Toegangscontrole

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Download specificaties

Hoogwaardige oplossingen op het gebied van toegang.

U kunt de toegangscontrole op vele manieren organiseren. Welke oplossing het beste bij u past hangt van uw situatie af. Wilt u zonder beveiligingspersoneel werken dan kunt u kiezen voor pasjes en een paslezer. Gaat het om toegang van voertuigen en wilt u opstoppingen op drukke tijden voorkomen? Dan kan kentekenherkenning uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn legio. Wij adviseren u dan ook om uw wensen met een van onze adviseurs door te nemen.

Intercomsysteem

Weten wie u binnen laat. Wel zo veilig.

Intercomsystemen zijn er in vele soorten en maten. Standaard, draadloos of modulair opgebouwd met veel opties en GSM-systemen. Met ingebouwde microfoon en beeldscherm weet u precies wie er voor de deur staat. Variërend van eenvoudig 1-op-1 audio verbinding tot intercom met videoverbinding. Van huis tot compleet appartementencomplex of bedrijventerrein. Elke situatie heeft zijn eigen oplossing. 

Paslezer

Betrouwbare controle zonder extra mankracht.

Met behulp van paslezers regelt u toegangscontrole op een betrouwbare manier zonder dat u daar extra bewakingspersoneel voor nodig heeft. Dankzij de gepatenteerde grenspuntvergrendeling wordt voorkomen dat personen bij stroomuitval of onbevoegde doorgang ingesloten raken.

Codeklavier

Cijferpaneel voor snelle en eenvoudige toegang.

Met uw persoonlijke cijfercombinatie opent u de poort eenvoudig en veilig. Zo houdt u ongenode gasten gemakkelijk buiten de deur. Codeklaviers zijn er in vele uitvoeringen. Er is dus altijd een type die past bij uw doorgangssysteem.

KENTEKENHERKENNING

Hoe werkt Kentekenherkenning?

Waar een normaal toegangssysteem veelal gebruik maakt van pasjes of tags, is dit met kentekenherkenning verleden tijd. Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Zodra een voertuig wordt gedetecteerd wordt er een signaal afgegeven aan de kentekencamera. Zo wordt alleen toegang verleend aan voertuigen die zijn geregistreerd.  Door een slagboom of poort te koppelen aan kentekenherkenning, geeft u alleen geregistreerde voertuigen toegang. 

ABC Hekwerk biedt u kentekenregistratie op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact op.

Houd uwbeveiliging in topconditie

Bij ABC Hekwerk streven we naar uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Onze bedieningsmiddelen zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen en zorgen voor een soepele, veilige en betrouwbare toegangsregeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte bedieningsmiddelen voor uw situatie!

Ik heb interesse in toegangscontrole op maat, stuur mij een vrijblijvende offerte.

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)