Laag HEKWERK

Ontdek de Perfecte Afrastering voor Jouw Tuin met Laag Hekwerk

Stel je eens voor: een prachtig aangelegde tuin of een schilderachtig perkje waar je trots op bent. Je wilt deze kostbare groene oase beschermen tegen ongewenste gasten, zoals voertuigen en ongenode bezoekers. Dat is waar laa hekwerk om de hoek komt kijken. Dit elegante en subtiele afrasteringssysteem is ontworpen om jouw tuin te beschermen zonder afbreuk te doen aan de schoonheid ervan. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte plaatsing van plantsoen hekwerk, en we zijn er trots op je verschillende opties te bieden.

Bescherm Je Groene Paradijs

Plantsoenhekwerk is buitengewoon veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu een plantsoen, een grasveldje, een berm of een prachtige tuin hebt die je wilt beschermen, een laag hekwerk biedt de ideale oplossing. Het is ook uitermate geschikt om fietsers, brommers of voetgangers te ontmoedigen om je grasveld of tuin te betreden en ongewenste geitenpaadjes en afstekertjes te creëren. Bovendien voorkomt laag hekwerk schade door auto's die mogelijk in de buurt worden geparkeerd.

Prijs Laag Hekwerk: Betaalbaar en Op Maat Gemaakt

De prijs van laag hekwerk kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste maat en het gekozen type hekwerk. Voor een nauwkeurige prijsopgave nodigen we je graag uit om ons contactformulier in te vullen. Ons team staat klaar om je te voorzien van een offerte die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Afmetingen van Laag Hekwerk:

Laaghekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame groene (RAL 6009) of zwarte (RAL 9005) coating. Ook antraciet (RAL 7016) is een mogelijkheid. Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in nagenoeg elke gewenste RAL-kleur poeder coaten.

Eigenschappen

Hoogte

Standaard hoogte van 30 cm. Optioneel leverbaar in 40 cm en 50 cm.

Staanders

De staanders worden direct in de ongeroerde grond geplaatst. Voor extra stevigheid kan een grondplaat aan de staanders worden toegevoegd, of kunnen de staanders met beton worden aangegoten.

Afrastering

Met een ronde staander van 60,3 mm of een vierkante staander van 60X60 mm. De afrastering is altijd voorzien van een bovenbuis met een doorsnede van 41,5 mm.

Kies voor Laag Hekwerk

Als het gaat om laag hekwerk bieden we niet alleen maar plantsoen hekwerk aan, we hebben verschillende opties, waaronder dubbelstaafmat hekwerk(vanaf 60cm hoog) en spijlenhekwerk. Deze hekwerksystemen zijn duurzaam en stijlvol, en ze kunnen eveneens worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en smaak.

Voordelen van laaghekwerk

Waarom kiezen voor laag hekwerk? De voordelen zijn duidelijk. Dit hekwerk biedt de perfecte balans tussen bescherming en esthetiek. Je kunt genieten van een goed beveiligde buitenruimte zonder concessies te doen aan de visuele aantrekkingskracht van je tuin. Bovendien draagt het bij aan het behoud van je groene paradijs door ongewenste indringers op afstand te houden.

Kortom, laag hekwerk is de ideale keuze voor particuliere klanten die op zoek zijn naar een effectieve, stijlvolle en betaalbare oplossing om hun tuin of buitenruimte te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw groene oase kunnen beveiligen met ons hoogwaardige hekwerk.

Veel gestelde vragen

Dubbelstaafmat panelen hebben een standaardbreedte van 2,5 meter. Deze breedte kan op maat worden ingekort. De hoogte varieert en start bij 80 cm. De hoogste uitvoering is 243 cm.

Ja, dubbelstaafmat hekwerk kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Ja, ABC Hekwerk kan uw dubbelstaafmat hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

 
Absoluut. Naast de standaardbeveiliging van het dubbelstaafmat hekwerk, zoals de stevige structuur en hoogte, kunnen we uw hekwerk uitrusten met extra beveiligingsfuncties, zoals overklimbeveiliging of detectietechnologie.


Dubbelstaafmat hekwerk gaat onder normale omstandigheden makkelijk 30 jaar of langer mee. Onze staafmat hekwerken zijn gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is het bestand tegen roestvorming en weersinvloeden. De exacte levensduur kan variëren en is uiteindelijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het onderhoud dat wordt uitgevoerd.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u dubbelstaafmat hekwerk ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons dubbelstaafmat hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

 

 

Wat zijn de alternatieven voor dubbelstaafmat hekwerk?

Er zijn verschillende alternatieven voor dubbelstaafmat hekwerk. De volgende 4 varianten worden het meest overwogen:
• Spijlenhekwerk: Dit type hekwerk bestaat uit verticale spijlen die met elkaar zijn verbonden. Het biedt een open en transparante uitstraling en wordt vaak gebruikt voor beveiligingsdoeleinden.
• Gaashekwerk: Gaashekwerk bestaat uit metalen draden die in een gaaspatroon zijn geweven. Het is een veelzijdig en kosteneffectief hekwerk dat vaak wordt gebruikt voor tuinen, dierenverblijven en andere omheiningen.
• Sierhekwerk: Sierhekwerk heeft een klassieke, decoratieve uitstraling en past fraai bij woningen met een klassieke architectuur.
• Designhekwerk: Dit type hekwerk is in trek bij woningen met een moderne architectuur. Met designhekwerk kiest u voor een uniek en eigentijds ontwerp.

Laaghekwerk plaatsen en monteren

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk:

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw plantsoen hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw plantsoenhekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in laag hekwerk en wil een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)