Hercules Spijlenpoort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Een solide afsluiting van uw doorgang.

Voor wie design minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, hebben wij onze draaipoorten van het type Hercules. Deze draaipoorten verenigen functionaliteit met elegantie. Ze zijn uitstekend te combineren met hekwerk zoals het bijpassende spijlenhekwerk Hercules. Of het nu gaat om het verbeteren van de beveiliging, het toevoegen van een vleugje stijl aan een terrein, of het definiëren van de grenzen van een ruimte - de Hercules-spijlenpoort biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Naast het standaard ABC slot is het mogelijk om andere geavanceerde vergrendelingen te bevestigen aan de poort. Hiermee is de poort eenvoudig aan te passen aan verschillende beveiligingsbehoeften. Elke toepassing vraagt immers om een ander type afsluiting.

De poort kan met de hand worden geopend, maar er bestaat ook de optie om elektrische aandrijvingen toe te voegen voor het geautomatiseerd openen en sluiten van zowel enkele als dubbele draaipoorten. De meest geschikte variant is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de breedte van de te bewegen poortvleugels en de verwachte mate van gebruik. Voor een optimale veiligheid is elke draaipoortaandrijving standaard uitgerust met twee actieve infrarood sets, en er bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding voor nog meer veiligheid.

Spijlenpoort Hercules: Functioneel & Elegant

De Hercules draaipoort van ABC Hekwerk biedt veelzijdigheid en is een uitstekende keuze om de toegang tot uw terrein op een veilige wijze af te sluiten. Met een openingsbereik van 180° en een maximale doorgang van 10 meter, biedt deze poort voldoende ruimte voor zowel voetgangers als voertuigen. Dankzij het solide sluitmechanisme, dat bijzonder moeilijk te forceren is, staat de Hercules draaipoort garant voor optimale beveiliging. De uitgebreide keuze aan extra's, beschikbare breedtes en hoogtes zorgt ervoor dat deze draaipoort altijd perfect aansluit bij uw specifieke voorkeuren.

Toepassingen
Roterende punten abc hekwerk
Enkele of Dubbele Spijlenpoort

Onze Hercules spijlenpoorten in zowel enkele als dubbele uitvoeringen behouden dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle esthetiek waar ABC Hekwerk om bekend staat. Daarnaast zijn beide uitvoeringen aanpasbaar met de aanvullende mogelijkheden, zoals automatische bediening, een halve maanplaat en verschillende type sloten, om zo de perfecte poort te creëren die aan uw wensen voldoet.

Voordelen van onze Hercules Spijlenpoort:

Robuuste Beveiliging:
Onze Hercules spijlenpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Stijlvol Design:
Niet alleen is de Hercules poort functioneel, maar het gestroomlijnde ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is onze Hercules spijlenpoort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we maatwerkopties aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt de poort aanpassen aan uw voorkeuren en de architectuur van uw pand.

Eigenschappen

Frame/vleugel

Liggers 60 x 40/60 x 60 mm, stijlen 40 x 40/60 x 40 mm.

Spijlen

ø 25 x 1,5 mm. Optie : Spijlen hart-op-hart 120 of 100 mm, bij een hoogte van 2500 mm Ø 30 x 1,5 mm. Bij poorten hoger dan 1500 mm zijn de spijlen afgeschuind.

Poortaal

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, verlengd of met voetplaat.

Hekwerkaansluiting

Blind of gezet Ø 8 mm aan pilaster.

Hang- en sluitwerk

Verstelbare scharnieren, draaihoek 90 ° of 180°, rvs dag- en nachtslot, rvs deurkruk, Europrofiel cilinder (andere cilinders leverbaar).

Toebehoren

RVS, kunststof of aluminium.

Vastzetten vleugel

Door middel van in de poortvleugel ingebouwde grendel met grondgrendelblok.

Coating

Coating na het verzinken in standaard donkergroen (RAL 6009), zwart (RAL 9005) of antraciet (RAL7016). Andere kleuren op aanvraag.

Fundatie

Beton.

Optie

Muurscharnieren. Elektrische bediening.

Kleuren spijlenpoort Hercules.

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenpoorten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

AFSCHERMPLAAT OM DE TOEGANG TOT DE KRUK VAN BUITENAF TE VERMIJDEN

De Spijlenpoort is uit te breiden met een halve maanplaat. Dit is een halve ronde plaat van aluminium die de kruk kant van de poort beschermd. De halve maan is verkrijgbaar in dezelfde kleur als uw poort.

Plaatsen en monteren van spijlenpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw spijlenpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)