Hekwerk voor elke situatie
Hulp nodig? Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten

ABC hekwerk:
betrouwbaar en veilig

"Ik zoek een hekwerk". Maar welk hekwerk past nu het beste bij uw situatie? De keuze uit diverse ABC hekwerken is ontzettend groot. Omdat een hekwerk moet passen bij uw stijl, het doel dat u voor ogen heeft en wensen en eisen die u heeft ten aanzien van bijvoorbeeld duurzaamheid, veiligheid, uitstraling en budget. Wij helpen u met het maken van de beste keuze om uw terrein, tuin, bedrijf of huis optimaal te beveiligen.

Onze abc hekwerken

Hekwerk dat past bij uw perimeter

De vraag of het standaard moet of juist ‘custom made’ stellen wij niet snel. Welbeschouwd is er altijd sprake van een klant specifiek product; het moet aansluiten bij uw wensen, (vaak bestaande) infrastructuur, de bodemgesteldheid, plaatselijke verordeningen of bedrijfsreglement. Ongeacht het type hekwerk waar u voor kiest, wij zorgen ervoor dat het feilloos afgemonteerd wordt en perfect aansluit bij uw situatie.

Laag of juist hoog hekwerk

Op zoek naar een laag hekwerk om uw tuin, plantsoen of bedrijf af te bakenen? Of juist een hoog hekwerk om bijvoorbeeld uw leibomen te ondersteunen? ABC Hekwerk heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden en ook nog eens geheel onderhoudsvrij vanwege de coating waarbij u in veel gevallen zelf de RAL kleur kunt bepalen. Het hekwerk word volledig voor u op maat geleverd en gemonteerd.

Voor elke sport
de juiste match

Welk hekwerk u nodig heeft voor welk sportveld hangt onder meer af van de sport die wordt beoefend en de functie van het hekwerk. Voor balsporten zoals voetbal, tennis en hockey wilt u voorkomen dat de bal het veld verlaat, dat toeschouwers niet gewond raken of dat ballen kwijtraken. Daarnaast wilt u wellicht dat een hekwerk van goede kwaliteit is zodat het onder andere bestand is tegen alle weersomstandigheden. Er zijn verschillende soorten hekwerk waar u uit kunt kiezen, zoals betaalbare gaashekwerk en enkel of dubbelstaafmat. Onze ABC-adviseurs weten precies welk hekwerk voor welke sport en situatie geschikt is. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bouwhekken kopen of huren?

ABC Hekwerk levert hoogwaardige kwaliteit bouwhekken en alle daarbij behorende onderdelen zoals bouwhekvoeten, klemmen, schoren, poorten etc. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een snelle, tijdelijke en betaalbare oplossing voor de omheining van uw bouwterrein of tuin. En als het moet, kunnen wij de bouwhekken binnen 24 uur bij u leveren.

Wilt u de hekken zelf monteren? Ook dat is mogelijk, ABC hekwerk levert via bouwhekdirect.nl bouwhekken, bouwpoorten en dranghekken voor tijdelijke projecten.

Ik heb interesse in hekwerk en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)