Design HEKWERK

Een moderne look voor uw project!

Ons moderne sierhekwerk, ook wel bekend als DESIGN hekwerk, biedt de perfecte oplossing om jouw buitenruimte te verfraaien en te beveiligen. Een modern hekwerk kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter. Er zijn vrijwel geen ronde vormen of overbodige ornamenten in het moderne hekwerk. Door deze strakke uitvoering creëren we met het hekwerk een rustige uitstraling die zich kenmerkt door rechte lijnen. Met onze expertise kunnen we dit strakke hekwerk naadloos in jouw omgeving integreren, of je nu een bescheiden voortuin of een weelderige villa bezit. Ontdek hieronder hoe ons DESIGN hekwerk jouw woning kan transformeren.

Een Vleugje Elegantie voor Jouw Terrein

Of je nu op zoek bent naar een verfijnd laag hekwerk om je voortuin te accentueren of een robuust, hoog hekwerk met een geautomatiseerde poort voor je villa nodig hebt, ons moderne sierhekwerk voegt een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Onze sierhekwerken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook de nodige beveiliging en privacy voor jouw huis. Verken de veelzijdige mogelijkheden van ons DESIGN hekwerk en vind het perfecte ontwerp dat bij jouw stijl en behoeften past.

Een overzicht van de mogelijkheden:

 • Erfafscheiding
 • Omheining dierenverblijven
 • Omheining vijver of zwembad
 • Terrasafscherming
 • Opritafscheiding
 • Ondersteuning voor klimplanten
 • Privacyscherm

Afmetingen en kleuren dubbelstaafmat hekwerk

Modern sierhekwerk is er in oneindig veel varianten. Maar veelal gaat het om maatwerk. Onze deskundige ABC-ers nemen het project van A tot z met u door.

Eindeloze opties met Modern Sierhekwerk

Wil je de allure van jouw woning nog verder vergroten? Overweeg dan om je sierhekwerk uit te breiden met een prachtige sierpoort. Onze sierpoorten zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos bij het sierhekwerk te passen en bieden niet alleen extra beveiliging, maar ook een indrukwekkende eerste indruk voor gasten. Of je nu kiest voor een traditioneel ontwerp of iets moderners, onze sierpoorten zijn een investering in zowel schoonheid als functionaliteit.

Overige uitbreidingen:

 • Centraalbox voor brievenbus geintegreerd in de poortpaal
 • Intercom systemen met spraak en/of videointercom systemen.
 • Automatische bedieningen (de motor voor de poorten).
 • LED-verlichting in de poortpalen.

Voordelen van DESIGN hekwerk

Ons DESIGN hekwerk biedt tal van voordelen voor jou als particuliere klant. Allereerst voegt het een verfijnde uitstraling toe aan jouw terrein, wat de waarde van jouw eigendom kan verhogen. Bovendien zorgt het voor extra beveiliging en privacy, terwijl het toch een open gevoel behoudt. Dankzij de diverse ontwerpmogelijkheden kun je jouw sierhekwerk aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Laat ons jouw buitenruimte transformeren met ons moderne sierhekwerk en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe ons DESIGN hekwerk jouw woning kan verfraaien en beschermen.

Veel gestelde vragen

Geen probleem. Ontdek HIER onze klassieke variant van sierhekwerk.
Geen probleem. Ontdek HIER onze klassieke variant van sierhekwerk.

Ja, dat is mogelijk. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Ja, ABC Hekwerk kan uw design hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten. 

Absoluut. Wij kunnen uw hekwerk uitrusten met extra beveiligingsfuncties, zoals overklimbeveiliging of detectietechnologie. Denk hierbij aan camera’s bedieningspanelen etc.

Dit type designhekwerk gaat onder normale omstandigheden makkelijk 30 jaar of langer mee. Onze  hekwerken zijn gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is het bestand tegen roestvorming en weersinvloeden. De exacte levensduur kan variëren en is uiteindelijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het onderhoud dat wordt uitgevoerd.

Ja, we bieden garantie op ons DESIGN hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Er zijn verschillende alternatieven voor dubbelstaafmat hekwerk. De volgende 4 varianten worden het meest overwogen:
• Spijlenhekwerk: Dit type hekwerk bestaat uit verticale spijlen die met elkaar zijn verbonden. Het biedt een open en transparante uitstraling en wordt vaak gebruikt voor beveiligingsdoeleinden.
• Gaashekwerk: Gaashekwerk bestaat uit metalen draden die in een gaaspatroon zijn geweven. Het is een veelzijdig en kosteneffectief hekwerk dat vaak wordt gebruikt voor tuinen, dierenverblijven en andere omheiningen.
• Sierhekwerk: Sierhekwerk heeft een klassieke, decoratieve uitstraling en past fraai bij woningen met een klassieke architectuur.
• Designhekwerk: Dit type hekwerk is in trek bij woningen met een moderne architectuur. Met designhekwerk kiest u voor een uniek en eigentijds ontwerp.

DESIGN hekwerk plaatsen en monteren

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een design hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een design hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw design hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe design hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in hekwerk en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)