Toegang op een slimme manier geregeld.

PARKEEROPLOSSINGEN

Op een slimme manier gereguleerd toegang verlenen.

Een vrij toegankelijke parkeerplaats is verleidelijk wanneer parkeerruimte schaars is. Sluit de toegang daarom af met bijvoorbeeld een poort of een slagboom om onbevoegden buiten te houden.

Wij helpen u kiezen

Slagbomen en snelvouwpoorten.

Op plaatsen met een beperkte beveiligingsbehoefte, bieden de slagboomsystemen van ABC Hekwerk een kwalitatief hoogwaardige en prijsgunstige oplossing! Denk bijvoorbeeld aan gebruik bij parkeerplaatsen, parkeerdekken en inritten. De slagbomen zijn leverbaar in verschillende lengtes variërend van 2,5 tot en met 6 m. In omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen heeft te maken, is een snelvouwpoort helemaal op zijn plaats. Met deze poort sluit u uw terrein of gebouw adequaat af voor onbevoegden. Wie wel toegang krijgt, hoeft niet lang te wachten want in slechts enkele seconden vouwt de snelvouwpoort zich open en is de toegang vrij.

En dat is nog niet alles...

Onze digitale poortwachter.

Active Guard is onze veelzijdige digitale poortwachter. Een tool voor bediening en servicemonitoring voor elektrisch aangedregeven draai- en schuifpoorten, slagbomen, tourniquets, snelvouwpoorten en overheaddeuren. Via een handige online portal heeft u altijd en overal toegang tot een actueel inzicht in het gebruik van uw toegangssysteem.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)