Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Sierhekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Stijlvolle sierhekwerken van topkwaliteit.

Zoveel mensen, zoveel stijlen. ABC Hekwerk levert sierhekwerken en sierpoorten in allerlei smaken. Het aanbod is onbeperkt. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om de tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wilt u het klassiek of juist modern? Spijlen of strekmetaal? Met scherpe punten of juist met vriendelijke ornamenten? Alles is mogelijk!

Wij leveren maatwerk hekwerken tegen een scherpe prijs. Al onze sierhekwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. We maken daarom duidelijke afspraken en geven u goed advies. Zo kunt u jaren plezier hebben van uw sierhekwerk !

Bekijk ook in deze serie:

Bekijk onze meest sierlijke projecten.

Elke woning heeft zijn eigen uitstraling. Onze producten bieden onbegrensde mogelijkheden. Of het nu modern, klassiek of traditioneel moet zijn. Laat u inspireren door onze meest recente projecten.

Exclusieve uitstraling, uniek vakmanschap.

ABC Hekwerk is gespecialiseerd op het gebied van sierhekwerk en poorten. Mede door deze ervaring zijn wij blijvend in staat uw wens om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail. Ons hekwerk staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast ons ruime aanbod standaard afmetingen, is ook een snelle levering van maatwerk mogelijk.

Hieronder vind u een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van sier hekwerk en poorten. Meer types bekijken? Neem dan contact op met een ABC hekwerk vestiging bij u in de regio.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop:

In vroegere tijden was hekwerk uitsluitend een functioneel product dat was bedoeld om inbraak te voorkomen. Die tijd is voorbij. Het oog wil immers ook wat en dus wordt steeds vaker gekozen voor een fraai sierhekwerk.

Echter, ook hier komt veiligheid op de eerste plaats. Daarom kunnen onze sierhekwerken moeiteloos worden gecombineerd met innovatieve systemen voor toegangsbeheersing (intercom, magneetkaart, detectielus, nummerbordherkenning, etc.) en buitendetectie (gronddetectie, radar, infrarood, detectiekabel, etc.).

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)