DURAN DESIGN SCHUIFPOORT

Ontdek de Elegante DURAN DESIGN Schuifpoorten

Welkom bij DESIGN Hekwerk, waar we u kennis laten maken met de prachtige wereld van DURAN DESIGN Schuifpoorten. Onze poorten zijn niet alleen een symbool van veiligheid en functionaliteit, maar ook van esthetiek en design. Als gespecialiseerde experts in het plaatsen van schuifpoorten, bieden wij u verschillende vullingsmogelijkheden voor uw DURAN DESIGN Schuifpoort, elk met unieke eigenschappen die aan uw behoeften voldoen.

Onze DESIGN schuifpoort modellen?

Alu vulprofiel 30/80 verticaal of horizontaal
Deze semi-transparante designschuifpoort bestaat uit aluminium profielen die op ca. 20 mm van elkaar in de poortvleugel zitten. Hierdoor wordt de zichtlijn op een speelse manier onderbroken. Het vulprofiel is verkrijgbaar in de afmeting 30x25 mm en 80x25mm. Beide afmetingen kunnen horizontaal of verticaal in de poortvleugel worden gemonteerd. Het voordeel van dit vulprofiel is de transparantie. U ziet wie er aan de andere zijde van de poort staat. En omgekeerd.

Volledig dichte aluminiumplaat
Stelt u prijs op privacy? Dan is deze schuifpoort met een volledig dichte aluminiumplaat een uitstekende keuze. Dankzij een uniek bevestigingssysteem zit de plaat trillingvrij en geluiddempend in de poortvleugel. Hierdoor zien beide zijden van de schuifpoortvleugel er ook nog eens hetzelfde uit.

Shutters Horizontaal
Zichtdicht vanaf de buitenzijde. Maar aan de binnenzijde toch kunnen zien wie voor uw schuifpoort staat? Deze fraai vormgegeven aluminium shutters maken het mogelijk. De shutters zijn onder een bepaalde hoek geplaatst in de schuifpoortvleugel. Hierdoor bieden ze u de gewenste privacy.

Aluminium tandgroef profiel 100/200 mm
Stijlvolle, volledig gesloten vlakvulling van aluminium profielen die met een tandgroefverbinding met elkaar zijn verbonden. De profielen hebben aan de boven- en onderzijde afgeschuinde kanten. Hierdoor ontstaat tussen de profielen een v-vormig groefje, ook wel visbekmotief genaamd. De aluminium vulprofielen kunnen horizontaal of verticaal in de poortvleugel worden bevestigd en zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 100x25 mm en 200x25 mm.

45° Parallel 70/100 mm Horizontaal
Dit stijlvolle design is geïnspireerd op de traditionele louvreluiken en -deuren zoals we die kennen uit Frankrijk. De profielen worden parallel aan elkaar onder een hoek van 45° in de schuifpoortvleugel geplaatst. Hierdoor ontstaat het zogenaamde louvre-effect.

Particuliere Toepassingen: Een Poort voor Uw Thuis

Onze DURAN DESIGN Schuifpoorten zijn perfect geschikt voor particuliere toepassingen. U kunt genieten van privacy, veiligheid en stijl, allemaal gecombineerd in één prachtige poort. Of u nu kiest voor een semi-transparant design, een volledig dichte aluminiumplaat, horizontale shutters, een stijlvol tandgroefprofiel of het charmante louvre-effect, onze schuifpoorten voegen een vleugje elegantie toe aan uw woning.

Afmetingen en kleuren dubbelstaafmat hekwerk

Schuifpoort Duran DESIGN is beschikbaar in verschillende afmetingen. De minimale vrije doorgang is 3 meter, de maximale vrije doorgang is 7 meter. Wenst u een bredere doorgang? Kies dan voor een dubbele uitvoering, waarbij beide poortvleugels tegen elkaar aanschuiven. De maximale doorgang is in dat geval 14 meter.

We voorzien schuifpoort Duran DESIGN standaard van een beschermende structuurcoating in een van de vier basiskleuren: donkergroen (RAL6009), antracietgrijs (RAL 7016), gitzwart (RAL 9005) of groen (RAL6005). Wilt u liever een andere kleur? Bijvoorbeeld de kleur van uw huisstijl? Geen probleem. Wij kunnen uw poort in iedere gewenste RAL-kleur opleveren.

SEASIDE-lakbescherming Voor een betere weerstand in agressieve omgevingen zoals kuststreken, zware industriezones en stedelijke gebieden is uw Duran schuifpoort voorzien van een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek. Een betere corrosiebescherming voor aluminium profielen bestaat niet.

Eigenschappen

Doorgang

Vrije doorgang van 3 t/m 10 meter (in enkele uitvoering)

Vulling

Diverse vullingen verkijgbaar

Poortpaal

Geleide- en sluitportaal optioneel in dubbele uitvoering. Portaal op voetplaat. Aandrijving fraai ondergebracht in veilige aandrijfzuil.

Poortsnelheid

18, 25 of 50 cm per seconde.

