Anmbassador spijlenHEKWERK

Ambassador spijlenhekwerk: sterk, stijlvol en prijsvriendelijk

Ben je op zoek naar een perfecte mix van elegantie en beveiliging voor jouw tuin of erf? Zoek niet verder, want het spijlenhekwerk Type Ambassador van ABC is precies wat je nodig hebt! Dit hekwerktype onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp met overhoeks geplaatste vierkante, doorstekende spijlen door zowel de onder- als bovenligger. Het biedt niet alleen de bescherming die je nodig hebt, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan je buitenruimte.
Ambassador spijlenhekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, diktes en kleuren. Hierdoor kunnen we uw hek volledig naar wens samenstellen, inclusief bijpassende poort.

  • Sterk en duurzaam
  • Stijlvol en esthetisch
  • Prijsvriendelijk
  • Onderhoudsvrij
  • Hoog veiligheidsgehalte

Op deze pagina leest u meer over de kenmerken, mogelijkheden, opties en voordelen van Ambassador hekwerk. Ook leest u hoe wij uw hekwerk vakkundig bij u installeren.

Veelzijdig en Stijlvol Spijlenhekwerk voor vele Toepassingen

Het spijlenhekwerk Type Ambassador is de perfecte keuze voor particuliere verkoop, omdat het talloze toepassingsmogelijkheden biedt voor jouw tuin of erf. Of je nu op zoek bent naar een elegante afrastering voor je tuinperceel of een veilige omheining wilt creëren voor je erf, dit hekwerk blinkt uit in beide opzichten. De overhoeks geplaatste vierkante spijlen geven je eigendom niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgen ook voor een uitstekende bescherming tegen ongewenste indringers.

Afmetingen en kleuren Ambassador hekwerk

De constructie is extra sterk, mede doordat de vierkante spijlen door de boven- en onderliggers steken waardoor het niet mogelijk is om de spijlen er uit te breken. Vanaf 150 cm hoog bieden de aan boven- en onderzijde afgeschuinde spijlen een extra bescherming. Ambassador spijlenhekwerk is naast de standaard uitvoering ook op maat leverbaar.

Spijlenhekwerk is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en mosgroen (RAL 6005). Heeft u zelf een andere kleur op het oog? Bijvoorbeeld een kleur die naadloos past bij de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem. Wij kunnen uw hekwerk in elke gewenste RAL-kleur poedercoaten.

Eigenschappen

Hoogte

100cm - 125cm - 150cm - 180cm - 200cm - 250cm

Spijlvakken

Verzinkt staal, vierkante spijlen 25×25 mm. hart op hart 150 mm. Overhoeks door de boven- en onderligger heen gestoken. Lengte: 2200 mm

Staanders

60x60 mm, wanddikte ø1,75 mm. Verzinkt staal, afgesloten met kap

Fundatie

De staanders worden in de ongeroerde grond geheid, circa 800mm.
Opties: schetsplaat of beton voor extra stabiliteit.

Bevestiging

Blinde verbinding

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Extra opties Spijlenhekwerk Ambassador

Wat is een hekwerk zonder een poort? Wij bieden diverse type poorten die perfect passen bij Ambassador spijlenhekwerk. Ook een schuifpoort behoort tot de mogelijkheden.

De Voordelen van Spijlenhekwerk Type Ambassador

Krachtige Constructie:
Het Ambassador hekwerk is gebouwd met duurzaamheid in gedachten. De stevige constructie zorgt ervoor dat het bestand is tegen de tand des tijds en de uitdagingen van de buitenomgeving, waardoor het jarenlang meegaat zonder veel onderhoud.

Elegante uitstraling:
Het unieke ontwerp met overhoeks geplaatste vierkante spijlen geeft je buitenruimte een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. Het voegt esthetische waarde toe aan je tuin of erf, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor privacy en beveiliging.

Veiligheid voor jouw gezin:
Met het Ambassador spijlenhekwerk hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je gezin. Het houdt onbevoegde personen en huisdieren buiten, terwijl het toch een open en gastvrije sfeer behoudt.

Kies voor het Spijlenhekwerk Type Ambassador van ABC en geef je tuin of erf de bescherming en stijl die het verdient. Ontdek nu de mogelijkheden en verander je buitenruimte in een oase van veiligheid en elegantie!

Veel gestelde vragen

Ja, spijlen hekwerk kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton. Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw hekwerk stevig en stabiel te plaatsen.

Spijlhekwerk Mikado gaat onder normale omstandigheden makkelijk 30 jaar of langer mee. Onze spijlhekwerken zijn gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is het bestand tegen roestvorming en weersinvloeden. De exacte levensduur kan variëren en is uiteindelijk afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het onderhoud dat wordt uitgevoerd.

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u spijlenhekwerk hercules ook prima zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op ons spijlen hekwerk. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Naast het Mikado spijlenhekwerk is er ook de keuze voor een SafiraHercules of Mikado spijlenhekwerk. Voor iedere wens en beveiligingsvraag heeft ABC Hekwerk de juiste oplossing.

Spijlen hekwerk door ons geïnstalleerd

Van offerte tot installatie: zo gaat ABC Hekwerk te werk
Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.
Een dubbelstaafmat hekwerk plaatst u niet voor even. Dus wilt u goed advies en gaat u voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is precies wat u mag verwachten van ABC Hekwerk. Een dubbelstaafmat hekwerk is voor ons nooit zomaar een hekwerk. Daarom kunt u van begin tot eind rekenen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele aanpak. Die ziet er als volgt uit.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw dubbelstaafmat hekwerk komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw hekwerk komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw dubbelstaafmat hekwerk zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in Ambassador hekwerk en wil een vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)