Staafmat poort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen je graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

Staafmat, de perfecte combi van duurzaamheid en veiligheid.

Onze staafmat en dubbelstaafmat poorten bieden een hoge mate van veiligheid. Dat komt omdat onze oplossingen bestaan uit een draadmat met mazen van vijf bij twintig centimeter, die is opgebouwd uit verticale staven met aan weerszijden een sterke horizontale staaf. De verbinding komt tot stand middels speciale beugels die om de paal of koker gaan en de dubbelstaafmat zijdelings tussen de staanders verbind.

Overklimbeveiliging
Vanaf 1,5 m. hoogte steken de verticale staven aan de bovenzijde door, zodat er overklimbeveiliging ontstaat. Niet voor niets zijn onze dubbelstaafmat poorten geliefd bij zowel onze zakelijke als particuliere klanten.

staafmat draaipoort

Meest toegepaste poort-oplossing van Nederland.

ABC levert staafmat draai- en schuifpoorten, handbediend of geautomatiseerd. Zelfs staafmat design- en sierhekwerken en bijpassende poorten zijn leverbaar. De hekwerkstaanders worden geheid in ongeroerde grond, circa 0,8 meter, en eventueel geleverd voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton voor betere verankering. Voor de bevestiging op betonnen of stenen laag kunnen de staanders geleverd worden met een voetplaat. Het geheel is verzinkt en optioneel verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Informeer hierover bij de ABC Hekwerk specialist bij u in de buurt.

Eigenschappen

Staanders

Verzinkt staal rond 60,3 mm. of koker 60 x 40 mm., afgesloten met kap, hart-op-hart circa 2,5 meter. Optie: poedercoating. Zie coating.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 0,8 meter. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Draad

Staaldraad horizontaal 2 x 8 mm. verticaal 1 x 6 mm. Andere draaddiktes op aanvraag.

Maaswijdte

50 x 200 mm. Andere maaswijdtes op aanvraag.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Kleuren staafmat
poort.

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Voordelen van een dubbelstaafmat poort:

Robuuste Beveiliging:
Onze Staafmatpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Stijlvol Design:
Niet alleen is de draaipoort functioneel, maar het ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is onze draaipoort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Naast de diverse standaard uitvoeringen is het mogelijk om de draaipoorten op maat te leveren en voorzien van systemen om de poorten aan muren te bevestigen.

Plaatsen en monteren van Staafmatpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw staafmatpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat poort.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)