Monteur van hekwerken

Wil jij een actieve rol spelen in het leveren en monteren van hekwerk en poorten op diverse locaties in België? Bij ons krijg je de kans om te leren van ervaren collega’s en samen te werken aan het leveren van prachtige, veilige producten aan onze klanten.

Naast het monteren, voeren we ook reparaties uit aan hekwerk. Dit doen we met een hecht en behulpzaam team, waardoor het werk nooit eentonig wordt dankzij het grote aanbod aan projecten, diverse klanten en gevarieerde projectlocaties.

Geniet van de frisse buitenlucht terwijl je werkt, en als het weer tegenzit, verplaatsen we onze activiteiten naar het magazijn. Je start je dag vanuit ons magazijn in Echt, op slechts 13 km afstand van Maaseik. Van daaruit ga je naar verschillende projecten, zowel in Nederland als in België, waaronder steden zoals Luik, Brussel, Antwerpen, Hasselt en meer.

Een specifieke studie is niet vereist, maar technisch inzicht is wel belangrijk. Als jij enthousiast bent, graag met je handen werkt en beschikt over technisch inzicht, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Maaseik Full-time

Wat bieden wij jou als hekwerkmonteur:

 • Je krijgt eerst een tijdelijk contract van 1 jaar. Mits positieve evaluatie wordt dit een vast contract;
 • Gsm;
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Elke avond sluiten wij gezellig af met een drankje;
 • Vakantiegeld en mogelijkheid tot behalen van beroepsgerelateerde diploma’s (bijvoorbeeld BE-rijbewijs, heftruck certificaat e.d.);
 • Vermoedelijke startdatum op 01-07-2023 of 18-08-2023;
 • Je werkt van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 16u30.

Persoonsgebonden competenties

 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken

Jobgerelateerde competenties

 • De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren
 • Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …
 • Een deur- of luikblindering plaatsen
 • Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, …)
 • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Voor deze job zijn geen specifieke studievereisten. Heb je nog geen ervaring in het vak? Geen probleem, wij helpen je op weg!

Van belang is dat je je goed verstaanbaar kan maken in het Nederlands en Engels ( gematigd) en in het bezit bent van rijbewijs B.

Plaats tewerkstelling

ABC Hekwerk Maaseik(BE)

ABC Hekwerk Maaseik: een typisch regionaal bedrijf dat de voordelen van een kleine club koppelt aan die van een landelijke organisatie. Wij kénnen onze klanten en zij mogen erop vertrouwen dat ze bij ons snel worden geholpen. Dat geldt voor het hele traject: van offerte tot en met oplevering. Klanten kiezen bij ons uit een groot assortiment aan verschillende hekwerken, draai- en schuifpoorten. Ook het programma aan moderne systemen voor toegangsbeheersing en –controle is ongekend groot en compleet. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Die komt tot uiting in onze dienstverlening, maar ook in de producten. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste onderdelen. Immers, goede materialen bieden de best mogelijke garantie voor jarenlang onderhoudsarm gebruiksplezier. Daar dragen een uitgebreid servicepakket en volop mogelijkheden tot periodiek onderhoud, nog eens extra toe bij. ABC Hekwerk Maaseik biedt elke opdrachtgever wat wils. Of het nu gaat om een draaipoort of om vele kilometers hekwerk, wij gaan graag aan de slag voor opdrachtgevers die een kwaliteitsoplossing in hekwerk willen. Onze opdrachtgevers vinden wij sinds jaar en dag in de particuliere sector, binnen de overheid, in de bouw en in de industriële sector.

We zijn onderdeel van een
landelijk netwerk van ABC’ers.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

Deel deze vacature:

Solliciteren of vragen over deze vacature?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je CV met motivatiebrief naar anne@abchekwerk.nl, t.a.v. Anne de Boer.
Als je vragen hebt, bel dan gerust naar +31
475 573 611 of stuur een e-mail.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een landelijk netwerk met
een persoonlijk en sterk regionaal karakter

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)