Hockeyveld

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Veiligheid staat aan de basis.

Onbezorgd hockeyen, elke training en wedstrijd weer. ABC Hekwerk maakt ’t mogelijk!
Als leverancier van kwalitatief, hoogwaardige hockeyveldafrastering zijn wij voor veel gemeenten, sportverenigingen en instellingen een betrouwbare partner.

Hockeyveldafrastering

Bij ABC Hekwerk bieden we een totaaloplossing voor het complete terrein, compleet gemonteerd en wel. Naast het hekwerk kunnen wij ook ballenvangers, reclamebordprofielen en goed aansluitende sportpoorten leveren én monteren. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en jouw hockeyveld een professionele uitstraling krijgt.

Totaaloplossing
Langdurig sportplezier

Bij ABC Hekwerk houden we gemakkelijk rekening met al jouw specifieke eisen. Of het nu gaat om de afmetingen van het hekwerk of de uitstraling ervan, wij zorgen ervoor dat het aan al jouw verwachtingen voldoet. Onze afrastering is voorzien van een sterke, geplastificeerde gaasmat of dubbelstaafmat. Daarnaast hebben we een 15 centimeter hoge slagplank langs de gehele lengte van de baanafrastering geïntegreerd, wat bijdraagt aan de functionaliteit en het langdurige sportplezier.

De voordelen van een ABC Hekwerk hockeyveldafrastering

Een hockeyveldafrastering van ABC Hekwerk biedt diverse voordelen, en wanneer je kiest voor onze totaaloplossing voor het hele terrein, zijn de voordelen nog groter. Hier zijn vier onderdelen waarin de voordelen naar voren komen:

Veiligheid en bescherming:
Een hockeyveldafrastering zorgt voor de nodige veiligheid en bescherming voor spelers, officials en toeschouwers. Onze hekwerken zijn ontworpen met oog voor veiligheid, met afgeronde hoeken, geen scherpe uiteinden en degelijke constructies om letsel te voorkomen. Daarnaast kunnen we ook een slagplank langs de gehele lengte van de baanafrastering integreren. Dit draagt bij aan de veiligheid en verhoogt het langdurige sportplezier.

Duurzaamheid en weerbestendigheid:
Onze hockeyveldafrasteringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ze zijn verzinkt voor optimale duurzaamheid en kunnen optioneel voorzien worden van een duurzame coating. Hierdoor zijn ze bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Je kunt erop vertrouwen dat het hekwerk lang meegaat en weinig onderhoud vereist, waardoor je kosten en inspanningen bespaart op lange termijn.

Maatwerk en flexibiliteit:
Bij ABC Hekwerk bieden we maatwerkoplossingen voor jouw hockeyveldafrastering. We houden rekening met jouw specifieke eisen en wensen, zoals het formaat en uiterlijk van het hekwerk. Dit stelt je in staat om het hekwerk perfect af te stemmen op jouw veld en de uitstraling die je wilt bereiken. Onze ervaren specialisten geven deskundig advies en bieden oplossingen die voldoen aan jouw verwachtingen.

Totaaloplossing voor het hele terrein:
Naast het hekwerk rondom het hockeyveld bieden wij een totaaloplossing voor het hele terrein. Dit omvat niet alleen het hekwerk zelf, maar ook aanvullende elementen zoals ballenvangers, reclamebordprofielen en goed aansluitende sportpoorten. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en het terrein een professionele uitstraling krijgt. Door te kiezen voor onze totaaloplossing, bespaar je tijd en moeite, omdat wij het gehele proces van ontwerp, productie, levering en montage voor jou regelen.

Kortom, met een hockeyveldafrastering van ABC Hekwerk en onze totaaloplossing voor het hele terrein profiteer je van veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en gemak. Je creëert een professionele en veilige omgeving voor hockeyactiviteiten, terwijl je tegelijkertijd kosten en inspanningen bespaart op lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw hockeyveld kunnen voorzien van de perfecte afrastering en totaaloplossing.

