Spijlenhekwerk Mikado

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Ontdek het Speelse Spijlenhekwerk Mikado

Het spijlenhekwerk Mikado is een prachtig vormgegeven en eigentijds hekwerk dat opgaat in zijn omgeving en tegelijkertijd zorgt voor een solide afsluiting van uw perceel. Het unieke ontwerp van dit hekwerk maakt het een echte blikvanger, waarbij de speelse spijlen als een abstract kunstwerk samenkomen.

Met zijn moderne uitstraling combineert het Mikado hekwerk functionaliteit met een vleugje creativiteit. De schuin geplaatste spijlen zorgen voor een speelse en natuurlijke uitstraling.

Mikado, voor een eigentijdse en natuurlijke uitstraling.

De spijlen zijn gelast op een stevige boven- en onderligger met een hart-op-hart afstand van maximaal 150 mm. De doorstekende spijlen maken het vrijwel onmogelijk om hier over heen te klimmen. Solide 60x60 mm staanders met een blinde verbinding aan de vakken zorgen voor een stevige constructie. Het geheel is verzinkt en optioneel verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Toepassingen

Mikado hekwerk in bedrijfsomgevingen

Het spijlenhekwerk Mikado is niet alleen geschikt voor groene omgevingen en moderne architectuur, maar vormt ook een uitstekende keuze voor bedrijfsomgevingen. Het speelse en eigentijdse ontwerp van het hekwerk past perfect bij de professionele uitstraling die veel bedrijven nastreven. Het biedt niet alleen veiligheid en beveiliging, maar creëert ook een gevoel van openheid en transparantie. Het Mikado hekwerk kan dienen als een stijlvolle omlijsting voor de ingang van een bedrijfspand of als afscheiding voor specifieke gebieden binnen het terrein. Het geeft een professionele en verzorgde uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan de omgeving. 

Wat zijn de voordelen van dit type spijlenhekwerk?

Esthetisch aantrekkelijk:
Het Mikado hekwerk is ontworpen met oog voor schoonheid en verfijning. De speelse spijlen creëren een unieke visuele ervaring die de aandacht trekt en een gevoel van allure geeft aan elke ruimte.

Veiligheid en duurzaamheid:
Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt het Mikado hekwerk ook uitstekende veiligheid. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is dit hekwerk duurzaam en bestand tegen invloeden van buitenaf. Het biedt een betrouwbare barrière en beschermt zo jouw eigendommen.

Flexibele toepassingen:
Het spijlenhekwerk Mikado kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en omgeving. Of je nu een volledige omtrek wilt afbakenen of bepaalde gebieden wilt accentueren, dit hekwerk is veelzijdig en kan worden aangepast aan elke gewenste hoogte, breedte en kleur.

Eigenschappen

Spijlen elementen

Verzinkt staal, spijlen Ø 25 mm hart-op-hart maximaal 150 mm (variabel). Gelast op de boven- en onderligger.

Staanders

Verzinkt staal, afgesloten met kap. Optie: poedercoating.

Bevestiging

Blinde verbinding.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Boven- en onderligger

50 x 25 mm, dikte 2 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren Mikado spijlenhekwerk

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenhekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en donkergroen (RAL 6009). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Mikado; perfect gemonteerd!

Bij ABC Hekwerk begrijpen we het belang van vakmanschap en precisie bij het installeren van jouw spijlenhekwerk Mikado. Ons ervaren team zorgt voor een professionele montage, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij een snelle en probleemloze installatie, zodat jij snel kunt genieten van jouw prachtige Mikado hekwerk. Voeg een vleugje speelsheid en elegantie toe aan jouw ruimte met het spijlenhekwerk Mikado. Ontdek de mogelijkheden vandaag nog bij ABC Hekwerk en transformeer jouw omgeving in een ware eyecatcher!
Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw Mikado hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw spijlen hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)