Stalen Schuifpoort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook onze aluminium schuifpoorten:

Al vele jaren een sterk staaltje buiten-beveiliging!

Deze ijzersterke en toch prijsgunstige stalen schuifpoort met stevige spijlen, robuuste bovenligger en onderbalk maakt het indringers moeilijk om binnen te komen. In standaard hoogten variërend van 1 tot 2,5 meter en met een overspanning tot wel 9,5 meter is dit een ruim toepasbare schuifpoort. Standaard zijn deze poorten voorzien van kwaliteitssluitwerk met een nachtslot inclusief europrofielcilinder. Deze poorten worden duurzaam verzinkt en zijn optioneel leverbaar in gecoate uitvoering. Op aanvraag zijn vele RAL-kleuren mogelijk. De ABC Hekwerk vestiging bij u in buurt is u graag van dienst met een passend advies.

Stalen Schuifpoort: Functioneel en Veilig!

De vrijdragende schuifpoort is een functionele en veilige stalen poort. De stalen geprofileerde onderbalk in combinatie met een gelast kader maakt deze poort sterk en stabiel. De kwalitatief hoogwaardige wielen met lagering zijn in rollenblokken weggewerkt in de onderbalk. Dit zorgt voor een uitstekende geleiding. Deze deugdelijke en solide vrijdragende schuifpoort zorgt voor een belangrijke bijdrage aan een veilige omgeving. Bovendien heeft de poort doorstekende spijlen, zodat het overklimmen ernstig bemoeilijkt wordt.

Toepassingen
Handbediend of geautomatiseerd?

Uiteraard is deze stalen schuifpoort ook verkrijgbaar in geautomatiseerde uitvoering voor nog meer gebruiksgemak. Voor beheerders en eigenaren die bewust kiezen voor een concept dat zich al vele en vele jaren bewezen heeft.

Schuifpoort

Voordelen van een Stalen schuifpoort:

Robuuste Beveiliging:
Onze Schuifpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Industrieel Design:
Verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen.. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is de stalen poort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we maatwerkopties aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt de poort aanpassen aan uw voorkeuren.

Eigenschappen

Frame/vleugel

Met spijlen of staafmatvulling.

Hang- en sluitwerk

Standaard europrofielcilindersluiting met kruk (handbediende uitvoering).

Geleide wielen

Bovengeleidewielen kunststof, onder staal, dubbel gelagerd op RVS-as. De wielen zijn verwerkt in de onderbalk.

Fundatie

Beton.

Optie

Geautomatiseerde uitvoering voor meer bedieningsgemak.

Bescherming

Geheel in verzinkte uitvoering en optioneel leverbaar in gecoate uitvoering, vele RAL-kleuren mogelijk.

Optioneel

Uit te breiden met Rampalen

Kleuren stalen schuifpoort

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Deze schuifpoort is thermisch verzinkt volgens norm NEN-EN-ISO 1461 en is tevens verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Plaatsen en monteren van schuifpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een schuifpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw schuifpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze specialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe schuifpoort.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)