Sierhekwerk Klassiek ABC Hekwerk

Sierhekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Ontdek de tijdloze elegantie van sierhekwerk bij ABC Hekwerk!

Zoveel mensen, zoveel stijlen. ABC Hekwerk levert sierhekwerken en sierpoorten in allerlei smaken. Het aanbod is onbeperkt. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om de tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wilt u het klassiek of juist modern? Spijlen of strekmetaal? Met scherpe punten of juist met vriendelijke ornamenten? Alles is mogelijk!

Wij leveren maatwerk hekwerken tegen een scherpe prijs. Al onze sierhekwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. We maken daarom duidelijke afspraken en geven u goed advies. Zo kunt u jaren plezier hebben van uw sierhekwerk !

Wat is een sierhekwerk?

Een sierhekwerk is een prachtige en verfijnde omheiningsoplossing die esthetiek en functionaliteit combineert. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een unieke uitstraling aan elke locatie. Sierhekwerk is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassiek en modern (ook wel design hekwerk genoemd), en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Staafmathekwerk
Toepassingen

Wat zijn de voordelen van sierhekwerk?

ABC Hekwerk

Sierhekwerk biedt een scala aan voordelen die het tot een populaire keuze maken. Allereerst geeft het je eigendom een verfijnde uitstraling en voegt het karakter toe aan de omgeving. Het biedt ook een solide beveiliging, waardoor ongewenste indringers worden ontmoedigd en je eigendom beschermd blijft. Bovendien is sierhekwerk duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, wat resulteert in een langdurige investering die weinig onderhoud vereist.

Klassiek Hekwerk Sier

Wij maken sierhekwerk altijd op maat!

Bij ABC Hekwerk geloven we in het creëren van unieke en op maat gemaakte oplossingen. Daarom bieden we de mogelijkheid voor maatwerk sierhekwerk. Of je nu specifieke ontwerpelementen wilt toevoegen, andere afmetingen nodig hebt of een uniek patroon wilt creëren, wij staan klaar om aan jouw wensen te voldoen. Met maatwerk sierhekwerk kun je een persoonlijk statement maken en een hekwerk bezitten dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Schoonheid en functionaliteit
Kies vandaag nog voor de tijdloze schoonheid en functionaliteit van sierhekwerk van ABC Hekwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat. Wij streven ernaar om jouw buitenruimte te transformeren in een ware blikvanger!

Exclusieve uitstraling, uniek vakmanschap.

ABC Hekwerk is gespecialiseerd op het gebied van sierhekwerk en poorten. Mede door deze ervaring zijn wij blijvend in staat uw wens om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail. Ons hekwerk staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast ons ruime aanbod standaard afmetingen, is ook een snelle levering van maatwerk mogelijk.

Hieronder vind u een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van sier hekwerk en poorten. Meer types bekijken? Neem dan contact op met een ABC hekwerk vestiging bij u in de regio.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop:

In vroegere tijden was hekwerk uitsluitend een functioneel product dat was bedoeld om inbraak te voorkomen. Die tijd is voorbij. Het oog wil immers ook wat en dus wordt steeds vaker gekozen voor een fraai sierhekwerk.

Echter, ook hier komt veiligheid op de eerste plaats. Daarom kunnen onze sierhekwerken moeiteloos worden gecombineerd met innovatieve systemen voor toegangsbeheersing (intercom, magneetkaart, detectielus, nummerbordherkenning, etc.) en buitendetectie (gronddetectie, radar, infrarood, detectiekabel, etc.).

Plaatsen en monteren van sierhekwerk
Bij ABC Hekwerk begrijpen we het belang van een vakkundige montage van sierhekwerk. Ons ervaren team van experts staat voor je klaar om het sierhekwerk op een professionele en nauwkeurige manier te installeren. We zorgen ervoor dat het hekwerk perfect past bij jouw specifieke locatie en eisen, zodat het de gewenste functionaliteit en esthetiek biedt. Met ABC Hekwerk ben je verzekerd van hoogwaardige materialen, vakmanschap en uitstekende service.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw sier hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw sierhekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)