Spijlenpoort Ambassador

Dubbelstaafmat hekwerk: sterk, stijlvol en prijsvriendelijk

Ontdek de veelzijdige Spijlenpoort Ambassador, speciaal ontworpen voor particuliere woningen. Deze poort combineert elegantie met duurzaamheid en biedt talloze opties om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een enkele of dubbele uitvoering, de Spijlenpoort Ambassador is de perfecte keuze.
Onze Spijlenpoort Ambassador onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp. De vierkante spijlen steken door het robuuste kader en zijn gelijkmatig geplaatst met een afstand van 150 mm tussen elke spijl. Voor poorten vanaf 150 cm hoogte zijn de spijlen aan de boven- en onderzijde afgeschuind, wat extra bescherming biedt zonder in te leveren op stijl.

  • Sterk en duurzaam
  • Stijlvol en esthetisch
  • Onderhoudsvrij
  • Hoog veiligheidsgehalte

Wat uw wensen ook zijn, de Spijlenpoort Ambassador kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen tussen handbediening of een elektrische uitvoering voor extra comfort en gemak.

Toepassingen van de Spijlenpoort Ambassador

De Spijlenpoort Ambassador is veelzijdig inzetbaar en kan dienen als toegang tot diverse locaties. Hier zijn enkele toepassingen waarvoor onze poorten ideaal zijn:

  • Toegang tot uw tuin: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw tuin met de Spijlenpoort Ambassador als de perfecte ingang.
  • Brandgang: Zorg voor een veilige en stijlvolle doorgang naar brandgangen met onze duurzame poorten.

Afmetingen en Kleuropties voor de Spijlenpoort Ambassador

De standaardkleuren voor dubbelstaafmat hekwerk zijn zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en groen (RAL 6009). Wilt u liever een andere kleur? Bijvoorbeeld koningsblauw, robijnrood of okergeel? Ook dat is mogelijk. ABC Hekwerk kan uw hekwerk poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur.

Eigenschappen

Hoogte

100cm - 125cm - 150cm - 180cm - 200cm - 250cm.

Vulling vleugel

Recht of diagonaal geplaatste vierkante spijlen 25x25 mm.

Staanders

Poortpalen 800 mm verlengd.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm.
Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Hang- en sluitwerk

Locinox secura slot met RVS binnenwerk en aluminium krukstel + 4-dimensionaal regelbare scharnieren, opening 180°.

Coating

Thermisch verzinkt volgens norm NEN-EN-ISO 1461. Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Bij de Spijlenpoort Ambassador draait alles om keuzevrijheid. Personaliseer uw poort met de volgende opties:

  • Deurdranger: Voeg een deurdranger toe voor extra gemak bij het openen en sluiten van uw poort.
  • Diverse sloten: Kies uit verschillende slotopties, zoals een codeslot, een kidlock en verschillende kleuren krukken, om de beveiliging van uw poort aan te passen aan uw behoeften.
  • Maanplaat: Maak een statement met een maanplaat op uw poort, waarmee u uw eigen stijl kunt benadrukken.

De Voordelen van de Spijlenpoort Ambassador

De Spijlenpoort Ambassador biedt talloze voordelen, waaronder:

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties en bescherming.

Veiligheid: De afgeschuinde spijlen vanaf 150 cm hoogte bieden extra beveiliging voor uw woning.

Maatwerk: Pas uw poort aan met verschillende opties om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Kies voor de Spijlenpoort Ambassador en ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit voor uw woning. Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe Spijlenpoort Ambassador.

Veel gestelde vragen

De kosten verschillen per poort, maar ook per situatie en beveiligingsuitdagingen. 
Wilt u een exacte kostenindicatie voor uw situatie? Daar helpen we u graag bij.

Ja, de poort kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw poort stevig en stabiel te plaatsen zoals bijvoorbeeld poortpalen op voetplaat.

Natuurlijk, kunt u de poort ook prima zelf installeren. 

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op al onze poorten. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Uw Spijlenpoort perfect door ons geplaatst

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap? Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van de poort, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw Ambassador spijlenpoort komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw poort komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw spijlen poort zoals afgesproken. U zult zien dat onze poortspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe Spijlenpoort Ambassador.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in hekwerk en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)