Bedieningsmiddelen

Download brochures:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Onmisbare aanvullingen voor een volmaakt geheel.

Bij ABC Hekwerk begrijpen we dat het belangrijk is om uw toegangsoplossingen moeiteloos te bedienen en te beheren. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan bedieningsmiddelen die perfect aansluiten op uw behoeften. Onze bedieningsmiddelen zijn ontworpen om uw poorten, slagbomen en andere toegangspoorten veilig, efficiënt en gemakkelijk te bedienen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze meest populaire bedieningsmiddelen:

Muntselector

De Muntselector: Toegang met één Munt

Onze muntselectoren zijn ontworpen voor eenvoudige toegangscontrole met behulp van een specifieke munt die alleen op uw buitensituatie van toepassing is. Deze muntselectoren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat u het perfecte model kunt kiezen dat bij uw behoeften past. Met een simpele inworp van de juiste munt opent u gemakkelijk uw poorten, slagbomen en andere toegangssystemen. Deze handige en robuuste muntselectoren bieden een efficiënte en veilige manier om toegang te krijgen tot uw terrein.

Telefoonkiezer

De Telefoonkiezer: Gemak op Afstand

Met onze diverse uitvoeringen van de telefoonkiezer kunt u uw poorten eenvoudig op afstand openen en sluiten. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en zorgt voor efficiënte toegangscontrole. Met slechts een simpele druk op de knop via uw telefoon, heeft u volledige controle over uw toegangspoorten. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, u kunt uw poort bedienen zonder fysiek aanwezig te zijn. De telefoonkiezer biedt een slimme en handige oplossing voor een moeiteloze toegangsregeling.

Handzender

Handzender: Uw Toegang in de Palm van uw Hand

Met onze handzenders is het openen van uw poorten net zo gemakkelijk als op een knop drukken. Deze handige bedieningsmiddelen zijn bevestigd aan uw sleutelbos, waardoor u niet langer uit uw voertuig hoeft te stappen om toegang te krijgen tot uw terrein. Met slechts één druk op de knop kunt u moeiteloos uw poorten openen, wat zorgt voor een ontspannen en comfortabele ervaring. We bieden drie typen handzenders aan, verkrijgbaar in 2- en 4-kanaals, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw behoeften.

Sleutelschakelaar

Sleutelschakelaars: Robuuste en Veilige Toegangsoplossingen

Onze sleutelschakelaars zijn speciaal ontworpen voor buitenoplossingen en bieden een veilige manier om uw poorten en slagbomen te bedienen. Met een solide behuizing kunnen ze weerstand bieden tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt de sleutelschakelaar ook inbouwen in een passende zuil of poortpaal voor een naadloze integratie met uw toegangssysteem. Door het gebruik van een bijpassende sleutel kunt u de solide cilinder bedienen, waardoor u volledige controle heeft over uw poorten en slagbomen.

Houd uwbeveiliging in topconditie

Bij ABC Hekwerk streven we naar uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Onze bedieningsmiddelen zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen en zorgen voor een soepele, veilige en betrouwbare toegangsregeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte bedieningsmiddelen voor uw situatie!
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)