Mikado draaipoort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag.

Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

De perfecte combinatie van weerbaarheid en speelsheid.

Voor wie weerbaarheid en een speelse uitstraling minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, hebben wij onze Mikado draaipoorten. Deze verenigen functionaliteit met een natuurlijke en open uitstraling. U kunt ze uitstekend combineren met Mikado hekwerk. Naast standaard uitvoeringen is de poort ook op maat te leveren.

Draaipoort Mikado: Stijlvol en Veilig!

De Mikado draaipoort bestaat uit een enkele of dubbele poortvleugel. De op het kader gelaste spijlen zijn sterk en hebben veilige tussenruimtes. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren.

Toepassingen
MIkado spijlenpoort abc hekwerk
Enkele of Dubbele Spijlenpoort

Mikado draaipoorten in zowel enkele als dubbele uitvoeringen behouden dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle esthetiek waar ABC Hekwerk om bekend staat. Daarnaast zijn beide uitvoeringen aanpasbaar met de aanvullende mogelijkheden, zoals automatische bediening, een halve maanplaat en verschillende type sloten, om zo de perfecte poort te creëren die aan uw wensen voldoet.

Mikado Spijlenpoort

Voordelen van de Mikado Spijlenpoort:

Robuuste Beveiliging:
Onze Mikado spijlenpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Stijlvol Design:
Niet alleen is de Mikado poort functioneel, maar het ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is onze Mikado draaipoort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Naast de diverse standaard uitvoeringen is het mogelijk om de Mikado draaipoorten op maat te leveren en voorzien van systemen om de poorten aan muren te bevestigen.

Eigenschappen

Frame/Vleugel

Vulling vleugel: spijlen ø25 mm, aan de binnen- en buitenzijde tegen de horizontale liggers gelast. Bodemvrijheid 50 mm.

Spijlen

Spijlafstand tussen spijlen: maximaal ca. 110 mm.

Poortpaal

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, 800 mm verlengd of met voetplaat. Met paalkap

Hang- en sluitwerk

Verstelbare scharnieren, draaihoek180 graden, rvs dag- en nachtslot, rvs deurkruk, Europrofiel cilinder (andere cilinders leverbaar).

Vastzetten vleugel

Door middel van in de poortvleugel ingebouwde grendel met grondgrendelblok.

Coating

Coating na het verzingen in standaard donkergroen (RAL 6009) of zwart (RAL 9005). Andere kleuren op aanvraag.

Fundatie

Beton.

Optie

Muurscharnieren. Electrische bediening.

Kleuren spijlenpoort Mikado.

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenpoorten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Plaatsen en monteren van spijlenpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw spijlenpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)