgangers, werknemers en andere aanwezigen op jouw locatie veilig zijn. Het voorkomt dat voertuigen per ongeluk in gebieden terechtkomen waar mensen zich bevinden, zoals voetgangersgebieden, werkzones of specifieke veiligheidszones.

Voertuigbescherming:
Doorrijdbeveiliging voorkomt dat voertuigen onbedoeld tegen gebouwen, machines, opslagvoorzieningen of andere waardevolle bezittingen op jouw locatie aanrijden. Het kan aanzienlijke schade aan voertuigen voorkomen en de kosten van reparaties of vervangingen verminderen.

Beveiliging tegen ongewenste toegang:
Een doorrijdbeveiligingssysteem kan ook dienen als een effectieve barrière om ongewenste voertuigen buiten jouw locatie te houden. Het kan helpen bij het voorkomen van inbraken, diefstal en andere criminele activiteiten door onbevoegde voertuigen te weerhouden van het betreden van jouw terrein.

Verhoogde beveiliging: Doorrijdbeveiliging verhoogt de algehele beveiliging van jouw locatie. Het creëert een extra laag bescherming tegen ongelukken, incidenten en potentiële bedreigingen. Dit kan jouw gemoedsrust vergroten, evenals die van jouw werknemers en bezoekers.

Voldoen aan regelgeving:
In sommige gevallen is het wettelijk verplicht om doorrijdbeveiligingssystemen te installeren op bepaalde soorten locaties, zoals parkeergarages, industriële gebieden of openbare ruimtes. Door te investeren in doorrijdbeveiliging, kun je voldoen aan de regelgeving en mogelijke juridische complicaties voorkomen.

Vermindering van aansprakelijkheid:
Het hebben van een doorrijdbeveiligingssysteem kan ook helpen om de aansprakelijkheid te verminderen in het geval van een ongeluk of incident. Door potentiële gevaren te minimaliseren en adequate beveiligingsmaatregelen te nemen, toon je aan dat je verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid van jouw locatie en de mensen die er gebruik van maken.

Kortom, een doorrijdbeveiligingssysteem biedt een breed scala aan voordelen, waaronder verbeterde veiligheid voor mensen, bescherming van voertuigen, beveiliging tegen ongewenste toegang, verhoogde algehele beveiliging, naleving van regelgeving en vermindering van aansprakelijkheid. Door te investeren in een hoogwaardig doorrijdbeveiligingssysteem kun je een veiligere en beter beveiligde omgeving creëren voor jouw locatie.

Eigenschappen

Fundatie

De staanders worden diep ingegraven. Optioneel aangestort met beton.

Bovenbuis

Verkrijgbaar met losdraaiende binnenbuis die zorgt dat doorslijpen bemoeilijkt wordt.

Kleur

Volbad verzinkt en leverbaar in diverse RAL kleuren.

Kleuren dubbelstaafmat hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

7016 Antraciet

Doorijdbeveiliging  is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en donkergroen (RAL 6009). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Plaatsen en monteren van doorrijdbeveiliging

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij het veiligstellen van jouw locatie en het beschermen van voertuigen, gebouwen en mensen tegen ongewenste aanrijdingen.

Analyse
Het montageproces van onze doorrijdbeveiliging begint met een gedegen analyse van jouw specifieke behoeften. We werken samen met jou om de beste oplossing te vinden die past bij de aard van jouw locatie, de gewenste beveiligingsniveaus en eventuele andere specifieke vereisten.

Inspectie
Zodra de juiste doorrijdbeveiligingsoplossing is gekozen, gaan onze ervaren monteurs aan de slag. Ze zorgen ervoor dat de benodigde materialen en gereedschappen aanwezig zijn voordat ze aan de installatie beginnen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het plaatsen van doorrijdbeveiligingssystemen, dus je kunt erop vertrouwen dat het werk professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Montage
Vervolgens beginnen onze monteurs met de installatie van de doorrijdbeveiliging. Dit omvat het plaatsen van de palen, het bevestigen van de balken of panelen en het zorgen voor de juiste verankering en stabiliteit van het systeem. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen, zodat je jarenlang kunt vertrouwen op onze doorrijdbeveiliging.

Nazorg en klanttevredenheid
Na de installatie voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het systeem correct is geïnstalleerd en voldoet aan onze hoge standaarden. We testen de doorrijdbeveiliging op stevigheid, stabiliteit en functionaliteit, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het zijn beoogde doel zal dienen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)