Tennisbaan afrastering

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Tennisveld afrastering, degelijk, solide en veilig.

Een veilige en goed afgebakende tennisbaan belangrijk. Daarom bieden we een complete afrastering van tennisbanen aan die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met ons uitgebreide assortiment en expertise op het gebied van afrastering, zorgen we ervoor dat tennisliefhebbers kunnen genieten van een optimale speelervaring. Maar we gaan verder dan dat - we bieden ook totaaloplossingen voor het afbakenen van het gehele sportcomplex, zodat jouw faciliteit volledig veilig en professioneel is.

Veilig en met plezier een balletje slaan.

De ABC-producten voldoen aan de strenge Nederlandse en Europese regelgeving en staan dan ook garant voor veilig en plezierig sporten. De afrastering is standaard voorzien van een sterke geplastificeerde gaasmat gespannen tussen stevige staanders ø 60 mm met een bovenbuis van ø 41,5 mm. In het lage deel (1 meter) van de ledikantzijde en in het hoge deel (3 meter) kunnen enkele of dubbele poorten worden geplaatst. Deze zijn voorzien van een ingelaste gaasmat en kwaliteitshang- en sluitwerk. Een degelijke constructie zonder scherpe uiteinden zorgt ervoor dat letsel zoveel mogelijk wordt voorkomen. De ABC producten zijn in hoge mate molestbestendig en kunnen dan ook tegen een stootje. Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Totaaloplossing
Tennisbaan afrastering detail abchekwerk
Handige looppoortjes

Ontdek de perfect aansluitende looppoortjes (enkel of dubbel) voor het hekwerk rondom jouw tennisbaan! Bij ABC Hekwerk begrijpen we het belang van gemakkelijke toegang tot de baan. Onze looppoortjes zijn speciaal ontworpen om naadloos te passen binnen het hekwerk, zodat spelers en toeschouwers moeiteloos kunnen in- en uitlopen. Met hoogwaardige materialen en een stevige constructie zorgen onze looppoortjes voor veiligheid en functionaliteit. Maak jouw tennisbaan compleet met onze perfect aansluitende looppoortjes en geniet van het gemak tijdens elke tenniservaring.

ABC Slot tennisbaan poort

De voordelen van een tennisbaanafrastering van ABC Hekwerk

Een goed ontworpen en stevig hekwerk rondom tennisbanen is essentieel om spelers te beschermen, de bal binnen het speelgebied te houden en onbevoegde toegang te voorkomen. Bij ABC Hekwerk hebben we de expertise om hoogwaardige afrasteringsoplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van tennisfaciliteiten. Maar wat zijn precies de voordelen van een tennisbaan afrastering van ABC Hekwerk? Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste voordelen.

Volledige Afrastering - Veiligheid en Professionele Uitstraling
Met onze complete afrastering van tennisbanen bieden we een veilige omgeving voor spelers en toeschouwers. Het hekwerk is stevig en duurzaam, waardoor ongeoorloofde toegang tot de baan wordt voorkomen. Bovendien geeft het hekwerk een professionele uitstraling aan de faciliteit, waardoor het aantrekkelijk is voor spelers van alle niveaus.

Totaaloplossing voor het Sportcomplex - Een Volledig Afgebakend Gebied
Een tennisbaan maakt vaak deel uit van een groter sportcomplex. Daarom bieden we totaaloplossingen voor het afbakenen van het gehele sportcomplex. Of het nu gaat om voetbalvelden, atletiekbanen of andere sportfaciliteiten, we zorgen ervoor dat het hele terrein veilig en goed georganiseerd is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak - Langdurig Plezier
Onze tennisbaan afrastering is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is het hekwerk duurzaam en vereist het minimaal onderhoud. Je kunt jarenlang plezier hebben van een veilige en goed afgebakende tennisbaan zonder je zorgen te hoeven maken over constante reparaties of vervangingen.

Kies voor de complete afrastering van tennisbanen van ABC Hekwerk en geniet van veiligheid, duurzaamheid en een professionele uitstraling voor jouw tennisfaciliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige afrasteringsoplossingen!

Eigenschappen

Staanders

Voorzien van aluminium doorvoerkop. Vastgeklonken met RVS nagels.

Hoekstaander

Met 2 horizontale schoren (Ø41,5 mm) en 2 diagonale draadschoren.

Alternatief

Hoekpalen ø 89 mm met gezet ø 8.

Gaas

Geplastificeerd harmonica gaas. Maaswijdte: 50 mm. Draaddikte: 3,0 of 3,7 mm. Kleur groen.

Bovenbuis

Gekoppeld met kunststof koppelstuk.

Spandraden

Geplastificeerd 3,7mm, groen.

Fundatie

Inslagsysteem, geen grondverzet, direct stabiel.

Opppervlaktebehandeling

Thermisch verzinkt volgens NEN-1275. Extra: Polyester coating, gemoffeld.

Kleuren dubbelstaafmat hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

7016 Antraciet

Wij bieden een scala aan levendige en opvallende RAL-kleuren om jouw tennisbaanafrastering te personaliseren. Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw tennisverening? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Ontdek onze prachtige tennisbaanafrasteringen in actie!

Deze foto's laten zien hoe onze hoogwaardige hekwerken perfect passen rondom tennisbanen, zorgen voor veiligheid en een professionele uitstraling. Ons hekwerk biedt een prachtige omlijsting voor elke tenniservaring. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van een tennisbaanafrastering van ABC Hekwerk!

Plaatsen en monteren tennisbaanafrastering

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
EWe begrijpen dat het proces van afrasteringsinstallatie complex kan zijn, daarom nemen we graag al jouw zorgen weg. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden vanaf de eerste stap tot aan de voltooiing van het project. Kies voor een tennisbaanafrastering van ABC Hekwerk en geniet van gemoedsrust, wetende dat je in goede handen bent

uw offerteaanvraag
Je kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via onze website of telefonisch contact opnemen. We zullen je behoeften en vereisten zorgvuldig bespreken..

Advies en vrijblijvende offerte
Ons deskundige team zal je voorzien van deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat. We stemmen het ontwerp en de specificaties af op jouw specifieke wensen.

Planning en installatie
Zodra je akkoord gaat met de offerte, plannen we de montage op een geschikt tijdstip. Ons ervaren installatieteam zal de afrastering nauwkeurig en efficiënt installeren, met minimale verstoring van de omgeving.

Nazorg en klanttevredenheid
We hechten veel waarde aan jouw tevredenheid. Na de installatie zorgen we voor nazorg en staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)