Safira Spijlenpoort

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Bekijk ook in deze serie:

De standaard in je veilig voelen.

De Safira draaipoort is een goede keuze voor wie een ijzersterke en gunstig geprijsde oplossing zoekt. Eenvoudig in gebruik, onderhoudsvrij en leverbaar als enkele en dubbele draaipoort. De enkele draaipoorten hebben standaard een breedte van 1 tot 5 meter. De dubbele draaipoorten zijn geschikt voor overspanningen van 2 tot 10 meter. Combineer de Safira draaipoort met bijpassend Safira spijlenhekwerk voor een mooie harmonieuze uitstraling.

De poorten kunnen handbediend, maar ook elektrisch aangedreven worden geleverd. Bij de dubbele draaipoorten openen beide poortdelen gelijktijdig. De draaihoek waarmee de poortvleugel tot tegen het hekwerk draait, biedt maximaal gebruik van de toegangsbreedte.

De Safira draaipoort is standaard volbad verzinkt en kan worden voorzien van een duurzame coating in een RAL-kleur, zoals donkergroen (RAL 6009) of zwart (RAL 9005). Ook andere RAL-kleuren zijn in overleg mogelijk. Net wat u wenst.

Spijlenpoort Safira: Stijlvol en Veilig!

Onze Safira spijlenpoort is een meesterwerk op het gebied van veiligheid en esthetiek. Ontworpen om uw eigendommen te beschermen en tegelijkertijd een verbluffende indruk achter te laten, is de Safira spijlenpoort de ideale keuze voor diegenen die geen concessies willen doen aan veiligheid of design.

Toepassingen
Enkele of Dubbele Spijlenpoort

Onze Safira spijlenpoorten in zowel enkele als dubbele uitvoeringen behouden dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle esthetiek waar ABC Hekwerk om bekend staat. Daarnaast zijn beide uitvoeringen aanpasbaar met de aanvullende mogelijkheden, zoals automatische bediening, een halve maanplaat en verschillende type sloten, om zo de perfecte poort te creëren die aan uw wensen voldoet.

Spijlenpoort

Voordelen van de Safira Spijlenpoort: Veiligheid Verpakt in Elegantie.

Robuuste Beveiliging:
Onze Safira spijlenpoort is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor indringers geen kans krijgen. Uw eigendommen blijven beschermd, dag en nacht.

Stijlvol Design:
Niet alleen is de Safira poort functioneel, maar het gestroomlijnde ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw omgeving. Maak indruk op bezoekers met een poort die zowel solide als esthetisch aantrekkelijk is.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak:
Dankzij de hoogwaardige materialen is onze Safira spijlenpoort bestand tegen de tand des tijds. Weinig onderhoud is vereist, waardoor u gemoedsrust en gemak krijgt.

Maatwerkopties:
Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we maatwerkopties aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt de poort aanpassen aan uw voorkeuren en de architectuur van uw pand.

Eigenschappen

Frame/Vleugel

Liggers 60 x 40/60 x 60 mm, stijlen 40 x 40/60 x 40 mm. Vanaf 1500 mmhoogte standaard puntenkam.

Spijlen

ø 25 x 1,5 mm. Optie: spijlen hart-op-hart 120 of 100 mm, bij een hoogte van 2500 mm ø 30 x 1,5 mm.

Poortpaal

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, verlengd of met voetplaat.

Hekwerk aansluiting

Blind of gezet ø 8mm aan pilaster.

Hang- en sluitwerk

Verstelbare scharnieren, draaihoek180 graden, rvs dag- en nachtslot, rvs deurkruk, Europrofiel cilinder (andere cilinders leverbaar).

Vastzetten vleugel

Door middel van in de poortvleugel ingebouwde grendel met grondgrendelblok.

Coating

Coating na het verzingen in standaard donkergroen (RAL 6009) of zwart (RAL 9005). Andere kleuren op aanvraag.

Fundatie

Beton.

Optie

Muurscharnieren. Electrische bediening.

Toebehoren

RVS, kunststof of aluminium.

Kleuren spijlenpoort Safira.

RAL

9005 Zwart

RAL

6009 Donkergroen

RAL

6005 Groen

RAL

7016 Antraciet

Spijlenpoorten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

AFSCHERMPLAAT OM DE TOEGANG TOT DE KRUK VAN BUITENAF TE VERMIJDEN

De Spijlenpoort is uit te breiden met een halve maanplaat. Dit is een halve ronde plaat van aluminium die de kruk kant van de poort beschermd. De halve maan is verkrijgbaar in dezelfde kleur als uw poort.

Plaatsen en monteren van spijlenpoorten

Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Van begin tot eind kunt u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. En die ziet er als volgt uit:

Uw offerteaanvraag
Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.

In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Advies en vrijblijvende offerte
Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw poort plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw spijlenpoort komen installeren, nemen we contact met u op. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen. 

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we de poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

 

Nazorg en klanttevredenheid
ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)