Inzinkbare palen

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Indringers staan echt voor paal.

Onze inzinkbare RVS pilaren zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn perfect om terreinen rondom winkels, kantoren, magazijnen, opritten en parkeerhavens te beveiligen. Een alles-in-een-systeem, eenvoudig te monteren en met bijvoorbeeld een handzender ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Voor uw nachtrust kan dit een hele geruststelling zijn.
Wij bieden drie verschillende types aan:
De Blockster ONE is een robuuste RVS-toegangspilaar die ongenode gasten buiten uw terrein houdt. Zeg maar gerust, topkwaliteit van Hollandse bodem!
Voor terreinen die extra beveiligd moeten worden, is de zwaar uitgevoerde Blockster MEGA Security de aller- allerbeste oplossing. Denk hierbij onder andere aan ambassades of militaire terreinen.
De Blockster HIC is een met de hand verzinkbare RVS pilaar. Het regenwater wordt eenvoudig afgevoerd via een afwatering. Optioneel kunt u kiezen voor reflectiebanden in diverse kleuren – LED-verlichting bovenop de pilaar voor extra veiligheid. De toegangspilaren zijn ook leverbaar met pneumatisch of hydraulisch bediening. Wijzigingen in constructies en uitvoeringen onder voorbehoud.

Laat u inspireren door onze meest recente projecten.

Eigenschappen

Type: One

De inzinkbare RVS pilaar heeft een wanddikte van vier millimeter en een hoogte van zevenhonderd milimeter. Hij wordt hydraulisch aangedreven en zorgt, met de LED-verlichting aan de bovenkant, voor nóg meer veiligheid. U kunt kiezen voor de Blockster-ONE C700R, diameter honderdzesentachtig milimeter of de Blockster-ONE B700 met een diameter van maar liefst tweehonderddrieenzeventig milimeter.

Type: Mega Security

De robuuste hydraulisch cilinder, met een hoogte van zevenhonderd en een doorsnede van maar liefst zeshonderdtien milimeter houdt zowat alles tegen. De bovenkant van de pilaar is voorzien van een rode LED-verlichting zodat deze nóg zichtbaarder is en daardoor meer urgentie uitstraalt.

Type: Hic

Het Blockster HIC700 model heeft een diameter van 168 mm. en het Blockster HIB700 model heeft een diameter van maar liefst van tweehonderddrieenzeventig milimeter.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)