Spijlenhek vierkante doorstekende spijl abc hekwerk

Spijlenhekwerk Ambassador

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag.

Neem contact op

Uitermate sterk en effectief.

Spijlenhekwerken van ABC Hekwerk zijn bij uitstek zowel sterk als elegant. Wie de sterkste uitvoering wil, kiest het type spijlenhekwerk Ambassador. Dit spijlenhekwerk is bijzonder sterk. Verbuigen van de vierkante spijlen (25 x 25 mm.) is vrijwel onmogelijk doordat deze onder 45 graden gedraaid door de boven- en onderligger worden gestoken. Daarmee is dit type onze meest solide van de vier verschillende varianten.

Wat is een spijlenhekwerk Ambassador

Het spijlenhekwerk Ambassador is een duurzaam en stevig hekwerk dat is ontworpen om optimale veiligheid te bieden. Standaard worden de spijlen aan de bovenzijde recht afgewerkt. Vanaf anderhalve meter hoogte worden de spijlen echter aan de bovenzijde schuin afgewerkt, zodat een scherpe punt ontstaat, waardoor ongenode gasten ontmoedigd worden om over het hek te klimmen.

Toepassingen
Spijlenhekwerk Ambassador van ABC Hekwerk

De krachtpatser onder de spijlenhekwerken

De hekwerkstaanders, uitgevoerd in een koker van 60x60mm, worden geheid in ongeroerde grond (circa 0,8 meter) en eventueel voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton voor betere verankering.

Voor de bevestiging op betonnen of stenen laag leveren wij de staanders desgewenst met een voetplaat.
Spijlenhekwerk met doorgestoken vierkant en schuin afgesneden spijl

Voordelen van het spijlenhekwerk Ambassador

Het spijlenhekwerk Ambassador biedt tal van voordelen die uw beveiligingsinfrastructuur naar een hoger niveau tillen. Ten eerste zorgt het sterke en duurzame ontwerp ervoor dat uw eigendommen veilig zijn tegen ongewenste indringers. De speciaal ontworpen spijlen maken het vrijwel onmogelijk om het hekwerk te beklimmen, waardoor een effectieve barrière wordt gecreëerd.

Bovendien is het spijlenhekwerk Ambassador een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving. Het strakke en moderne design zorgt voor een professionele uitstraling en past goed bij zowel moderne als traditionele architectuur. Het hekwerk kan worden aangepast aan uw specifieke wensen, zoals de keuze van kleur en afwerking, om zo naadloos in de omgeving te passen.

Kies voor het spijlenhekwerk Ambassador van ABC Hekwerk en investeer in de ultieme beveiligingsoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Eigenschappen

Spijlen elementen

Verzinkt staal, vierkante spijlen 25×25 mm. hart-op-hart 150 mm. overhoeks door de boven- en onderligger heen gestoken.

Staanders

Verzinkt staal, afgesloten met kap. Optie: poedercoating. Zie coating. Staanders hart-op-hart circa 3 meter.

Bevestiging

Blinde verbinding of met aangelaste lippen.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Boven- en onderligger

60 x 40 mm., dikte 2 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren Ambassador Hekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenhekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Plaatsen en monteren van Ambassador spijlenhekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Bij ABC Hekwerk staan we klaar om u te helpen met de montage van uw spijlenhekwerk Ambassador. Ons ervaren en deskundige team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij we streven naar optimale kwaliteit en klanttevredenheid. U kunt vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring in het beveiligen van diverse locaties.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw spijlenhekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe Ambassador spijlenhekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)