Safira Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk Safira, functioneel en gunstig geprijsd

Spijlenhekwerk Safira is ontworpen met verticale spijlen, die stevig zijn ingelast tussen een robuuste boven- en onderligger. Dit type hekwerk staat bekend om zijn solide constructie en biedt uitstekende bescherming en privacy. Maar dat is nog niet alles! Ontdek hieronder de vele toepassingen, afmetingen, kleuropties, extra opties en voordelen van Spijlenhekwerk Safira.

Toepassingen van Spijlenhekwerk Safira

Spijlenhekwerk Safira is geschikt voor diverse particuliere omgevingen waar veiligheid, privacy en esthetiek van groot belang zijn. Denk aan:

Afrastering rondom uw woning:
Safira biedt een elegante en betrouwbare manier om uw eigendom te beveiligen en te markeren.

Afrastering rondom uw zwembad:
Bescherm uw zwembadgebied tegen ongeautoriseerde toegang en creëer een veilige omgeving voor uw familie en gasten.

Laag hekje in de voortuin:
Voeg een vleugje stijl toe aan uw voortuin terwijl u de grenzen van uw eigendom duidelijk afbakent.

Afmetingen en kleuren van Safira hekwerk

Wij bieden standaardmaten voor onze spijlenhekken, waarbij een standaard vak 2.35 meter breed is en hoogtes variëren van 1.00 cm tot 2.00 meter. De palen (60x60) kunnen in de grond worden bevestigd of op een voetplaat worden gemonteerd. Safira is standaard verkrijgbaar in de RAL-kleuren Donkergroen, Groen, Antraciet of Zwart. Op aanvraag zijn er tal van andere kleuropties beschikbaar, hoewel de levertijd voor aangepaste kleuren iets langer kan zijn.

Eigenschappen

Hoogte

100cm - 125cm - 150cm - 180cm - 200cm - 250cm

Spijlenvakken

Verzinkt staal, spijlen circa ø 25 mm. Hart op hart 150 mm. Gelast tussen de boven- en onderligger. Optie: bij een hoogte van 2,5 meter met spijlen Ø 30 mm

Staanders

60x60 mm, wanddikte ø1,75 mm. Verzinkt staal, afgesloten met kap, hart op hart circa 2,4 mtr.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Bevestiging

Blinde verbinding of met aangelaste lippen.

Coating

Poedercoating na verzinken volgens NEN 15773. RAL6005, RAL6009, RAL9005 en RAL7016 (andere kleuren op aanvraag mogelijk).

Extra opties voor Spijlenhekwerk Safira

Bij Safira Spijlenhekwerk bieden we diverse opties voor overklimbeveiliging, zoals een puntenkam die stevig op de bovenligger wordt gelast. Hiermee zorgt u ervoor dat uw hekwerk bijna onmogelijk te beklimmen is, wat extra veiligheid biedt voor uw eigendom.

Voordelen van Safira spijlenhekwerk

Het spijlenhekwerk Safira van ABC Hekwerk biedt voordelen in verschillende situaties:

Beveiliging:
Spijlenhekwerken zoals Safira bieden uitstekende beveiliging. Ze ontmoedigen ongeautoriseerde toegang tot eigendommen en kunnen helpen bij het beschermen van uw huis, bedrijf of faciliteit tegen inbraak en ongewenste indringers.

Duurzaamheid:
Safira-hekwerken worden vaak gemaakt van duurzame materialen zoals staal of aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan zonder veel onderhoud.

Esthetiek:
Deze hekwerken zijn meestal ontworpen met aandacht voor esthetiek. Ze kunnen bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van uw eigendom en een professionele uitstraling geven.

Veelzijdigheid:
Spijlenhekwerken kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en doeleinden. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en hoogtes om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onderhoudsarm:
Safira-hekwerken vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Af en toe schoonmaken en inspecteren volstaat meestal om ze in goede staat te houden.

Veiligheid:
Spijlenhekwerken kunnen ook de veiligheid vergroten door het beheersen van de toegang tot gevaarlijke gebieden of het voorkomen van onbevoegde toegang tot zwembaden, speelplaatsen en andere risicovolle zones.

Waardeverhoging:
Een goed ontworpen en geïnstalleerd Safira-spijlenhekwerk kan de waarde van uw eigendom verhogen, wat vooral handig kan zijn als u overweegt uw huis te verkopen.

Veel gestelde vragen

Ja, spijlen hekwerk kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Absoluut. Wij kunnen uw hekwerk uitrusten met extra beveiligingsfuncties, zoals een puntenkam of als het echt grondige overklimbeveiliging moet wezen roterende punten .

Spijlen hekwerk Safira gaat onder normale omstandigheden makkelijk 30 jaar of langer mee. Onze spijlhekwerken zijn gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is het bestand tegen roestvorming en weersinvloeden. De exacte levensduur kan variëren en is uiteindelijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het onderhoud dat wordt uitgevoerd.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u spijlenhekwerk safira hekwerk ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons spijlen hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Er zijn verschillende alternatieven voor ASafira spijlenhekwerk. De volgende 2 varianten worden het meest overwogen:
• Spijlenhekwerk HERCULES: Dit is hetzelfde type hekwerk echter steken de ronde spijlen door de onder- en bovenligger.
• Spijlenhekwerk AMBASSADOR:  Hetzelfde type als de Hercules met als verschil dat hier vierkante spijlen overhoeks als vulling word gebruikt.
• Sierhekwerk: Sierhekwerk heeft een klassieke, decoratieve uitstraling en past fraai bij woningen met een klassieke architectuur.
• Designhekwerk: Dit type hekwerk is in trek bij woningen met een moderne architectuur. Met designhekwerk kiest u voor een uniek en eigentijds ontwerp.

Montage van uw Spijlenhekwerk Safira

Ons ervaren team staat klaar om Spijlenhekwerk Safira bij u thuis te monteren. Hier lees je hoe ons montageproces werkt. Kies voor Safira Spijlenhekwerk en geniet van duurzaamheid, veiligheid en stijl in één prachtig pakket. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en uw eigendom te beveiligen met Safira. Indien u graag het spijlenhekwerk zelf wilt monteren leveren wij de gewenste producten op locatie.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw Safira hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw spijlenhekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in Safira spijlenhekwerk en wil een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)