Design--en-sierhekwerk

Design hekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Stijlvolle designhekwerken van topkwaliteit.

Een fraai en smaakvol designhekwerk met bijpassende poort zorgt niet alleen voor bescherming en privacy. Designhekwerk verfraait het object en biedt esthetisch veel toegevoegde waarde. ABC Hekwerk is uw specialist als het gaat om het leveren en plaatsen van zulke hekwerken en -poorten.

Wij leveren draai- en schuifpoorten pasklaar in elke gewenste uitvoering, handbediend of elektrisch aangedreven. Vakmanschap staat bij ons voorop: elk hekwerk meten wij zorgvuldig in, leveren en plaatsen wij pasklaar en professioneel. Liever een wat klassiekere uitstraling? Kijk dan eens bij onze sierhekwerken.

Design hekwerk, wat verstaan wij daaronder?

Elke woning of bedrijfspand heeft zijn eigen uitstraling. Onze producten bieden onbegrensde mogelijkheden. Of het nu modern, klassiek of traditioneel moet zijn. Laat u inspireren door onze meest recente projecten.

Maatwerk

Exclusieve uitstraling, uniek vakmanschap.

ABC Hekwerk is gespecialiseerd op het gebied van maatwerk design hekwerk en poorten, zowel op industrieel als particulier gebied. Mede door deze ervaring zijn wij blijvend in staat uw wens om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail. Ons hekwerk staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast ons ruime aanbod standaard afmetingen, is ook een snelle levering van maatwerk mogelijk.

Hieronder vind u een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van design hekwerk en poorten. Meer types bekijken? Neem dan contact op met een ABC hekwerk vestiging bij u in de regio.

Dubbelstaafmat hekwerk & bedrijfs-omgevingen
ABC Hekwerk
Zoekt u het ideale hekwerk voor uw bedrijfsterrein? Dan zal naast de prijs en de uitstraling ook het veiligheidsaspect een belangrijke rol spelen. Dubbelstaafmat hekwerk scoort op elk van deze vlakken.

Qua kosten komt een dubbelstaafmat hekwerk in de buurt van een gaashekwerk. Qua uitstraling, robuustheid en veiligheid doet het nauwelijks onder voor een spijlhekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk: duurzame, kostenefficiënte investering

Een dubbelstaafmat hekwerk is een duurzame en kostenefficiënte investering. Allereerst vanwege de lange levensduur van het hekwerk. Onze staafmatten en staanders zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, verzinkt staal. En optioneel afgewerkt met een beschermende poedercoating.

Hierdoor is uw staafmat hekwerk bestand tegen de meeste extreme invloeden van buitenaf. U heeft er minimaal 30 jaar plezier van.

Kostenvriendelijk
Een ander belangrijk voordeel van staafmat hekwerk is het gunstige prijskaartje. Dubbelstaafmat hekwerk is goedkoper dan bijvoorbeeld spijlhekwerk - een robuuste oplossing die we ook veel plaatsen rondom bedrijfsterreinen.

Naast de materiaalkosten zijn ook de installatiekosten in de meeste gevallen beperkt. Dubbelstaafmat hekwerk monteren gaat relatief snel. Onze hekwerkspecialisten monteren dagelijks dubbelstaafmat hekwerken. Die ervaring vertaalt zich in een vakkundige montage in minder uren.

Eenmaal geplaatst heeft uw hekwerk nauwelijks onderhoud nodig. De onderhoudskosten zijn dan ook verwaarloosbaar.

Offerte aanvragen
De exacte kosten van een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van o.a. de afmetingen, de gewenste afwerking en eventuele aanvullende benodigdheden zoals poorten en extra beveiligingsopties.

Wilt u weten wat een dubbelstaatmat hekwerk kost voor uw situatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Plaatsen en monteren van Design hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een design hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een dubbelstaafmat hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit. Dit maakt hekwerk ideaal voor het creëren van een veilige omheining rondom uw bedrijf of terrein.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw DESIGN hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)