Schuifpoort Granon

Schuifpoort Granon

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Met afstand de meest veelzijdige krachtpatser

De GRANON is onze meest robuuste schuifpoortenlijn voor middelgrote tot grote (industrie)terreinen. Een vrijdragende, aluminium schuifpoort met een vrije doorgang van drie tot en met vijftien meter en verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van één tot en met tweeëneenhalve meter en snelheden tot maximaal 50cm per seconde afhankelijk van de doorgang van de poort. Op aanvraag kan de GRANON geleverd worden met een nog bredere vrije doorgang, tot wel 20 meter! Wanneer dit nog niet voldoende is, zijn deze schuifpoorten ook uit te voeren als dubbele poort waarbij de vrije doorgang verdubbelt en de snelheid zodoende kan oplopen tot een meter per seconde. Daarnaast zijn de Granon poorten ook uiterst geschikt voor diverse designvullingen voor zakelijk en particulier gebruik.

Bekijk ook in deze serie:

Uitvoerbaar in de meest uiteenlopende vlakvulling-designs

Dankzij de krachtige onderbalk biedt de GRANON uitvoeringen in de meest uiteenlopende vlakvullingen. Denk aan strekmetaal, lamellen of geperforeerde plaatvullingen. Hieronder een paar voorbeelden ter illustratie.

Keuze uit maar liefst 27 stootvaste poedercoatings

Speciaal voor deze poortenserie vroegen we architecten een kleurenpallet samen te stellen. Daarnaast kunt u kiezen uit 12 RAL kleuren, 9 unieke fijnstructuurkleuren en 6 zelfreinigende fijnstructuren waarbij de poort als het ware vanzelf schoon regent.

Ultra veilig: getest conform de strenge EN 13241/1 norm

De GRANON is er in twee uitvoeringen: handbediend of elektrisch aangedreven. De laatst genoemde is fluisterstil, verkrijgbaar in diverse snelheden en eventueel voorzien van een noodstroomaccu. Deze noodstroomaccu zorgt ervoor dat u de poort in geval van stroomuitval nog een aantal keren kunt bedienen. Bovendien is deze schuifpoort uitgerust met een functionele externe bovengeleiding voor extra stabiliteit.

Motorconfiguraties zijn aan te passen naar de wens van de klant.
Puntenkam schuifpoort
Optioneel kan dit type schuifpoort met overklimbeveiliging geleverd worden. Het bewijs dat een schuifpoort bijzonder sterk én uiterst veilig (Europese norm EN 13241/1) kan zijn.

Standaard de veiligste

De poorten van ABC Hekwerk voldoen standaard aan de verplichte CE-norm. Voor deze norm dienen toegangssystemen beknelling van personen of voertuigen te voorkomen. Daarom zijn onze poorten standaard voorzien van veiligheids-lijsten, een fotocel of laserdetectie. Optioneel zijn ze uit te breiden met een detectielus om voertuigen te detecteren. Lees meer over onze poortveiligheid.

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)