Spijlenpoort Safira

Safira Spijlenpoort: Stijlvolle Veiligheid

Op zoek naar de perfecte poortoplossing die zowel veiligheid als stijl biedt voor uw woning of togang tot uw brandgang? Ontdek de Safira Spijlenpoort, een veelzijdige en elegante draaipoort uit onze spijlenpoorten collectie.

Enkele of Dubbele Uitvoering: De Safira Spijlenpoort is verkrijgbaar in zowel enkele als dubbele uitvoeringen, zodat u de perfecte pasvorm kunt kiezen voor uw entree.

Afstand tussen Ronde Spijlen: De ronde spijlen in het kader van de poort zijn verkrijgbaar met hart-op-hartafstanden van 100 mm of 120 mm, waardoor u de mate van beveiliging kunt aanpassen aan uw wensen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Personaliseer uw Safira Spijlenpoort met een scala aan opties. Kies tussen handmatige of elektrische bediening en voeg extra functies toe naar wens.

Toepassingen Spijlenpoort Safira

De Safira Spijlenpoort biedt veelzijdige toepassingen voor uw woning. Hier zijn enkele mogelijke gebruiksscenario's:

Toegang tot uw Tuin: De poort dient als een stijlvolle toegang tot uw tuin, waardoor u een veilige en esthetische scheiding creëert tussen uw woning en buitenruimte.

Brandgang en Overklimbeveiliging: Gebruik de Safira Spijlenpoort voor een brandgang, eventueel in combinatie met een maanplaat en overklimbeveiliging, voor extra beveiliging en gemoedsrust.

Afmetingen en kleuren dubbelstaafmat hekwerk

Afmetingen en Kleuren van Staafmat Poorten Personaliseer de afmetingen en kleuren van uw Safira Spijlenpoort naar uw wens. Uiteraard is maatwerk bij ons ook altijd een optie!

Eigenschappen

Hoogte

80cm - 100cm - 120cm - 140cm - 163cm - 180cm - 200cm - 223cm - 243cm

Frame/Vleugel

Liggers 60 x 40/60 x 60 mm, stijlen 40 x 40/60 x 40 mm. Vanaf 1500 mm hoogte standaard voorzien van een puntenkam.

Spijlen

ø25 x 1,5 mm. Optie: spijlen hart-op-hart 120 of 100 mm, bij een hoogte van 2500 mm ø30 x 1,5 mm.

Poortpalen

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, verlengd of met voetplaat.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm en aangestort met beton voor extra stabiliteit.

Vastzetten vleugel

Door middel van in de poortvleugel ingebouwde grendel met grondgrendelblok.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Optioneel

Liever het draaiende deel aan de muur bevestigt? Dat kan met onze muurplaatscharnieren.

Opties voor Uw Spijlenpoort

Maak uw Safira Spijlenpoort nog functioneler en veiliger met onze beschikbare opties:

Anti-overklimmaatregelen: Voeg extra beveiliging toe om onbevoegde toegang te voorkomen.

Deurdranger: Optimaliseer de functionaliteit van uw poort met een deurdranger voor automatisch sluiten.

Diverse Sloten: Kies uit diverse slotopties, zoals codesloten, kidlocks, en krukken in verschillende kleuren om de poort aan uw smaak aan te passen.

Maanplaat: Versterk de veiligheid van uw Safira Spijlenpoort met een maanplaat, die extra stabiliteit biedt.

De Voordelen van een Safira Spijlenpoort

Kiezen voor een Safira Spijlenpoort biedt u tal van voordelen:

Veiligheid: Uw eigendom wordt effectief beschermd tegen ongewenste bezoekers, terwijl de esthetische waarde behouden blijft.

Maatwerk: De poort is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en designvoorkeuren.

Duurzaamheid: Vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Verhoogde Waarde: Een Safira Spijlenpoort verhoogt niet alleen de beveiliging van uw huis, maar ook de esthetische waarde.

Kies voor de Safira Spijlenpoort en combineer stijl, veiligheid en veelzijdigheid voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag uw woning te beveiligen en verfraaien met onze hoogwaardige poortoplossingen.

Veel gestelde vragen

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Is de poort handbediend of elektrisch? Wanneer dit soort factoren bekend is kunnen we u een gerichte prijs geven. Neem daarom snel contact op met een ABC vestiging bij u in de regio.

Ja, een draaipoort Safira kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Ja, ABC Hekwerk kan uw draaipoort in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u deze poort ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op onze poorten. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Montage van uw spijlenpoort Safira

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een spijlenpoort plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw tuinpoort komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw poort komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw draaipoort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe spijlenpoort.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in een Safira poort en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)