Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl
Schuifpoort Aluminium DURAN

Schuifpoort Duran

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Niet genoeg ruimte voor een schuifpoort?

Schuifpoort DURAN Industrial

De DURAN schuifpoort is duurzaam, functioneel en door het slimme design bijzonder prijsgunstig voor zakelijk maar ook particulier Nederland!
De vrijdragende, aluminium schuifpoort is namelijk verkrijgbaar in de INDUSTRIAL lijn maar ook uitermate geschikt voor het afsluiten van uw privéterrein met de luxe DURAN DESIGN lijn. De vrije doorgang van de Industrial schuifpoort reikt van 3 tot en met 10 meter in een enkele uitvoering. Heeft u grotere afstanden te overbruggen? Dan behoort een dubbele uitvoering ook tot de mogelijkheden. De vleugels schuiven dan naar elkaar toe. De hoogte van de DURAN Industrial varieert van 1 t/m 2.5 meter. Optioneel is een volledig geïntegreerde PLUG & PLAY automatisering leverbaar, die onzichtbaar wordt gemonteerd in de geleidestaander.
Doordat deze schuifpoort in meerdere uitvoeringen leverbaar is, van spijlen- (rond of vierkant, eventueel doorstekend) en dubbelstaafmatuitvoering, creëert elk bedrijf haar eigen DURAN die perfect past bij de directe buitenomgeving.

Kleur en voorbehandelingstechniek

De schuifpoorten worden standaard* voorzien van een structuur coating in de kleur Donkergroen (RAL6009), Antracietgrijs (RAL 7016), Gitzwart (RAL 9005) of Groen (RAL6005). De poortvleugels hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan. Dit is de beste corrosiebescherming voor aluminium profielen!
De profielen hebben hierdoor een verhoogde krasbestendigheid en een nóg betere weerstand in agressieve omgevingen zoals kuststreken, zware industriezones en stedelijke gebieden.
*Andere RAL kleuren zijn in overleg ook mogelijk.

Handbediend of geautomatiseerd

De DURAN is zowel handbediend als geautomatiseerd verkrijgbaar. De schuifpoortaandrijving kenmerkt zich doordat de automatisering onzichtbaar is geïntegreerd in de moderne geleidestaander van de schuifpoort. Kolomaandrijvingen zijn al tientallen jaren DE ingenieuze poortaandrijvingen voor veeleisend gebruik in zowel de particuliere- als zakelijke sector.

De aandrijfmotor is verkrijgbaar in verschillende snelheden:

 • 180 i met een snelheid van 18 cm per seconde.
 • 250 i met een snelheid van 25 cm per seconde.
 • 500 i met een snelheid van 50 cm per seconde.
 • Overklimbeveiliging

  Optioneel kan dit type schuifpoort met overklimbeveiliging geleverd worden. Het bewijs dat een schuifpoort bijzonder sterk én uiterst veilig (Europese norm EN 13241/1) kan zijn.

  Puntenkam schuifpoort

  Onze vernieuwde DURAN op locatie!

  Laat u inspireren door onze recente projecten.

  Standaard de veiligste

  De schuifpoortaandrijving voldoet uiteraard aan alle essentiële Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingseisen die aan de aandrijving wordt gesteld, wat zichtbaar is middels de CE-markering op de aandrijving. Voor deze norm dienen toegangssystemen beknelling van personen of voertuigen te voorkomen. Daarom zijn onze poorten standaard voorzien van veiligheidslijsten, een fotocel of laserdetectie. Optioneel zijn ze uit te breiden met een detectielus om voertuigen te detecteren. Lees meer over onze poortveiligheid.

  Houd uw beveiliging in topconditie

  U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
  Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
  * verplicht veld

  Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)