Draaipoort ANDES

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Aluminium Design Draaipoorten

Een toegangspoort is vaak het eerste wat bezoekers zien – het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Onze collectie aluminium poorten, met hun ongeëvenaarde kwaliteit en eigentijdse stijl, vormt de perfecte keuze om een krachtige eerste indruk te maken. In combinatie met een passende aluminium schutting creëert u een samenspel van elegantie en functionaliteit dat uw eigendom verrijkt op een manier die bij u past.

Onze Aluminium draaipoorten zijn zowel in enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar en kenmerkt zich door een perfecte mix van openheid en bescherming. Duurzaamheid en veiligheid staan garant bij deze sfeervolle poorten. Er is namelijk overal aan gedacht bij het ontwikkelen van dit.typisch Nederlands product.

Om de poort volledig zichtdicht te maken, kunnen optioneel aluminium zichtlijsten aangebracht worden tussen de poortstaanders en de poortvleugel. Het unieke ronde karakter van de scharnierstijl zorgt ervoor dat mogelijke inklemming tot een minimum wordt beperkt.

De poorten kunnen handbediend, maar ook elektrisch aangedreven worden geleverd. Bij de dubbele draaipoorten openen beide poortdelen gelijktijdig. Optioneel is een volledig geïntegreerde PLUG & PLAY automatisering leverbaar, die onzichtbaar wordt gemonteerd in de poortvleugel.

Op aanvraag zijn er ook maatwerkoplossingen. Zo hebben we poorten met een zwarte klink of in andere kleuren gecoat.

Verkrijgbare modellen (Enkel of Dubbel)

Alle aluminium poorten zijn beschikbaar als looppoort of dubbele draaipoort. Onze aluminium poorten kenmerken zich door een ronde scharnierkant, geen lasnaden, optimale afwerking en vernieuwd design. Hieronder vind u de Andes poort in verschillende uitvoeringen.

Toepassingen
Perfecte Harmonie: Aluminium Poorten en Schuttingen

De combinatie van een aluminium toegangspoort en schutting zorgt voor een harmonieuze uitstraling van uw eigendom. Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch uiterst waardevol. Samen vormen ze een sterke, duurzame barrière die privacy en beveiliging verhoogt.

Diverse Voordelen van Aluminium Poorten

Bij het kiezen voor een aluminium toegangspoort geniet u van een reeks voordelen:

Veiligheid:
De solide constructie van onze aluminium poorten maakt ze uiterst bestendig tegen inbraak, waardoor uw eigendom extra beveiligd is.

Esthetiek:
De strakke, moderne uitstraling van onze aluminium poorten draagt bij aan de algehele visuele aantrekkingskracht van uw huis of bedrijf. De diverse kleuren en afwerkingen waaruit u kunt kiezen, zorgen ervoor dat ze naadloos passen bij uw exterieur.

Duurzaamheid:
Doordat aluminium volledig recyclebaar is, maakt u met de keuze voor aluminium poorten een duurzame beslissing die bijdraagt aan een groenere toekomst.

Neem vandaag nog contact op met ons toegewijde team en ontdek hoe we uw eigendom kunnen verrijken met de prachtige uitstraling en duurzaamheid van aluminium.

Eigenschappen

Standaard hoogtes

1657, 1857, 2057 mm hoog

Maximale breedte

Handbediend
Enkel max 244 cm breed
Dubbel max 488 cm breed
Elektrisch
Dubbel max 420 cm breed.

Profiel

Diverse vlakvullingen

Staanders

Pilaster staal
100x100 - 120 x120 (afhankelijk van afmeting vleugel)
Pilaster alu
110x110 - 150x150 (afhankelijk van afmeting vleugel)

Hang- en sluitwerk

Insteekslot met 100% roestvrijstalen mechanisme.
90° Scharnier verstelbaar en compact, op termijn inwisselbaar met Interio poortsluiter. Interne componenten zijn gemaakt van duurzaam gextrudeerd aluminium en garanderen een lange levensduur.

Coating

Standaard voorzien van een structuur coating in de kleur Antracietgrijs (RAL 7016) of Gitzwart (RAL 9005). De poortvleugels hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan: de beste corrosiebescherming voor aluminium profielen!

Snelheid elektrisch openen

8 sec. totale opening (90 gr)

Deurdranger

Optioneel - Interio deurdranger - een volledig geïntegreerde PLUG & PLAY automatisering leverbaar, die onzichtbaar wordt gemonteerd in de poortvleugel.

Zichtlijsten

Optioneel - Tussen staander en vleugel

Verlichting

Optioneel - Staanders te voorzien van flitslicht LED (wit of oranje licht).

Kleuren draaipoort Andes.

RAL

7016 Antraciet

RAL

9005 Zwart

De aluminium poorten worden standaard voorzien van een structuur coating in de kleur Antracietgrijs (RAL 7016) of Gitzwart (RAL 9005). De poortvleugels hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan: de beste corrosiebescherming voor aluminium profielen! De profielen hebben hierdoor een betere weerstand in agressieve omgevingen zoals kuststreken, zware industriezones en stedelijke gebieden.

De SEASIDE-lakbescherming biedt vele voordelen:

  • Betere kleur- en glansstabiliteit.
  • Verhoogde krasbestendigheid.
  •  Betere UV-resistentie.
  • Langere weerbestendigheid.

Onze nieuwe draaipoort in detail

Klik op de foto en bekijk onze enkele en dubbele ANDES aluminium draaipoort in detail.

Plaatsen en monteren van aluminium poorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Het is de moeite waard om te vermelden dat zowel onze aluminium poorten als schuttingen ontworpen zijn voor eenvoudige installatie. Dankzij hun lichte gewicht kunnen ze zonder moeite geplaatst worden, wat de installatietijd en -kosten aanzienlijk vermindert.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw spijlenpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
Een andere kwaliteit van onze aluminium poorten is hun onderhoudsgemak. In tegenstelling tot houten poorten, die regelmatig schuren en schilderen vereisen, behouden onze aluminium poorten hun uitstraling met minimale inspanning. Een eenvoudige reiniging met water en een mild schoonmaakmiddel volstaat doorgaans om ze in nieuwstaat te houden. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)