Tuinpoort DUBBELSTAAFMAT

Dubbelstaafmat Poorten: Veiligheid en Stijl rond Uw Woning

Deze veelzijdige tuinpoorten zijn verkrijgbaar in zowel enkele als dubbele uitvoeringen en zijn de perfecte aanvulling op uw woning. Op deze pagina leest u alles over toepassingen, afmetingen, kleuropties, aanpassingsmogelijkheden en hoe het vakkundig installeren van onze dubbelstaafmat poorten.

  • Sterk en duurzaam
  • Stijlvol en esthetisch
  • Prijsvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Hoog veiligheidsgehalte

Toepassingen van Dubbelstaafmat Poorten

Dubbelstaafmat poorten bieden een breed scala aan toepassingen voor particuliere woningeigenaren. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

Toegang tot de Tuin: Of u nu een enkele of dubbele uitvoering van een tuinpoort kiest, een dubbelstaafmat poort is een ideale toegang tot uw tuin. Combineer het met een dubbelstaafmat hekwerk voor een uniforme uitstraling en verbeterde beveiliging.

Brandgang Oplossing: Een dubbelstaafmat poort kan dienen als een veilige toegang tot een brandgang. Overweeg de toevoeging van een maanplaat en overklimbeveiliging voor extra veiligheid.

Afmetingen en Kleuren Dubbelstaafmat draaipoorten

Bij het kiezen van uw dubbelstaafmat poort heeft u volledige controle over de afmetingen en kleuren. U kunt de poort aanpassen aan de specifieke behoeften van uw woning en uw persoonlijke stijl. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

De standaardkleuren voor dubbelstaafmat looppoorten zijn zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en groen (RAL 6009). Wilt u liever een andere kleur? Bijvoorbeeld koningsblauw, robijnrood of okergeel? Ook dat is mogelijk. ABC Hekwerk kan uw hekwerk poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Hieronder vind u de standaard maten van de poort. Mocht uw samenstelling er niet bij zitten? Geen probleem maatwerk is altijd mogelijk.

Eigenschappen

Standaard Hoogtes

80cm - 100cm - 120cm - 140cm - 163cm - 180cm - 200cm - 223cm - 243cm

Dikte Draad Staafmat

Naast de hoogte kunt u kiezen uit 2 verschillende diktes. De meest stevige variant is de solide 8/6/8 dubbelstaafmat. Daarnaast is er een lichtere en dunnere variant: de 6/5/6 dubbelstaafmat. Hierbij zijn de horizontale staven 6 mm en de verticale staven 5 mm dik.

Staanders

Verzinkt staal rond 60,3 mm. of koker 60 x 40 mm., afgesloten met kap, hart-op-hart circa 2,5 meter.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm.
Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Maaswijdte

50 x 200 mm.

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Opties voor Uw Dubbelstaafmat Poort:

Naast de basisconfiguratie zijn er tal van aanpassingsopties beschikbaar om uw poort te personaliseren:

Anti-overklim Maatregelen: Voeg extra veiligheid toe met anti-overklim maatregelen, waardoor uw eigendom veilig blijft.

Deurdranger: Verbeter het gebruiksgemak van uw poort met een deurdranger die de poort automatisch sluit.

Diverse Sloten: Kies uit een scala aan slotopties, waaronder codesloten, kindveilige sloten en krukken in verschillende kleuren voor een harmonieuze uitstraling.

Privacyband: Voeg een privacyband toe voor extra bescherming tegen nieuwsgierige blikken

Voordelen van Dubbelstaafmat Poorten:

Waarom zou u kiezen voor een dubbelstaafmat poort? Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Veiligheid:
De 8/6/8 mm dikke staven bieden een solide barrière die indringers afschrikt.

Duurzaamheid:
Dubbelstaafmat poorten zijn gemaakt om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Esthetiek:
Met een breed scala aan kleuren en aanpassingsopties kunt u een poort creëren die perfect bij uw woning past.

Veelzijdigheid:
Of het nu gaat om toegang tot uw tuin, het beveiligen van een brandgang, of het waarborgen van privacy, een dubbelstaafmat poort past perfect in uw situatie.

We nodigen u uit om onze experts te raadplegen voor persoonlijk advies en om de perfecte dubbelstaafmat poort voor uw woning te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de ongeëvenaarde combinatie van veiligheid en stijl die dubbelstaafmat poorten te bieden hebben.

Veel gestelde vragen

Een dubbelstaafmat poort is een poort waarbij de vulling in het kader bestaat uit verzinkte staaldraad. 1 verticale draad (6mm dik) en 2 horizontale (8mm)  staaldraden.  op de dubbelstaafmat hekwerken. Een dubbelstaafmat poort is strak van design en geeft je tuin een strakke uitstraling .

De prijs van een staafmat tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Een staafmat draaipoort heb je al vanaf €500,- (inclusief montage)

Ja, dubbelstaafmat poorten kunnen op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw poort stevig en stabiel te plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de poortpalen te voorzien van voetplaten en deze met stevige bouten  vast te zetten in de grond.

Ja, ABC Hekwerk kan uw dubbelstaafmat tuinpoort in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u de poort prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons dubbelstaafmat hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen en monteren

Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling. Wil je weten hoe wij het montageproces ondergaan? Lees dan snel verder!

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw dubbelstaafmat poort komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw dubbelstaafmat hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat tuinpoort.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in een staafmatpoort en wil een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)