Harmonicagaas HEKWERK

Harmonicagaas hekwerk: sterk, stijlvol en prijsvriendelijk

Op zoek naar een duurzame en veelzijdige oplossing om jouw terrein te omheinen? Zoek niet verder! Gaashekwerk, ook wel bekend als harmonicagaas, is de ideale keuze voor particuliere klanten die op zoek zijn naar betrouwbare omheiningsopties. Bij ons ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige gaashekwerkinstallaties die voldoen aan al jouw behoeften.
Harmonicagaas hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, diktes en kleuren. Hierdoor kunnen we uw hek volledig naar wens samenstellen, inclusief bijpassende poort.

 • Stijlvol en esthetisch
 • Prijsvriendelijk
 • Onderhoudsvrij
 • Hoog veiligheidsgehalte

Op deze pagina leest u meer over de kenmerken, mogelijkheden, opties en voordelen van gaashekwerk. Ook leest u hoe wij uw dubbelstaafmat hekwerk vakkundig bij u installeren.

Waar kun je ons gaashekwerk allemaal voor gebruiken?

Het gebruik van gaashekwerk is ongelooflijk divers. Of je nu een weiland, tuin of erf wilt afzetten, gaashekwerk biedt de perfecte oplossing. De flexibiliteit van dit type omheining maakt het ideaal voor verschillende toepassingen. Het biedt een veilige barrière terwijl het toch een open en luchtige uitstraling behoudt, waardoor jouw ruimte aantrekkelijk blijft.

Een overzicht van de mogelijkheden:

 • Erfafscheiding
 • Omheining dierenverblijven
 • Omheining vijver
 • Terrasafscherming
 • Opritafscheiding
 • Ondersteuning voor klimplanten
 • Privacyscherm

Afmetingen en kleuren harmonicagaas hekwerk

Het gaashekwerk kan worden geleverd in verschillende hoogtes en kleuren. Voor ieder terrein en toepassing is er een passende hekwerk.

De standaardkleuren voor gaashekwerk zijn zwart (RAL 9005) en groen (RAL 6009). Wilt u liever een andere kleur? Neem dan contact op met ABC Hekwerk en vraag naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Hoogte

Standaard gaashekwerk: 1000mm, 1250mm, 1500mm, 1800mm en 2000mm

Hoogte - Gaashekwerk met 2 puntdraden:

1260mm, 1510mm, 1760mm, 2060mm en 2260mm

Hoogte - Gaashekwerk met 3 puntdraden:

Gaashekwerk met 3 puntdraden: 1410mm, 1660mm, 1910mm, 2210mm en 2410mm

Staanders

Verzinkt staal. Optie: poedercoating.

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid. Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Coating

Poedercoating na het verzinken in diverse RAL-kleuren mogelijk volgens NEN 15773.

Extra opties Gaas hekwerk

Wil je jouw gaashekwerk aanpassen aan specifieke eisen? Geen probleem! Ons harmonicagaas hekwerk kan op vele manieren worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen. Afhankelijk van de situatie kun je kiezen voor gaashekwerk met of zonder bovenbuis. De bovenbuis biedt extra stabiliteit en duurzaamheid voor veeleisende toepassingen.

Daarnaast kun je extra veiligheid toevoegen aan jouw omheining met puntdraad, wat overklimmen ontmoedigt. En voor nog meer gebruiksgemak kun je jouw gaashekwerk uitbreiden met een handig poortje, waardoor toegang tot jouw terrein eenvoudig wordt.

Harmonica gaashekwerk past ook perfect tussen alle ABC draaipoorten of schuifpoorten. Het resultaat is evenwel fraai als functioneel.

Meer privacy? Ook dat is mogelijk met ons vlechtband. Vlechtband word door de mazen geweven en maakt doorkijken haast onmogelijk.

Voordelen van harmonicagaas hekwerk

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van gaashekwerk. Ten eerste is het een kosteneffectieve keuze, waardoor je kunt besparen in vergelijking met bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerk. Daarnaast is gaashekwerk duurzaam en onderhoudsarm, waardoor het jarenlang meegaat zonder veel inspanning van jouw kant.

Kies voor gaashekwerk en geniet van de voordelen van een betaalbare, veelzijdige en duurzame omheiningsoptie voor jouw particuliere project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw gaashekwerkproject!

Veel gestelde vragen

Ja, harmonicagaashekwerk kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Ja en Nee, ABC Hekwerk kan uw harmonicagaas hekwerk in principe in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten. Echter zal dit ten koste gaan van de levertijd en de prijs.

Dit hangt natuurlijk af van de hoogte, lengte en eventuele extra opties. Wat we je nu al wel kunnen vertellen: Het is het goedkoopste hekwerk uit ons assortiment. Dit komt mede door het type materiaal en het relatief lage gewicht van het hekwerk.

Zeker. Als u een beetje handig bent, kunt u harmonicagaas hekwerk ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons harmonicagaas hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Wat zijn de alternatieven voor dubbelstaafmat hekwerk?

Een prima alternatief voor harmonicagaas hekwerk is dubbelstaafmat hekwerk. Het nadeel hiervan is dat de kosten wel wat hoger uitvallen. Andere opties zijn:
• Spijlenhekwerk: Dit type hekwerk bestaat uit verticale spijlen die met elkaar zijn verbonden. Het biedt een open en transparante uitstraling en wordt vaak gebruikt voor beveiligingsdoeleinden.
• Gaashekwerk: Gaashekwerk bestaat uit metalen draden die in een gaaspatroon zijn geweven. Het is een veelzijdig en kosteneffectief hekwerk dat vaak wordt gebruikt voor tuinen, dierenverblijven en andere omheiningen.
• Sierhekwerk: Sierhekwerk heeft een klassieke, decoratieve uitstraling en past fraai bij woningen met een klassieke architectuur.
• Designhekwerk: Dit type hekwerk is in trek bij woningen met een moderne architectuur. Met designhekwerk kiest u voor een uniek en eigentijds ontwerp.

Harmonicagaas hekwerk plaatsen en monteren

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een harmonicagaas hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een gaashekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw gaas hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw harmonicagaas hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe gaas hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in hekwerk en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)