Mikado spijlenHEKWERK

Ontdek het Speelse Spijlenhek Mikado voor Jouw Tuin of Erf!

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je tuin of erf af te bakenen? Dan is het spijlenhekwerk Type Mikado van ABC de perfecte keuze voor jou! Dit bijzondere type spijlenhekwerk onderscheidt zich door de speels geplaatste ronde doorstekende spijlen door zowel de onder- als bovenligger. Het resultaat is een prachtig en eigentijds hekwerk dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan je buitenruimte.

Op deze pagina leest u meer over de kenmerken, mogelijkheden, opties en voordelen van spijlenhekwerk Mikado. Ook leest u hoe wij uw Mikadok vakkundig bij u installeren.

Een Verfijnde Touch voor Jouw Buitenomgeving

Het spijlenhekwerk Type Mikado voegt een verfijnde en eigentijdse uitstraling toe aan elke tuin of erf. De speelse vormgeving van de ronde doorstekende spijlen geeft je omgeving een karakteristieke touch. Of je nu een traditionele of moderne stijl hebt, dit hekwerk past zich moeiteloos aan en verheft de uitstraling van je buitenruimte. Met het spijlenhekwerk Type Mikado creëer je niet alleen een veilige omgeving, maar ook een visueel aantrekkelijke plek om te genieten.

Afmetingen en kleuren Mikado hekwerk

Door de schuine plaatsing van de spijlen is Mikado uniek in de spijlenhekwerklijn. De strakke en toch speelse vormgeving geeft het hekwerk een stijlvol aanzien. Mikado is opgebouwd uit ronde spijlen die verticaal en diagonaal aan twee zijden op de koker zijn gelast. Het resultaat is een stabiel en duurzaam geheel. De spijlen zijn sterk en hebben veilige tussenruimtes. Het Mikado spijlenhekwerk is naast de standaard uitvoering ook op maat leverbaar.

De bevestiging is uitermate solide. De vakken (standaard lengte: 2294 mm) worden tussen de vierkante staanders gemonteerd door middel van een blindeverbinding, die ervoor zorgt dat de vakwerkelementen niet inzakken en er niet uitgelicht of gesaboteerd kunnen worden.

De standaardkleuren voor Mikado hekwerk zijn zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en groen (RAL 6009). Wilt u liever een andere kleur? Bijvoorbeeld koningsblauw, robijnrood of okergeel? Ook dat is mogelijk. ABC Hekwerk kan uw hekwerk poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur.

Eigenschappen

Hoogte

100cm - 125cm - 150cm - 180cm - 200cm - 250cm

Spijlenvakken

Lengte vakken 2294 mm Verzinkt staal, spijlen ø25 mm hart op hart maximaal 150 mm (variabel). Gelast op de boven- en onderligger.

Staanders

60x60 mm, wanddikte ø1,75 mm. Verzinkt staal, afgesloten met kap, hart-op-hart circa 2,4 mtr.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm.
Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Bevestiging

Blinde verbinding.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Extra opties Spijlenhekwerk Mikado

Wat is een hekwerk zonder een poort? Wij bieden diverse type poorten die perfect passen bij Mikado spijlenhekwerk. Ook een schuifpoort behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen van Mikado spijlenhekwerk

Naast het esthetische aspect biedt het spijlenhekwerk Type Mikado tal van praktische voordelen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurige prestaties garandeert. Het hekwerk is bestand tegen alle weersomstandigheden en vereist minimaal onderhoud, waardoor je meer tijd hebt om van je buitenruimte te genieten en minder tijd hoeft te besteden aan onderhoudswerkzaamheden.

Daarnaast zorgt het spijlenhekwerk Type Mikado voor extra beveiliging en privacy voor jouw tuin of erf. Het houdt ongewenste bezoekers op afstand en biedt een gevoel van bescherming voor jou en je gezin. Bovendien is het eenvoudig te installeren, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van dit prachtige hekwerk.

Kies vandaag nog voor het spijlenhekwerk Type Mikado van ABC en transformeer je buitenruimte in een stijlvolle en veilige omgeving waar je van kunt genieten. Ontdek de vele mogelijkheden en verfraai je tuin of erf met dit unieke hekwerk!

Veel gestelde vragen

Ja, spijlen hekwerk kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Spijlhekwerk Mikado gaat onder normale omstandigheden makkelijk 30 jaar of langer mee. Onze spijlhekwerken zijn gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is het bestand tegen roestvorming en weersinvloeden. De exacte levensduur kan variëren en is uiteindelijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het onderhoud dat wordt uitgevoerd.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u spijlenhekwerk hercules ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons spijlen hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Naast het Mikado spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een SafiraHercules of Ambassador spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft ABC Hekwerk de juiste oplossing. 

Mikado hekwerk plaatsen en monteren

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlen hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Van begin tot eind mag u rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw MIKADO hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe  hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in Mikado hekwerk en wil een vrijblijvende offerte aanvragen

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)