Spijlenhekwerk Hercules

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Ontdek de kracht van spijlenhekwerk Hercules

Spijlenhekwerken van ABC Hekwerk zijn bij uitstek zowel sterk als elegant. Wie design minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, kiest voor Hercules. De ronde spijlen, zijn door de boven- en onderligger gestoken. Vanaf 1,5 m hoogte zijn de spijlen aan de bovenzijde schuin afgewerkt zodat een scherpe punt ontstaat. Dit biedt extra veiligheid omdat het onbevoegden nog meer afschrikt om over het hek te klimmen. Al onze spijlen hekwerken worden middels een blinde paal-vakverbinding of door aangelaste lippen verbonden aan de staander waardoor het geheel nog strakker oogt en het verwijderen van een hekwerkvak bijna onmogelijk is.

Wat is een spijlenhekwerk Hercules?

Spijlenhekwerk Hercules is een indrukwekkend en robuust hekwerk dat optimale veiligheid biedt. Het onderscheidt zich door de speciale eigenschappen van de spijlen: ze steken door en hebben een afschuining boven de 1,50 meter. Deze unieke kenmerken maken Hercules het ideale hekwerk voor situaties waarin extra beveiliging gewenst is.Waar nodig kan een spijlenwaaier of taludvak worden toegevoegd voor een optimale beveiliging.

De hekwerkstaanders worden geheid in ongeroerde grond (circa 0,8 meter) en eventueel voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton voor betere verankering. Voor de bevestiging op betonnen of stenen laag leveren wij de staanders desgewenst met een voetplaat.

Toepassingen

Hercules sterk & elegant

Kies voor spijlenhekwerk Hercules van ABC Hekwerk en ervaar de ultieme beveiliging met een imposante uitstraling.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Bij ABC Hekwerk streven we ernaar om aan al je beveiligingsbehoeften te voldoen en je gemoedsrust te waarborgen.

Wat zijn de voordelen van spijlenhekwerk Hercules?

Het gebruik van spijlenhekwerk Hercules biedt talloze voordelen. Allereerst zorgt het voor maximale veiligheid dankzij de doorstekende spijlen en de afgeschuinde bovenkant. Dit ontwerp maakt het lastig voor onbevoegden om over het hekwerk te klimmen, waardoor je eigendommen beter beschermd worden.

Bovendien straalt Hercules kracht en stabiliteit uit, waardoor het een afschrikkende werking heeft op potentiële indringers. Met spijlenhekwerk Hercules investeer je in duurzaamheid, veiligheid en gemoedsrust.

Eigenschappen

Spijlenvak

Verzinkt staal, spijlen Ø 25 mm. hart-op-hart 150 mm. door de boven- en onderligger heen gestoken.

Staanders

Verzinkt staal, afgesloten met kap. Optie: poedercoating. Zie coating. Staanders hart-op-hart circa 2,4 meter.

Bevestiging

Blinde verbinding of met aangelaste lippen.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Boven- en onderligger

50 x 25 mm., dikte 2 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren Spijlenhekwerk Hercules

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Hercules hekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Poorten en beveiliging spijlenhekwerk

Om nog meer functionaliteit en veiligheid aan je spijlenhekwerk Hercules toe te voegen, bieden we verschillende optionele onderdelen aan. Een van onze topopties is het stroomvoerende detectiesysteem Active Fence. Dit geavanceerde systeem maakt je hekwerk een actieve beveiligingsbarrière die onmiddellijk indringers detecteert. Daarnaast bieden we draaipoorten, schuifpoorten en vouwpoorten aan als toegangspoorten die perfect aansluiten op je Hercules hekwerk, zowel qua stijl als functionaliteit.

Plaatsen en monteren van spijlenhekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Bij ABC Hekwerk begrijpen we als geen ander het belang van een vakkundige montage. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige en professionele installatie van spijlenhekwerk Hercules. We nemen elk detail in acht en garanderen een perfect geplaatst hekwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met ABC Hekwerk ben je verzekerd van een probleemloze en efficiënte montage, van begin tot eind.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw Hercules hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw spijlenhekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe  hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)