Active Guard

Bekijk documentatie of login:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Onze digitale poortwachter

Active Guard is onze veelzijdige digitale poortwachter.
Een uiterst waardevolle tool voor bediening en servicemonitoring van elektrisch aangedreven draai- en schuifpoorten, slagbomen, tourniquets, vouwpoorten en overheaddeuren. Via een handige online portal heeft u altijd en overal toegang tot een actueel inzicht in het gebruik van uw toegangssysteem.

Active Guard van ABC Hekwerk

Active Guard werkt overal en altijd

Active Guard is te installeren op alle merken toegangspoorten en fabricaten. Deze applicatie werkt met vrij programmeerbare digitale en analoge ingangen. Daardoor zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Eenvoudig inzicht in gebruik en onderhoud

Hoe kan ik met minder inspanningen en risico mijn toegangspartij goed werkend houden? De Active Guard geeft u inzicht en overzicht zodat u in een oogopslag kunt zien wat de actuele situatie is. Een poort die onbedoeld open is blijven staan of aan het einde van de dag niet meer wilt sluiten? Met Active Guard behoort dat tot het verleden. Door proactieve monitoring ontvangt u direct een melding wanneer een probleem zich voordoet. Ook onderhoudsmeldingen behoren standaard tot de mogelijkheden. Zo kunt u altijd op tijd actie ondernemen.

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)