Spijlenpoort Hercules

Hercules Spijlenpoort: Luxe Veiligheid

Onze Hercules spijlenpoort is verkrijgbaar in zowel enkele als dubbele uitvoeringen, waardoor u de flexibiliteit heeft om de perfecte oplossing te kiezen die past bij uw behoeften. Wat deze poort echt onderscheidt, zijn de ronde spijlen die door het kader steken, met spijlen die op een hart-op-hart afstand van 100 of 120 mm zijn geplaatst. Dit zorgt voor zowel een esthetisch aantrekkelijk ontwerp als een stevige constructie.

Toepassingen Spijlenpoort Hercules

De Hercules spijlenpoort biedt talloze toepassingsmogelijkheden voor uw woning. Het is de ideale keuze als toegangspoort voor uw tuin, waardoor u niet alleen beveiliging en privacy krijgt, maar ook een vleugje elegantie aan uw buitenruimte toevoegt. Daarnaast kan deze poort ook dienen als een brandgangpoort, waardoor een veilige doorgang in noodgevallen wordt gegarandeerd. Onze Hercules poort past zich aan aan uw behoeften en omgeving.

Afmetingen en Kleuren van Hercules Poorten

De standaardkleuren voor Hercules poorten zijn zwart (RAL 9005), antraciet (RAL 7016) en groen (RAL 6009). Wilt u liever een andere kleur? Bijvoorbeeld koningsblauw, robijnrood of okergeel? Ook dat is mogelijk. ABC Hekwerk kan uw hekwerk poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur.

Eigenschappen

Frame/Vleugel

Liggers 60 x 40/60 x 60 mm, stijlen 40 x 40/60 x 40 mm. V

Spijlen

Spijlen ø25 x 1,5 mm. Optie : Spijlen hart-op-hart 120 of 100 mm, bij een hoogte van 2500 mm Ø30 x 1,5 mm. Bij poorten hoger dan 1500 mm zijn de spijlen afgeschuind.

Poortpaal

Koker 80 x 80 mm tot 150 x 150 mm, verlengd of met voetplaat.

Hekwerk aansluiting

Blind of gezet Ø8 mm aan pilaster.

Hang- en sluitwerk

Verstelbare scharnieren, draaihoek 90° of 180°, rvs dag- en nachtslot, rvs deurkruk, Europrofiel cilinder (andere cilinders leverbaar).

Coating

Poedercoating na het verzinken in elke gewenst RAL-kleur volgens NEN 15773.

Fundatie

Beton

Optioneel

OmschrijvingMuurscharnieren

Extra opties dubbelstaafmat hekwerk

Wij geloven in het bieden van maatwerk, en daarom bieden wij verschillende opties om uw spijlenpoort aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen voor een deurdranger voor extra gemak, verschillende soorten sloten zoals codesloten, kidlocks en diverse kleuren krukken om de beveiliging en esthetiek te verbeteren. Bovendien kunt u zelfs een maanplaat toevoegen om uw poort nog indrukwekkender te maken.

De Voordelen van een Hercules Spijlenpoort

Duurzaamheid: Onze poorten zijn gemaakt om lang mee te gaan, wat u gemoedsrust geeft wat betreft de veiligheid van uw eigendom.

Veiligheid: Met verschillende slotopties en stevige constructie biedt de Hercules poort een hoog niveau van beveiliging.

Esthetiek: De elegante ronde spijlen en aanpasbare kleuren zorgen voor een aantrekkelijke toevoeging aan uw woning.

Functionaliteit: Dankzij de aanpasbare opties kunt u uw poort precies zo maken als u wilt, met extra functies zoals een deurdranger.

Kies voor een Hercules spijlenpoort en geniet van de combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan om uw eigen Hercules spijlenpoort op maat te krijgen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van de perfecte toegangspoort voor uw woning.

Veel gestelde vragen over spijlenpoorten

De kosten verschillen per poort, maar ook per situatie en beveiligingsuitdagingen. 

Wilt u een exacte kostenindicatie voor uw situatie? Daar helpen we u graag bij.

