Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Staafmat poort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen je graag. Neem contact op

Staafmat, de perfecte combi van duurzaamheid en veiligheid.

Onze staafmat en dubbelstaafmat poorten bieden een hoge mate van veiligheid. Dat komt omdat onze oplossingen bestaan uit een draadmat met mazen van vijf bij twintig centimeter, die is opgebouwd uit verticale staven met aan weerszijden een sterke horizontale staaf. De verbinding komt tot stand middels speciale beugels die om de paal of koker gaan en de dubbelstaafmat zijdelings tussen de staanders verbind.

Overklimbeveiliging
Vanaf 1,5 m. hoogte steken de verticale staven aan de bovenzijde door, zodat er overklimbeveiliging ontstaat. Niet voor niets zijn onze dubbelstaafmat poorten geliefd bij zowel onze zakelijke als particuliere klanten.

Bekijk ook in deze serie:

Meest toegepaste hekwerk-oplossing van Nederland.

ABC levert staafmat draai- en schuifpoorten, handbediend of geautomatiseerd. Zelfs staafmat design- en sierhekwerken en bijpassende poorten zijn leverbaar. De hekwerkstaanders worden geheid in ongeroerde grond, circa 0,8 meter, en eventueel geleverd voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton voor betere verankering. Voor de bevestiging op betonnen of stenen laag kunnen de staanders geleverd worden met een voetplaat. Het geheel is verzinkt en optioneel verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Informeer hierover bij de ABC Hekwerk specialist bij u in de buurt.

Eigenschappen

Staanders

Verzinkt staal rond 60,3 mm. of koker 60 x 40 mm., afgesloten met kap, hart-op-hart circa 2,5 meter. Optie: poedercoating. Zie coating.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 0,8 meter. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Draad

Staaldraad horizontaal 2 x 8 mm. verticaal 1 x 6 mm. Andere draaddiktes op aanvraag.

Maaswijdte

50 x 200 mm. Andere maaswijdtes op aanvraag.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)