Dubbelstaafmat Hekwerk

Staafmat hekwerk

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Staafmat hekwerk, robuust, esthetisch en veilig.

Staafmat hekwerk is het meest geplaatste hekwerk in Nederland. Kijk maar eens bij bedrijventerreinen, sportparken en andere plaatsen waar veiligheid een belangrijke rol speelt. In veel gevallen komt u er dubbelstaafmat hekwerk tegen. Dat is geen toeval. Staafmat hekwerk is niet alleen robuust, esthetisch en veilig, maar ook zeer betaalbaar. Dus zoekt u een hekwerk om uw terrein te omheinen of beveiligen? Dan zit u met staafmat hekwerk altijd goed.

  • Hoog veiligheidsniveau
  • Robuust en duurzaam
  • Strak, tijdloos design
  • Nagenoeg onderhoudsvrij
  • Budgetvriendelijk

Op deze pagina ontdekt u alles over de kenmerken, mogelijkheden en voordelen van dubbelstaatmat hekwerk en onze installatieservice.

Staafmat hekwerk - Wat is het?

Staafmat hekwerk is samengesteld uit panelen, die bestaan uit horizontale en verticale staven van hoogwaardig verzinkt staal. De staven vormen samen een patroon van rechthoekige mazen van 50 x 200 mm. Om het hekwerk extra robuust en stabiel te maken, zijn de horizontale staven dubbel uitgevoerd. De naam dubbelstaafmat komt hier vandaan. Dubbelstaafmat hekwerk is voorzien van een poedercoating. Hierdoor krijgt het hekwerk een eigentijdse en strakke uitstraling, terwijl het ook bescherming biedt tegen externe factoren zoals vocht en UV-straling. Het hekwerk gaat dus niet roesten en behoudt zijn stevigheid. De coating zorg er tevens voor dat onderhoud nauwelijks nodig is.

Staafmathekwerk
Toepassingen

Staafmathekwerk & bedrijfs-omgevingen

Zoekt u het ideale hekwerk voor uw bedrijfsterrein? Dan zal naast de prijs en de uitstraling ook het veiligheidsaspect een belangrijke rol spelen. Dubbelstaafmat hekwerk scoort op elk van deze vlakken.

Qua kosten komt een dubbelstaafmat hekwerk in de buurt van een gaashekwerk. Qua uitstraling, robuustheid en veiligheid doet het nauwelijks onder voor een spijlhekwerk.

Staafmat hekwerk: duurzame, kostenefficiënte investering

Een staafmat hekwerk is een duurzame en kostenefficiënte investering. Allereerst vanwege de lange levensduur van het hekwerk. Onze staafmatten en staanders zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, verzinkt staal. En optioneel afgewerkt met een beschermende poedercoating.

Hierdoor is uw staafmat hekwerk bestand tegen de meeste extreme invloeden van buitenaf. U heeft er minimaal 30 jaar plezier van.

Kostenvriendelijk
Een ander belangrijk voordeel van staafmat hekwerk is het gunstige prijskaartje. Staafmat hekwerk is goedkoper dan bijvoorbeeld spijlhekwerk - een robuuste oplossing die we ook veel plaatsen rondom bedrijfsterreinen.

Naast de materiaalkosten zijn ook de installatiekosten in de meeste gevallen beperkt. Dubbelstaafmat hekwerk monteren gaat relatief snel. Onze hekwerkspecialisten monteren dagelijks dubbelstaafmat hekwerken. Die ervaring vertaalt zich in een vakkundige montage in minder uren.

Eenmaal geplaatst heeft uw hekwerk nauwelijks onderhoud nodig. De onderhoudskosten zijn dan ook verwaarloosbaar.

Offerte aanvragen
De exacte kosten van een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van o.a. de afmetingen, de gewenste afwerking en eventuele aanvullende benodigdheden zoals poorten en extra beveiligingsopties.

Wilt u weten wat een dubbelstaatmat hekwerk kost voor uw situatie?

Specificaties Staafmathekwerk

Hoogte

80cm - 100cm - 120cm - 140cm - 163cm - 183cm - 200cm - 223cm - 243cm

Draad

8/6/8: Staaldraad horizontaal 2 x ca. 8 mm verticaal 1 x ca. 6 mm.
6/5/6: Staaldraad horizontaal 2 x ca. 6 mm verticaal 1 x ca. 5 mm.

Staanders

Verzinkt staal rond 60,3 mm of koker 60 x 40 mm, afgesloten met kap, hart-op-hart circa 2,5 meter. Optie: poedercoating.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm.
Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Maaswijdte

50 x 200 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren staafmat hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Staafmat hekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Hekwerk met hoog veiligheidsniveau.

Staafmat hekwerk staat garant voor een hoog veiligheidsniveau.
Dankzij de kleine en stevige mazen is het lastig om over het hek te klimmen of om het door te knippen.
Dit maakt dubbelstaafmat hekwerk ideaal voor het creëren van een veilige omheining rondom uw bedrijf of terrein.

Standaard overklimbeveiliging
Vanaf een hoogte van 163 cm is staafmat hekwerk standaard voorzien van overklimbeveiliging. De verticale staven steken 3 cm boven de bovenste horizontale staven uit. Hierdoor heeft het hekwerk aan de bovenzijde een puntige afwerking.

Vrij zicht
Dankzij de open structuur blijft het zicht naar binnen en buiten onbelemmerd.
Het voordeel hiervan is dat u overzicht behoudt over uw omgeving. Ook aanwezige beveiligingscamera’s hebben hierdoor een goed zicht op de directe omgeving.

Extra beveiliging en detectietechnologie
Er zijn tal van situaties denkbaar waarbij extra veiligheidsmaatregelen gewenst zijn. ABC Hekwerk biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we extra zware beveiliging aanbrengen, zoals Active Fence. Dit is tevens een innovatieve detectietechnologie.

Poorten en beveiliging staafmat hekwerk

Een bijpassende poort maakt uw staafmat hekwerk compleet en vergroot de veiligheid van uw bedrijfsterrein of terrein.
Wij bieden voor iedere situatie een poort die aansluit op uw hekwerk en persoonlijke wensen.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poorten, zowel handbediend als automatisch bedienbaar.

Vlechtband voor staafmat hekwerk

Een staafmat is een transparante afscheiding. Wenst u meer privacy? Dan is een kunststof vlechtband een fraaie oplossing. Vlechtband (ook wel privacyband genoemd) is speciaal ontworpen om door staafmat hekwerk te worden gevlochten. De mazen worden zo op een mooie manier afgedicht. U kunt kiezen uit de kleuren groen (RAL 6009), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005).

Tip! Om meer privacy te creëren kunt u uw staafmat hekwerk ook laten begroeien met klimplanten. Zo maakt u van uw staafmat hekwerk een groene, natuurlijke afscheiding.

Plaatsen en monteren van staafmat hekwerk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een staafmat hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een dubbelstaafmat hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit. Dit maakt dubbelstaafmat hekwerk ideaal voor het creëren van een veilige omheining rondom uw bedrijf of terrein.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw dubbelstaafmat hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw dubbelstaafmat hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)