Ambassador poort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Ambassador: de sterkste poort in zijn soort.

Voor wie design minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, hebben wij onze draaipoort Ambassador. Deze enkele of dubbele draaipoort zorgt voor een robuuste en elegante afsluiting van doorgangen. Ambassador is geschikt voor eenvoudig tot intensief gebruikt, onderhoudsvrij en voorzien van kwaliteitshang- en sluitwerk, sloten, Secura beveiligingsnok, en een grondgrendel. Deze draaipoort kunt u uitstekend combineren met Ambassador spijlenhekwerk.

De poorten kunnen handbediend, maar ook elektrisch aangedreven worden geleverd, waarbij beide poortdelen gelijktijdig geopend worden. De draaihoek waarmee de poortvleugels open draaien bieden maximale manoeuvreerruimte en optimaal gebruik van de doorgangsbreedte. De draaipoort is standaard volbad verzinkt en kan worden voorzien van een duurzame coating in een RAL-kleur, zoals Dennengroen (RAL 6009) of Zwart (RAL 9005). Ook andere RAL-kleuren zijn in overleg mogelijk, net wat u wenst.

Dankzij de vierkante spijlen die door de liggers lopen is uitbuigen onmogelijk. Door de verlaagde positionering van de bovenligger wordt er een ander hoogteeffect gerealiseerd: de poorten lijken lager dan zij in werkelijkheid zijn. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren. Voor extra veiligheid is de draaipoort, met diagonaal geplaatste spijlen, vanaf 150 cm hoog aan boven- en onderzijde voorzien van afgeschuinde spijlen.

Spijlenpoort Ambassador: Stijlvol en Veilig!

Naast de diverse standaard uitvoeringen is het mogelijk om de Ambassador draaipoorten op maat te leveren en te voorzien van systemen die het eenvoudig maken om de poorten aan muren te bevestigen en of voor te bereiden voor een elektrische aandrijving of dranger. Wie gekozen heeft voor het spijlenhekwerk Ambassador, het meest vandaalbestendige spijlenhekwerk, heeft met de Ambassador draaipoorten een perfecte afsluiting.

Toepassingen
Ambassador Spijlenpoort ABC Hekwerk
Enkele of Dubbele Spijlenpoort

Onze spijlenpoorten in zowel enkele als dubbele uitvoeringen behouden dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle esthetiek waar ABC Hekwerk om bekend staat. Daarnaast zijn beide uitvoeringen aanpasbaar met de aanvullende mogelijkheden, zoals automatische bediening, een halve maanplaat en verschillende type sloten, om zo de perfecte poort te creëren die aan uw wensen voldoet.

Ambassador vierkante spijlen

Voordelen van de Ambassador Spijlenpoort:

Robuuste Beveiliging:
Onze Safira spijlenpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Stijlvol Design:
Niet alleen is de Safira poort functioneel, maar het gestroomlijnde ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is onze Safira spijlenpoort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Ambassador spijlenpoorten zijn eindeloos uit te breiden. Denk aan een poortvanger, elektrische bedieining, deurdranger, verschillende typen sloten etc.

Certificeringen:
Ons spijlenhekwerk en alles wat daarbij komt kijken voldoet aan de laatste wet- en regelgeving

Eigenschappen

Frame/vleugel

Liggers 60 x 40/60 x 60 mm, stijlen 40 x 40/60 x 40 mm.

Spijlen

25 x 25 x 1,5 mm. Optie: Spijlen hart-op-hart 120 of 100 mm. Bij poorten hoger dan 1500 mm zijn de spijlen afgeschuind.

Poortpaal

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, verlengd of met voetplaat.

Hekwerk aansluiting

Blind of gezet Ø 8 mm aan pilaster.

Hang- en sluitwerk

Verstelbare scharnieren, draaihoek 90 ° of 180°, rvs dag- en nachtslot, rvs deurkruk, Europrofiel cilinder (andere cilinders leverbaar).

Toebehoren

RVS, kunststof of aluminium.

Vastzetten vleugel

m.v. in poortvleugel ingebouwde grendel met grondgrendelblok..

Coating

Coating na het verzinken in standaard donkergroen (RAL 6009) antraciet (RAL7016) of zwart (RAL 9005). Andere kleuren op aanvraag.

Fundatie

Beton.

Optie

Muurscharnieren. Elektrische bediening.

Kleuren Ambassador spijlenpoort.

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenpoorten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Plaatsen en monteren van spijlenpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw spijlenpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)