Uw poort moet veilig in gebruik zijn en naar behoren functioneren. Maar hoe bent u daar bij uw aanschaf zeker van?

Al onze poorten zijn voorzien van een CE-markering. Zo’n markering geeft aan dat een product voldoet aan alle essentiële Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingseisen die aan het product worden gesteld. Daarmee is een poort aantoonbaar veilig en van goede kwaliteit.

Ja, deze draaipoort kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, zoals aarde of beton (middels voetplaten aan de poortpaal gelast). Voor elke ondergrond beschikken we over een passende installatiemethoden om uw poort stevig en stabiel te plaatsen.

Weinig, Echter is het afhankelijk van verschillende factoren. Mocht het nou toch gebeuren dat een poort een storing geeft, dan kan een ABC-monteur snel ter plaatse zijn om de storing op te lossen. 

Natuurlijk. Als u handig bent, kunt u deze draaipoort ook zelf installeren. Wij leveren via onze webshop (www.hekwerkdirect.nl) in dat geval enkel de materialen en installatie-instructies, waarna u zelf aan de slag gaat.

Kiest u echter voor snelheid, gemak en vakmanschap? Laat de montage dan over aan de gecertificeerde hekwerkmonteurs van ABC Hekwerk. Uw garantie voor een perfecte installatie en jarenlang plezier.

Ja, we bieden garantie op al onze poorten. De garantieperiode is afhankelijk van verschillende factoren, zoals afmetingen en locatie. Onze experts informeren u graag over de garantieopties.

Hercules poort plaatsen en monteren

Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige service, van begin tot eind. Ons montageproces is naadloos en gestroomlijnd, met een duidelijke focus op uw tevredenheid. Ons ervaren team van experts begint met een zorgvuldige inspectie van uw locatie om ervoor te zorgen dat uw Hercules spijlenpoort perfect past. Onze bekwame monteurs installeren uw poort met precisie en vakmanschap, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste technieken en gereedschappen. We streven naar efficiëntie zonder in te boeten aan kwaliteit, zodat u snel van uw nieuwe poort kunt genieten.

Uw offerte-aanvraag

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan neemt uw eigen ABC hekwerkspecialist bij u in de buurt altijd persoonlijk contact met u op. We willen namelijk eerst uw wensen en behoeften goed in kaart brengen. Zo kunnen we u deskundig adviseren en meedenken over zaken als de ideale hoogte van het hekwerk, de vereiste doorgangsbreedte, etc.


In veel gevallen komen we hiervoor persoonlijk bij u langs. Dan kunnen we meteen de situatie ter plekke bestuderen, kijken naar de mogelijkheden en een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

 

Advies en vrijblijvende offerte

Op basis van uw wensen en alle verzamelde informatie maken we een vrijblijvende offerte, die u krijgt toegestuurd. In de offerte vindt u alle relevante details, zoals materiaalkosten, installatiekosten en eventuele extra opties.

Uiteraard staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken. Zo komen we tot een offerte waar u volledig tevreden mee bent.

Planning en installatie

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een planning en spreken we af wanneer we uw spijlenpoort komen plaatsen. Mochten we uw locatie nog niet geïnspecteerd hebben, dan doen we dat eerst. Zo weten we precies welke werkzaamheden ter plekke nodig zijn om de montage volgens planning te volbrengen.

Een week voordat we uw poort komen installeren, nemen we contact met u. Dit doen we om te checken of ook van uw kant uit alles in gereedheid is. Zo voorkomen we dat op de installatiedag bijvoorbeeld nog obstakels moeten worden opgeruimd, voordat we werkelijk aan de slag kunnen.

Op de gepland dag van installatie leveren we alle materialen en monteren we uw looppoort zoals afgesproken. U zult zien dat onze hekwerkspecialisten hun vak verstaan en veel passie leggen in hun werk. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe draaipoort.

Nazorg en klanttevredenheid

ABC Hekwerk hecht veel waarde aan uw tevredenheid. Mocht u vragen, opmerkingen of problemen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen.

Ik heb interesse in een Herculespoort en wil een vrijblijvende offerte aanvragen

* verplicht veld
Projectlocatie
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)