Een landelijk netwerk met een regionaal karakter.

Wij zijn ABC Hekwerk

Al ruim 35 jaar toonaangevend in hekwerk, poorten en de automatisering daarvan. Zo beschermen wij wat dierbaar en belangrijk voor u is. Veiligheid en  vrijheid in ondernemen en wonen, die u voelt doordat we buitenhouden wat binnen niets te zoeken heeft. Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

Wat ons beweegt

Uw vrijheid is ons allergrootste goed! In alles wat we doen is dit voelbaar. Een hekwerkoplossing mag uw gevoel van veiligheid en vrijheid dus nooit in de weg staan. Daarin ligt ons vakmanschap verscholen. ABC Hekwerk is een professionele leverancier die als landelijke organisatie een grote bekendheid geniet. Naast vestigingen in Nederland zijn wij ook actief in Duitsland en België. Wij leveren een solide pakket aan producten en diensten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen. Wij behoren niet voor niets tot de top van hekwerkaanbieders. 

Wat wij bieden
Alle vestigingen van ABC Hekwerk

Landelijke dekking met 17 ondernemingen in Nederland, Duitsland en België, kortom altijd dichtbij

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar

Producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen

Installatie conform de meest uitgebreide certificeringen

Ruim 35 jaar vakmanschap

Oplossingen voor MKB, industrie, overheid, verenigingen en particulier

Onze duurzame hekwerken beschermen wat waardevol voor u is.
Nu en in de toekomst.

Certificeringen

Veiligheid

Wij leveren uitsluitend hekwerk dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. 
Dat geldt zowel voor de hekwerkelementen als voor de mechanische en elektronische delen.
Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en bieden optimale veiligheid in het dagelijks gebruik.
 

VCA 2 ABC Hekwerk

VCA Certificaten:

geldig tot 01-01-2027

Safety Culture Ladder Certificaat:

geldig tot 20-09-2025

ISO  Certificaat:

geldig tot 01-01-2027

Duurzaamheid

ABC Hekwerk houdt zich actief bezig met het reduceren van de CO2 uitstoot, van productie tot en met het plaatsen van het hekwerk.
Zo reduceren we bijvoorbeeld het verpakkingsmateriaal tot een absoluut minimum en verlagen we jaarlijks onze CO2-uitstoot door een efficiënte planning en te kiezen voor voertuigen met het A-label. Hierbij maken wij gebruik van de CO2 prestatieladder. Dit doen wij in samenwerking met SKAO: Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de actuele wet- en regelgeving. U vindt op onze elektrisch bediende schuif- en draaipoortproducten de bekende CE-sticker en u krijgt bij oplevering een gebruikershandleiding, een verklaring van conformiteit en een Prestatieverklaring van de door u in gebruik genomen schuif- of draaipoort.

Onze organisatie
Onze organisatie
ABC Hekwerk

ABC Hekwerk is een landelijke organisatie en telt 17 ondernemingen, vertegenwoordigd in Nederland, Duitsland en België. Er is dus altijd een ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt en dat heeft vele voordelen. Zij kennen de regio, spreken uw taal en voor service en onderhoud zijn we snel ter plaatse. Zo zijn we een landelijk netwerk met een sterk regionaal karakter. De ABC’ers kun je omschrijven als zijnde: betrokken, betrouwbaar en bereikbaar. ABC’ers staan graag voor u klaar met de beste adviezen, oplossingen, montage, installatie en onderhoud.

Contact

+31 (0)80 0222 43 59

E-mail ons

info@abchekwerk.nl

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)