Spijlenhekwerk Safira

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Spijlenhekwerk Safira: veilig, sterk en duurzaam.

Wij zijn verheugd om je kennis te laten maken met dit hoogwaardige product dat de perfecte combinatie biedt van veiligheid en stijl. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen waarom spijlenhekwerk Safira de beste keuze is voor jouw behoeften. Het is een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen vanwege de vele voordelen die het biedt.

Spijlenhekwerk Safira: waar staat het voor?

Een functioneel en gunstig geprijsd ABC spijlenhekwerk. Dat is Safira. De spijlen zijn in verschillende diktes leverbaar en ingelast tussen een stevige boven- en onderligger. Spijlenhekwerk Safira is in verschillende hoogtes leverbaar. Overklimmen is bijna niet meer mogelijk door de puntenkam op de bovenligger (vanaf een hoogte van 1,5 m). Het geheel is verzinkt en verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Een spijlenhekwerk is een duurzaam en betrouwbaar hekwerk dat wordt gevormd door verticale spijlen die stevig aan elkaar zijn bevestigd. Dit type hekwerk staat bekend om zijn solide constructie en biedt uitstekende bescherming en privacy.

Toepassingen

Veiligheidsopties voor spijlenhekwerk Safira

Veiligheid staat bij ABC Hekwerk altijd voorop. Daarom bieden we verschillende veiligheidsopties voor spijlenhekwerk Safira.

Met ons innovatieve Active Fence-systeem wordt je hekwerk een stroomvoerende detectiebarrière, waardoor indringers direct worden gedetecteerd. Daarnaast kunnen we overklimbeveiliging toevoegen om ongewenst klimmen te voorkomen en de veiligheid verder te vergroten.

Wat zijn de voordelen van spijlenhekwerk Safira?

Het gebruik van spijlenhekwerk Safira biedt talloze voordelen. Allereerst zorgt het voor een solide barrière die indringers buiten houdt en je eigendommen beschermt. Het hekwerk is stevig en bestand tegen vandalisme, waardoor het een duurzame investering is op lange termijn. Bovendien zorgt het strakke en moderne ontwerp van Safira voor een verfraaiing van je terrein zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Eigenschappen

Spijlenvakken

Verzinkt staal, spijlen ca Ø 25 mm. hart op hart 150 mm. gelast tussen de boven- en onderligger. Optie: bij een hoogte van 2,5 meter met spijlen Ø 30 mm.

Staanders

Verzinkt staal, afgesloten met kap. Optie: poedercoating. Zie coating. Staanders hart op hart circa 2,4 meter.

Bevestiging

Blinde verbinding of met aangelaste lippen.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Boven- en onderligger

50 x 25 mm., dikte 2 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren Spijlenhekwerk Safira

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenhekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Poorten en beveiliging spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk Safira biedt verschillende optionele onderdelen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Voor een verbeterde beveiliging kunnen we puntenkammen of roterende punten toevoegen aan het hekwerk, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om over het hekwerk te klimmen. Daarnaast bieden we draaipoorten, schuifpoorten en vouwpoorten aan als toegangspoorten die naadloos passen bij je hekwerk, zowel qua stijl als functionaliteit.

Montage van spijlenhekwerk door ABC Hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Bij ABC Hekwerk begrijpen we het belang van een professionele en zorgvuldige installatie van spijlenhekwerk.
Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige plaatsing, waarbij elk detail nauwkeurig wordt behandeld.
Met onze expertise en toewijding garanderen we een perfect geïnstalleerd spijlenhekwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw spijlen hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe spijlenhekwerk Safira.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)