Eigenschappen

Hoogte

Leunhoogte toeschouwers voor rondom sportvelden.

Staanders

Lengte 2000 mm. Voorzien van aluminium doorvoerkop. Vastgeklonken met RVS-nagels.

Spandraden

Boven ingevlochten staalkabel Ø 5 mm. Midden en onder Ø 4 mm.

Gaas

ø 3 mm, maaswijdte 40 x 40 mm.

Slagplank

Bankirai rondom speelveld.

Poorten

Enkele en dubbele poorten met gaasmat 50x50 mm.

Fundering

Inslagsysteem, geen grondverzet, direct stabiel.

Oppervlaktebehandeling

Thermisch verzinkt volgens NEN-1275. Extra: polyester coating, gemoffeld. Standaardkleur RAL 6009 (donkergroen) Andere kleuren op aanvraag.

Kleuren dubbelstaafmat hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

7016 Antraciet

Om ervoor te zorgen dat het hekwerk duurzaam en weerbestendig is, is het geheel verzinkt. Daarnaast bieden wij een optionele duurzame coating aan. Op aanvraag kunnen onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden, zodat het hekwerk perfect past bij de uitstraling van jouw hockeyveld.

Voor langdurig en veilig sportplezier.

De afrastering is voorzien van een sterke, geplastificeerde gaasmat of dubbelstaafmat. Ook een 15 centimeter hoge slagplank langs de gehele lengte van de baanafrastering draagt bij aan functionaliteit en langdurig sportplezier. De hekwerkstaanders worden waar nodig voorzien van een stalen schetsplaat voor nog meer stabiliteit. Afgeronde hoeken, geen scherpe uiteinden en een degelijke constructie zorgen ervoor dat letsel zoveel mogelijk wordt voorkomen. De ABC producten zijn in hoge mate molestbestendig en kunnen dan ook tegen een stootje. Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Plaatsen en monteren van dubbelstaafmat hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Bij ABC Hekwerk hanteren we een gestructureerd montageproces om ervoor te zorgen dat jouw hekwerkproject soepel verloopt en aan al jouw verwachtingen voldoet. Bij ABC Hekwerk begrijpen we het belang van een gestructureerd montageproces. Door onze aanpak in onderstaande vier stappen te volgen, kunnen we efficiënt werken en zorgen voor een hekwerkoplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet. Vanaf de eerste offerteaanvraag tot de nazorg en klanttevredenheid, kun je vertrouwen op onze expertise en service om jouw hekwerkproject succesvol te realiseren.

Offerteaanvraag
Het proces begint met jouw offerteaanvraag. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen en ons jouw wensen en specificaties voor het hekwerkproject doorgeven. We luisteren aandachtig naar jouw eisen en maken een gedetailleerde analyse van de vereisten.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van jouw offerteaanvraag gaan onze ervaren specialisten aan de slag. Ze zullen jou adviseren en aanbevelingen doen om het beste hekwerk voor jouw situatie te realiseren.

We nemen alle aspecten in overweging, zoals het type hekwerk, materiaalkeuze, afmetingen en eventuele extra functionaliteiten. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op die duidelijk alle details en kosten weergeeft.

Planning en installatie
Zodra je akkoord gaat met de offerte, gaan we over tot de planning en montage van het hekwerk. We stellen een tijdlijn op die past bij jouw planning en streven ernaar om de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn uit te voeren.

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van het hekwerk. Ze werken efficiënt en met oog voor kwaliteit, zodat het resultaat perfect aansluit op jouw verwachtingen.

Nazorg en klanttevredenheid
Bij ABC Hekwerk eindigt onze service niet na de montage. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zorgen voor uitstekende nazorg.

We inspecteren het geïnstalleerde hekwerk om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch nog iets niet naar wens zijn, dan staan we klaar om het op te lossen. We streven ernaar om jou als klant volledig tevreden te stellen met ons geleverde werk.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)