Verlichting

Knipperlamp incl. LED verlichting (Oranje / wit licht)

Coating

Standaard leverbaar in 4 RAL kleuren - matstructuur of glans

Bediening

OmschrHandbediend of geautomatiseerdijving

Oploopwiel

Optioneel (standaard vanaf 7 meter)

Sleutelschakelaar

Optioneel

Fotocellen

Om2x binnen en buitenzijdeschrijving

Elektrische Schuifpoort DURAN Design

Niet alleen de poortvleugels ademen design. Ook het ontwerp van de poortaandrijving en behuizing mag er zijn. De aandrijfmotor is namelijk onzichtbaar geïntegreerd in de strak vormgegeven geleidestaander. Onze techniek, de kolomaandrijving, wordt al tientallen jaren toegepast bij intensief gebruikte industriële poorten. Voordelen van de kolomaandrijving: Aandrijftechniek mooi en veilig verborgen. Plug & Play: de stekker in het stopcontact, testopening uitvoeren, handzender inlezen en uw schuifpoort is klaar voor gebruik. Tijdsbesparing bij de installatie. U heeft de keuze uit 3 fluisterstille aandrijfmotoren:

  • 180 i met een snelheid van 18 cm per seconde.
  • 250 i met een snelheid van 25 cm per seconde.
  • 500 i met een snelheid van 50 cm per seconde.

Opties voor Uw DURAN Design Schuifpoort

Wij begrijpen dat uw behoeften uniek zijn, daarom bieden wij diverse bedieningsmogelijkheden voor uw DURAN Design Schuifpoort. U kunt uw poort uitbreiden met opties zoals een intercom (met camera), codeslot en meer. Daarnaast kunnen we de algehele afzetting aanvullen met een bijpassend hekwerk, wat zorgt voor een naadloze integratie met uw schuifpoort.

Voordelen van de DURAN Design Schuifpoort

Esthetisch Genot:
Onze schuifpoorten combineren functionaliteit en design op een unieke manier, waardoor uw woning een verfijnde uitstraling krijgt.

Privacy en Veiligheid:
Kies uit verschillende vullingsmogelijkheden om uw privacy te waarborgen, terwijl u toch kunt zien wie er aan de andere kant van de poort staat.

Duurzaamheid:
Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn onze poorten bestand tegen de tand des tijds en de elementen.

Geavanceerde Automatisering:
Met onze elektrische aandrijvingssystemen en opties voor bediening, bieden we u het hoogste niveau van gemak en veiligheid.

DURAN DESIGN Schuifpoorten zijn niet zomaar poorten; ze zijn een statement van stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droompoort te realiseren.

Veel gestelde vragen

Een schuifpoort biedt verschillende voordelen. Allereerst ruimtebesparing. De poort zwaait niet open, maar opent horizontaal langs een geleider. Er is dus geen extra ruimte nodig voor of achter de poort.

Daarnaast zijn schuifpoorten goed te combineren met beveiligings- en toegangscontrolesystemen. Schuifpoorten zijn bovendien robuust, duurzaam en verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen.

De maximale afmetingen zijn afhankelijk van het model. De maximale afmetingen van schuifpoort Duran DESIGN zijn 9,2 x 2 meter. De maximale vrije doorgang is 7 meter. Bij een dubbele uitvoering, waarbij beide poortdelen tegen elkaar aanschuiven, is de maximale vrije doorgang 14 meter.

Schuifpoort Duran INDUSTRIAL heeft een maximale poortlengte van 13,2 meter en een maximale hoogte van 2,5 meter. De maximale vrije doorgang is 10 meter – en 20 meter bij een dubbele uitvoering.

De kosten hangen af van vele factoren, zoals afmetingen, bediening, uitvoering en eventuele extra toegevoegde opties. De kostprijs is dan ook altijd maatwerk. Wilt u weten wat een schuifpoort kost in uw situatie? Vraag vrijblijvend een offerte op bij ABC Hekwerk.

Schuifpoort Duran INDUSTRIAL is een duurzame, vrijdragende schuifpoort, voorzien van een sterke beschermende matstructuurcoating. Om uw schuifpoort in topconditie te houden is regelmatig, preventief onderhoud wel aanbevolen. Zo zorgt u er tevens voor dat u voldoet aan de NEN-norm. ABC Hekwerk biedt u daarom een compleet onderhouds- en servicepakket.

Afhankelijk van de door u gewenste specificaties is de levertijd van schuifpoort Duran DESIGN tussen de 6 en 9 weken.

Normaal gesproken kunnen wij uw schuifpoort in één dag installeren.

Een vrijdragende schuifpoort maakt gebruik van een geleidingssysteem aan de bovenkant van de geleidestaander. Hierdoor is er geen geleiderails op de grond nodig. Gaat het om een elektrische schuifpoort? Dan zijn de aandrijfmotor en poortautomatisering verwerkt in de kolom.

De benodigde ruimte voor de schuifpoort hangt af van de breedte van de poort. Er moet voldoende ruimte zijn aan de zijkant van de poort om deze volledig te kunnen openen.

Schuifpoorten plaatsen en monteren

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een schuifpoort hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een dubbelstaafmat hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw dubbelstaafmat hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw dubbelstaafmat hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in hekwerk en wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)