Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Draaipoort ANDES

Download specificaties

Offerte of informatie over aluminium draaipoorten? IK WIL INFORMATIE JA, IK WIL EEN OFFERTE

De perfecte mix van
geborgenheid & comfort

Deze Aluminium draaipoort is zowel in enkel als dubbele uitvoering verkrijgbaar en kenmerkt zich door een perfecte mix van openheid en bescherming. Duurzaamheid en veiligheid staan garant bij deze sfeervolle poorten. Er is namelijk overal aan gedacht bij het ontwikkelen van deze poort.

Om de poort volledig zichtdicht te maken, kunnen optioneel aluminium zichtlijsten aangebracht worden tussen de poortstaanders en de poortvleugel. Het unieke ronde karakter van de scharnierstijl zorgt ervoor dat mogelijke inklemming tot een minimum wordt beperkt. De aluminium poorten worden standaard voorzien van een structuur coating in de kleur Antracietgrijs (RAL 7016) of Gitzwart (RAL 9005).
De poorten kunnen handbediend, maar ook elektrisch aangedreven worden geleverd. Bij de dubbele draaipoorten openen beide poortdelen gelijktijdig. Optioneel is een volledig geïntegreerde PLUG & PLAY automatisering leverbaar, die onzichtbaar wordt gemonteerd in de poortvleugel. Op aanvraag zijn er ook maatwerkoplossingen. Zo hebben we poorten met een zwarte klink of in andere kleuren gecoat. Van oranje tot blauw, niets is ons te gek!

ANDES Draaipoort uitvoeringen

Doordat deze aluminium draaipoort in meerdere uitvoeringen leverbaar is, van spijlen- (rond of vierkant) en dubbelstaafmatuitvoering, creëert elk bedrijf haar eigen DURAN die perfect past bij de directe buitenomgeving.

Eigenschappen

Standaard hoogtes

1657, 1857, 2057 mm hoog

Maximale breedte

Handbediend
Enkel max 244 cm breed
Dubbel max 488 cm breed
Elektrisch
Dubbel max 420 cm breed.

Profiel

Diverse vlakvullingen

Staanders

Pilaster staal
100x100 - 120 x120 (afhankelijk van afmeting vleugel)
Pilaster alu
110x110 - 150x150 (afhankelijk van afmeting vleugel)

Hang- en sluitwerk

Insteekslot met 100% roestvrijstalen mechanisme.
90° Scharnier verstelbaar en compact, op termijn inwisselbaar met Interio poortsluiter. Interne componenten zijn gemaakt van duurzaam gextrudeerd aluminium en garanderen een lange levensduur.

Coating

Standaard voorzien van een structuur coating in de kleur Antracietgrijs (RAL 7016) of Gitzwart (RAL 9005). De poortvleugels hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan: de beste corrosiebescherming voor aluminium profielen!

Snelheid elektrisch openen

8 sec. totale opening (90 gr)

Deurdranger

Optioneel - Interio deurdranger - een volledig geïntegreerde PLUG & PLAY automatisering leverbaar, die onzichtbaar wordt gemonteerd in de poortvleugel.

Zichtlijsten

Optioneel - Tussen staander en vleugel

Verlichting

Optioneel - Staanders te voorzien van flitslicht LED (wit of oranje licht).

Kleur en voorbehandelingstechniek

Deze DESIGN draaipoorten worden standaard* voorzien van een structuur coating in de kleur Donkergroen (RAL6009), Antracietgrijs (RAL 7016), Gitzwart (RAL 9005) of Groen (RAL6005). De poortvleugels De poorten hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan. Dit is de beste corrosiebescherming voor aluminium profielen!
De profielen hebben hierdoor een verhoogde krasbestendigheid en een nóg betere weerstand in agressieve omgevingen zoals kuststreken, zware industriezones en stedelijke gebieden.
*Andere RAL kleuren zijn in overleg ook mogelijk.

Onze vernieuwde ANDES op locatie!

Laat u inspireren door onze recente projecten.

Onze nieuwe draaipoort in detail

Klik op de foto en bekijk onze enkele en dubbele ANDES aluminium draaipoort in detail.

Ik heb interesse in deze poort en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)