Speelveldafrastering-omslagfoto

Speelveld

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Onbezorgd speelplezier in de wijk.

Spelen in de wijk, het hoort erbij. Sport en spel zorgt voor sociale bewustwording bij kinderen. En het is gezond, dat weet iedereen. Maar bovenal willen we dat spelen leuk is. Niet alleen voor de kinderen, maar voor iedere wijkbewoner. Ieder speelveld vraagt zijn eigen specifieke oplossing, denk hierbij aan een toegankelijk spijlenhekwerk of een geluidsabsorberende oplossing voor bijvoorbeeld trapveldjes.

Exclusieve leverancier van geluids-absorberend en molestbestendig staafmathekwerk.

Soms zorgen speelveldjes voor overlast in de wijk. Speelveldjes worden vernield of er is sprake van geluidsoverlast. ABC Hekwerk biedt hiervoor een oplossing. Wij zijn voor Nederland exclusief leverancier van geluidsabsorberend en molestbestendig staafmathekwerk. Dankzij dit unieke hekwerk kunnen wij zorgen voor speel- en trapveldjes in de wijk waar iedereen plezier van heeft. De rubberelementen aan de staanders absorberen het geluid van ballen tegen het hek. Op een afstand van tien meter klinkt dit nauwelijks harder dan het geluid van een normaal gesprek. Aan sterke massief stalen staanders van IPE-profiel wordt een staafmathekwerk bevestigd, dat dankzij zijn sterke constructie zeer molestbestendig is. Goed voor een jarenlange solide afrastering van het speelveld en veel speelplezier. En het ziet er ook nog eens goed uit. Onze speelveldafrastering is uit te voeren met ballenpoortjes, enkele of dubbele poorten, loopsluizen, stalen goals, etc. Bijna alles is mogelijk. En zo hoort het ook. Het hekwerk wordt geleverd in elke gewenste RAL-kleur.

Eigenschappen

Meetresultaten

Maximale geluidsintensiteitswaarde (gemiddelde van 15 metingen) op een tijdschaal “Fast” op een meetafstand van 10 meter: L AF , 10M ≤ 68 DB (een normaal gesprek = 60 DB). Bij het stuiteren van de bal tegen het hekwerk is alleen een dof geluid van de stuitering te horen. Er ontwikkelt zich geen klapperend of galmend geluid in de metalen hekwerkdelen.

Beoordeling

Bij dit hekwerk, type B, kan aan de eisen van de geluidshinderwet van de 18e verordening van het Bundesimmissionsschutzgesetz (de verordering van geluidshinder bij sportvelden) van 18-07-1991 (BGBI.1991, deel, pp. 1588-1596) vaak al op geringere afstand voldaan worden in tegenstelling tot de hekwerken met gebruikelijke verbindingen en opbouw.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)