Vouwpoort Aneto - ABC Hekwerk

Vouwpoort ANETO

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Nog sneller open en dicht met deze vouwpoort.

Onze vouwpoort is helemaal op zijn plaats in omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen te maken heeft. Met deze vouwpoort sluit u uw terrein of gebouw adequaat af voor onbevoegden. Wie wel toegang krijgt, hoeft niet lang te wachten want in slechts enkele seconden vouwt de vouwpoort zich open en is de toegang vrij. De open- en sluittijden bedragen slechts ca. 0.75 meter per seconde in geval van een vouwpoort bestaande uit twee poortvleugels. Uiteraard is de vouwpoort standaard voorzien van alle vereiste veiligheidsvoorzieningen en is de poort aan te sturen door het door u gewenste toegangscontrolesysteem of bedieningscomponent.

Bekijk ook onze serie schuifpoorten:

Sterk staaltje vouwen.

De Quattro Active vouwpoort bestaat uit twee vleugels van elk twee segmenten van aluminium profiel 80*60. Vanaf een breedte van 6 meter worden de profielen van de vleugelsegmenten vergroot en versterkt. De stalen poortpalen 250*150 op voetplaat, zijn voorzien van ingebouwde motorbesturing.​

Vouwpoort in een veelvoud aan uitvoeringen.

U kunt kiezen uit vier poortvlakvullingen waaronder dubbelstaafmat, rechte of ronde spijlen en een geperforeerde plaat.

Veiligheid boven alles.

De vouwpoort Quatro Active is uitgerust met een aantal slimme veiligheidsonderdelen. Zoals de veiligheidslijsten op de kopstijl van beide poortvleugels, veiligheidslijsten op onderligger van beide poortvleugels en een set fotocellen . Standaard zijn deze laatstgenoemde voorzien van een flitslicht. En verder natuurlijk een sleutelschakelaar met noodstop.

De fluisterstille aandrijving is verkrijgbaar in diverse snelheden.
Optioneel kan dit type vouwpoort met overklimbeveiliging geleverd worden. Het bewijs dat een schuifpoort bijzonder sterk én uiterst veilig (Europese norm EN 13241/1) kan zijn.

Onze recent geplaatste vouwpoorten

ABC Hekwerk levert staafmat, schuif- en draaipoorten, handbediend of geautomatiseerd. Laat u inspireren door onze recente projecten.

Standaard de veiligste.

De vouwpoorten van ABC Hekwerk voldoen standaard aan de verplichte CE-norm. Voor deze norm dienen toegangssystemen beknelling van personen of voertuigen te voorkomen. Daarom zijn onze poorten standaard voorzien van veiligheids-lijsten, een fotocel of laserdetectie. Optioneel zijn ze uit te breiden met een detectielus om voertuigen te detecteren. Lees meer over onze poortveiligheid.

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)