Voetbalveld

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Onze voetbalveld-afrastering steunt sporters en supporters.

Wij zijn dé specialist in afrasteringen en hekwerken voor voetbalvelden! Wij begrijpen dat je een hekwerk wilt dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om het hekwerk volledig op maat te laten maken, precies zoals jij het in gedachten had.

Kwalitatief, hoogwaardige voetbalveldafrastering

Als leverancier van kwalitatief, hoogwaardige voetbalveldafrastering is ABC Hekwerk bij veel gemeenten (pannakooi), sportverenigingen (zowel betaald voetbal als amateurverenigingen) en instellingen een betrouwbare partner. Uiteraard bestaat een voetbalveld uit meer dan alleen doelen en hekwerk. Wij leveren en monteren ballenvangers, reclamebordprofielen en toegangspoorten. Onze producten voldoen aan de strenge Nederlandse en Europese regelgeving en staan dan ook garant voor veilig en plezierig sporten.

Totaaloplossing
Toegangspoort voetbalveld abc hekwerk
De voordelen van onze totaaloplossing

De voordelen van een totaaloplossing door ABC Hekwerk zijn eindeloos. Niet alleen ben je verzekerd van een hekwerk dat volledig aan jouw eisen voldoet, maar je bespaart ook nog eens tijd en moeite. 

Wij regelen namelijk alles voor je, van het ontwerp en de productie tot de levering en montage. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je volledig focussen op het spel op het veld.

Voetbalveld afrastering vv columbia

Hekwerk rond uw voetbalveld: duurzame, kostenefficiënte investering

Een hekwerk rondom uw sportterrein of voetbalveld is een duurzame en kostenefficiënte investering. Allereerst vanwege de lange levensduur van het hekwerk. Onze staafmatten en staanders zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, verzinkt staal. En optioneel afgewerkt met een beschermende poedercoating.

Hierdoor is uw staafmat hekwerk bestand tegen de meeste extreme invloeden van buitenaf. U heeft er minimaal 30 jaar plezier van.

Kostenvriendelijk
Een ander belangrijk voordeel van staafmat hekwerk is het gunstige prijskaartje. Dubbelstaafmat hekwerk is goedkoper dan bijvoorbeeld spijlhekwerk - een robuuste oplossing die we ook veel plaatsen rondom bedrijfsterreinen.

Naast de materiaalkosten zijn ook de installatiekosten in de meeste gevallen beperkt. Dubbelstaafmat hekwerk monteren gaat relatief snel. Onze hekwerkspecialisten monteren dagelijks dubbelstaafmat hekwerken. Die ervaring vertaalt zich in een vakkundige montage in minder uren.

Eenmaal geplaatst heeft uw hekwerk nauwelijks onderhoud nodig. De onderhoudskosten zijn dan ook verwaarloosbaar.

Offerte aanvragen
De exacte kosten van een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van o.a. de afmetingen, de gewenste afwerking en eventuele aanvullende benodigdheden zoals poorten en extra beveiligingsopties.

Kies voor de expertise en service van ABC Hekwerk en ervaar het gemak van een totaaloplossing. Laat ons het hekwerk rondom jouw voetbalveld verzorgen, inclusief ballenvangers, reclamebordprofielen en goed aansluitende sportpoorten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen door onze professionele aanpak. Jouw voetbalveld verdient immers alleen het allerbeste!

Eigenschappen

Hoogte

Leunhoogte toeschouwers voor rondom sportvelden.

Staanders

Voorzien van aluminium doorvoerkop. Vastgeklonken met RVS nagels.

Bovenbuis

Gekoppeld met kunststof koppelstuk (aluminium optie).

Fundatie

Inslagsysteem, geen grondverzet, direct stabiel.

Maaitegel

Als optie

Schetsplaat

Als optie

Oppervlaktebehandeling

Thermisch verzinkt volgens NEN-1275. Extra: Polyester coating, gemoffeld. Standaardkleur RAL6009 (donkergroen) Andere kleuren op aanvraag.

Suggestie

In lage uitvoering ook wel toegepast als plantsoenafrastering.

Kleuren dubbelstaafmat hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Staafmat hekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Voor als het tegen een stootje moet kunnen.

De ABC hekwerk voetbalveld hekwerken en pannakooien zijn in hoge mate molestbestendig en kunnen dan ook tegen een stootje. Geen scherpe uiteinden en een degelijke constructie zorgen ervoor dat letsel zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in bijna alle gewenste RAL-kleuren geleverd.

Plaatsen en monteren van dubbelstaafmat hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een dubbelstaafmat hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een dubbelstaafmat hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit. Dit maakt dubbelstaafmat hekwerk ideaal voor het creëren van een veilige omheining rondom uw bedrijf of terrein.

uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw dubbelstaafmat hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw dubbelstaafmat hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)